Dendrobium |
Odgovori | Stranica <1 7891011 17> |
Korisnik | |
keeka
Pustio korijenje Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, dal zna netko nacin na koji ih se moze natjerat nacvatnju, da li sa pojacanom gnojidbom ili sa zasusivanjem?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, prekrasna ti je. Mislim da cu i ja tako, necu joj nist davat 20 dana pa da vidimo
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moji dendrobiumi će na djetu,listovi nafaldani,a što dalje, molim odgovor,Bebolina,Moon,u vas virujem
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fotni nam ga da vidimo o čemu je riječ.
Paklene vrućine koje su iza nas nisu baš godile dejama, ali koliko vidim polako se bude iz letarga
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusiću, bogme se imaš čime pohvalit |
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni
M.Kaktusiću,a baš ti je prekrasan
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@ Bebolina jel ti cvjeta dendrobium, moj samo tjera nove mladice al cvjeta ni blizu
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako malo pažljivije pogledaš, vidjet ćeš cvijetne stapke na dendiću
|
|
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moji su počeli pupati biće cvijetića
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao pa vidi stvarno,i to tako puno kao i kod @jaca123
|
|
Mihi
Upravo klijam Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divni denovi..bit će cveteka..a ovaj rozi od mali kaktus je divan predivan..to je kod tebe procval??
evo mojih.. |
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad vidim da si se danas pridružila,pa ti želim dobrodošlicu.Vidim da si i ti zaljubljenik u orhideje.Prekrasne su i posebnih boja.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mihi,dobro došla ili dobro došao,gledam danas slike tvojih orhideja i ruža,imaš lijepu veliku kolekciju. Moj dendić je sad drugi put procvao kad mene.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Mihi, dobro nam došla
Dejice su ti prekrasne!
|
|
|
|
Mihi
Upravo klijam Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala curke,još bolje vas našla
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |