Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 113> |
Korisnik | |
jasmina73 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cao curke :D
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
A sad mi je jasno zašto je na tvrdim tekicama tu zaljepljena trakica ili čipka.Ja sam mislila za kuharicu kupiti tekicu sa tvrdim koricama i spiralom.Ta nebi smjela pucati.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Joj na će lupila tvrdo č!!!
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Ovo sa trakicom mi se čini kao odlično rješenje, a i lijepo če izgledati.
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Mislim da sam u nečijoj galeriji pročitala da je jedino riješenje naljepit nekakvu zgodnu trakicu jer če ti boja uvijek pucati na pregibu šta god da napravila ,ali možda netko zna neko drugo riješenje
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Tete salvete pomagajte! Sestri radim kuharicu (ona najobičnija bilježnica s debelim koricama)..
Premazala akrilnom bojom, zaljepila salvete i prelakirala zaštitinim lakom i šta se desilo,, na rubovima gdje se presavija tj, gdje se otvara bilježnica puca akrilna boja i kidam u u komadima
![]() Šta da radim.. kak da spriječim da se ne kida i da mi se ne uništi sve??
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nikad čula.
|
|
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Dal je netko koristio lak REEVES matt varnish ?
pakovanje je 75 ml, piše da ne žuti, imaju sjajni i mat. < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ja ga nisam nasla u Mulleru nego samo u Lumosu!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
to je iz Lumosa ili ga ima možda i u Mulleru? s obzirom da Muller drži Hobbyline boje... nisam već dugo bila tamo, a da ne idem na kontra kraj grada... a Lumos ni nemam... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ja sam koristila i njega i bio je super jedino je meni imao jaki miris, inace sve 5!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Jel itko koristi Aqua lux lak za završni/zaštitni premaz.. Vidim da svi koriste lak za čamce, a ja sam kupila ovaj pa čist da znam jel i taj okej?
|
|
![]() |
|
Hobby Line Bastel Kleber.Za sve.Skupo ali isplativo.
|
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja sam do sada ljepila trakice ljepilom za salvete.. najbolji mi je do sada mood podge...
![]() |
|
![]() |
|
Najbolje je hobyline original ljepilo, ja ga kupim u Lumosu kada su popusti:)))
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
curke, imam jedno pitanjce: čime lijepite čipku ili satenske trakice na gotov rad? drvofix ili ? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Ugl svaki sajam koji bude, samo napišite tu nek se zna :)
|
|
![]() |
|
Mislim da je sajam sutra poslije podne, iza 17h, u OŠ U Trnjanskoj ulicí
Održava se jedno mjesečno i jako je zgodno. Ako ces ici ponesi dupliće jer se može i mijenjati. Ja sam isto planirala ići ali nisam opet u Zg. Nadam se da će biti opet u 11.mjesecu:))) |
|
|
![]() |
|
Hm, vidim da se tu piše o svemu i svačemu
![]() Na nečijoj stranici sam vidjela da se u Zg-u jednom mjesečno održava sajam salveta,, pa čisto ako netko zna kada je da napiše tu da se znam zaletiti
![]() Nova sam tu, pa još skupljam informacije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |