Moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 7891011 79> |
Korisnik | |
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šalji sliku
|
|
Sponzorirani linkovi | |
branka202
Novo sjeme Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj kak su ćeće... daj mi reci kak si im napravila sesirice, cini mi se da su isto od stiropora, ne? to si izrezala ili kupila vec gotove?
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slatkiši
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joooj, kak su slatki od čega su ti kapice i rukice? stiropor i vata ili...?
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donji dio šeširića - pluto (od podlaška za čaše) a gornji (cilindar) pluteni čep Ruke- namotana vata na čačkalice. Visoki su cijelih 7 cm.
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super si se ti toga sjetila...
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas su slatki
snjeskici su mi najdrazi zimski likovi
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slaaaaaaaaatki suuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gogs ,prekrasni radovi
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala, samo moram paziti da mi ne narastu krila. Naravno, svaka pohvala godi
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako su ti lijepe kuglice...ovo sjajno su kristalići?
ova crno bijela mi se sviđa posebno
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej Gogs, kuglice su ti super duper...vrlo su slične mojima, vjerojatno mi se zato tako jako sviđaju..., preslatke su ti
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepe kuglice, sve su mi lijepe osim ove sa srebrnim bobicama, ta mi nije sjela :) andjeo je jako lijep ovaj cb jer nije uobicajen, pa se istice kuglica.
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno, krasno.. ja bih ipak izdvojila kuglicu s motivom božikovine... predivna je!
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako su ti simpatične kugličke
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miškopiško, to nisu kristalići već strukturgel s perlama ali to ljepše izgleda uživo. Slikala sam ih više puta ali svaki put je odsjaj od blica jer su prozirne pa to izgleda tak kak je. Najbolje se vidi na snjegoviću jer nije preko njega a to sam skužila tek kad sam ovu prije slikala
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ninochka. ovo je samo proba, mislila sam da će biti bolje ali da drugi vide i ono što se ne smije.Drago mi je da se kaže ono što se misli a ne da se samo hvali. Na kraju krajeva pa mišljenja su različita
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |