Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 63> |
Korisnik | |
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zvrk, stvarno sam se nauživala u tvom prekrasnom vrtu. Sad idem spavati i sanjati da će i moj jednoga dana slično izgledati.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Dugo te nije bilo Zvrk.Zaželila sam se tvojih predivnih slika kako iz tvoga vrta tako i iz okolnih vrtova.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Cula sam o toj seriji, cak sam vidjela i jednu epizodu.
Meni se engleski vrtovi jako svidaju jer nisu previse formalni
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Veliki vrtovi ,velika briga (ne moras biti ljubomorna na nas sa velikim vrtovima) . Ja nekad pozelim da mi je manji vrt pa da jednom dodem do kraja sa radovima , svake godine se ima nesto drugoga napraviti.
|
|
![]() |
|
Kako je zadnjih nekoliko dana toplo i suncano priroda se pocela buditi i meni je milina provesti slobodno vrijeme u prirodi i vrtu.
|
|
![]() |
|
Vjerujem da ce ti biti divan
![]() |
|
![]() |
|
Jos nisam isla po drugim vrtovima, pocinju se otvarati za tjedan dana,oko Uskrsa.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Jedva čekam slikice.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zvrk - što reći - kako uživam kad na tv-u pokazuju engleske vrtove, tako jedva čekam novosti u tvome vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boze,koliko narcisa!predivno.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Imamo istu biljčicu, ali je tvoja aubretija ima ljepše ime od mog jastučca
![]() Baš je posebna.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
aubretia predivna,vec sam to rekla,al moram da poovim
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Jos da je nisam premjestala toliko puno puta bila bi sada ogromna i spustala se skroz niz stepenice i niz zid.
Muz mi je zabranio da ju opet micem. Nalazi se uz zid kuce ispod wisteria zadnjih tri,cetiri godine.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Engleska je ipak zemlja predivnih vrtova, tu se je sve poklopilo klima, položaj.... sve je savršeno, imaš sreću da tu živiš i voliš vrtlariti , mislim da je Engleska san svakog vrtlara.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Dok nisam dosla ovdje nisam se bavila sa cvijecem (zivila sam u stanu) a od kad sam ovdje jednostavno me vuce vrt i na njega sam vise ponosna nego na kucu (koja ostane zapostavljena, citaj neuredna
![]() |
|
![]() |
|
Te su lukovice posadeno prije nego sto sam ja dosla u ovaj vrt, tako da ih doslovno ima na stotine.
Bilo bih i vise da narcise nisu u hladu (ispod drveca) i na kosini.
|
|
![]() |
|
Kao da nemam dosta posla u vrtu, muz mi skida ogradu sa jednog dijela vrta i pomice prema natrag, tako da cu imati jedno 3m x 8m za saditi i kopati
![]() Originalna ograda je stavljena prije 7 godina u vrijeme kad je moj sin poceo puzati, a buduci da imamo veliko jezero uz kucu stavili smo ogradu cijelom duzinom vrta.
Dio ograde koji ce se mijenjati (sa druge strane se nalaze ruze na koje nisam bas mogla paziti jer su bile sa 'krive' strane ograde, te ruze su nam vjencani poklon ima vec deset godina)
Ruza na juznom zidu
Detalj iz vrta
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |