Lošinj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Povod za putovanje na Krk bio je posjet jednom malom staračkom domu.
Vrt je prekrasno uređen, pa evo malo sličica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nažalost stanovnici doma su uglavnom nepokretni pa ne mogu uživati u ovoj ljepoti, izvana je krasno, ali unutra je jako tužno |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krećemo natrag
Valbiska, otok Krk ![]() gužva je, pa nas trpaju u utrobu trajekta ![]() ![]() stižemo nazad na Cres ![]() ovi su završili ljetovanje i čekaju trajekt ![]() prolazimo pored starog grada Osora ![]() svraćamo u Nerezine na piće jer smo dehidrirali ![]() i produžujemo doma Eto, naša putovanja su malo komplicirana, dva mosta, trajekt, svugdje čekanja i gužve, da smo išli u Rijeku ili na kopno morali bi još i preko Krčkog mosta, ali i to ima svojih čari |
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
...... ali i to ima svojih čari..... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo i ja sam malo s tobom putovala, i bili mi je prekrasno.... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok živiš na prekrasnom mjestu.Uže i šire. I zbilja nam slikama dočaravaš tu ljepotu, koju čak ni "fila"(red) za trajekte ne može pomutiti. Dom ima krasan vrtek, starčeki bar uživaju u okolišu! Eto i ja proputovah s tobom! |
|
![]() |
|
Par sličica iz jednog parkića sasvim blizu moje kuće. Zelene površine u našem mjestu su lijepo održavane, one u centru grada najljepše, ali tamo ću kad malo zahladi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
Pa kad opet dođeš valjda ćeš se javiti
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Otok,Mare,slike su prekrasne,uživala sam gledajući slike Lošinja
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
To su slike od prošlog ljeta.Ne znam da li ću skoro dolaziti ali ako budem svakako ću se javiti
Za Mali Lošinj me vežu jako lijepe uspomene,još iz studentskih dana jedno ludo ljetovanje.Mladost,ludost.Sad sam više za šetnju,kavicu....
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivni krajolici baš vam hvala na izletu!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovo Otok što sam vidjela slike stvarno me sve više vuče tebi pogotovo ovaj Trajekt sa vozilima u njemu
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet sam svratila. Pogledala i malo unatrag i novo od Mare. Predivno mjesto, otok, na kojem Otok živiš. MM navija da slijedeće ljeto mjenjamo Umag za Mali Lošinj.Živi bili pa vidjeli! |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Molim te,kako se zove ove crkva u Malom Losinju?
Hvala! ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je crkva Svetog Josipa
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma kad god se vratim na ovu temu, a to napravim često, uvijek se oduševim i moram pohvaliti autore i samo reći slikajte.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Hvala ti najljepsa! ![]() |
|
![]() |
|
Jesen na otoku
na moru jugo ![]() ![]() ![]() vrše se odmaraju ![]() mreže i barčica pod smokvom ![]() ![]() ![]() kašete i mreže na molu čekaju ribare i ljepše vrijeme ![]() a barke okupane kišom odmaraju u zaštićenoj lučici ![]() ![]() ![]() i za kraj jedna uska, uska kalica ![]() i jedan mali cvijetak koji se izborio za život ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naravno da je malo tmurno, ali tvoj je Otok lijep i kad ga dotakne jesen.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj koja ljepota .Obožavam more kad ga samo gledam---------na slikama.baš predivno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |