Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne samo lijep.....POSEBAN..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
tanjur sa suncokretom ti je stvarno lijep
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odlične boce, ja bi isto samo s njima radila.
I lijepog su oblika, jesi li to kupila prazne, ili si nešto lijepo popila?
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala,hvala. Poludila sam za bocama.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
prva boca je za čistu desetku!!!!
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Malo noviteta od mene
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Kovčežići su mrak.. bravo!!
Za muža ne brini.. tak nam je svima.. a valjda nas se ne budu odrekli!! |
|
![]() |
|
Hvala. Baš uživam u tome. Ali svi radovi ovdje posebni su
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Tanjuri su ti prekrasni, a bome i boce
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
pre-pre-prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
ma ja bila već par puta u ofertisimi, ali nikako da naletim na neke normalne tanjure. .a ovaj valoviti mi je predivan. .hvala ti na info. .
![]() |
|
![]() |
|
Nije tajna. Ako misliš na ovaj valoviti to sam nedavno otkrila u Pevcu, a ov dva manja su stara zaliha iz Offertisime. Inače stalno hodam po sličnim trgovinama u potrazi za staklom
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
radovi su ti predivni. .jedni od najljepših na forumu. . |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jako mi se sviđa sve što si napravila
![]() |
|
![]() |
|
Evo novih vikend radova...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ovo je pokušaj kopiranja ideje s Otava stranica...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Slažem se, tanjur djeluje tako krhko...romantično...super! Koferčići su isto jako interesantni. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
svi su radovi jako dobri.....po mom gustu je ovaj.....
![]() zvjezda je rodjena ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Zaista lijepo......jel se moraju imati spretne ruke?
|
|
![]() |
|
Hvala moje dame. Dale ste mi poticaj da ovaj vikend napravim još zanimljivih uradaka. Evo krećem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |