JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 58> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove balavice se ugurale pred starijima u školu, definitivno očekujem poziv na početak nastave ili ću objesiti nos do poda (ako uspijem ga spustiti od trbuha). Za poduku tražim dozovlu za uživanje s Tončekom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
I ja bi odljeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, o čemu se priča??????? Jassi, pomozi mi, da li se priča o onim starinskim okviričima?
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
srećo prekokrasne su ti,vrijedilo je svakog porezanog prsta
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
HEHEHE NINO, prva u odljevcima
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
i obojala ih je, ide danas po magnetice pa bu vidjela kak se drze. ovi probni su vrlooooooo krhki. huh....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
JAO brdo ih je neofarbanih...poslikam tako radne za pocetak. hval amila
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jassi malo je rec da su ti slikice prekrasne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
narafski da mores, ti i buba u istu klupicu, prvi red ste za sada,skolska godin apocinje ....polako se spremajte
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Onda se mogu upisati JA?
|
|
![]() |
|
ahaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
he he he, ja volim sve prek reda...ilitiga prek veze...
|
|
![]() |
|
ti si vec upisana, ne preguravaj se
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja se upisujem!!
|
|
![]() |
|
skola moz ekrenuti...hehehe ajmo pacici na upise..hihihihihi
![]() a nina vec ima neke odljevkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iz proba
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
.....jassi kad ce krenuti skola by jassi.......ma svaka cast...jako lijepo izradjeno.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, prekrasne su. to sam ti jucer rekla. inace ovo su slike krvlju placene :) zena si je "skoro odrezala prst" izradom ovih prekrasnih slicica :)
ali odljevke vam mora pokazati cim prije, da vidite kako su slatki forni i simpaticni. zaista ukras svake kuhinje :)
|
|
![]() |
|
danke curiceeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
super su mi tete!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
|
|
![]() |
|
fala miskopiskoooooooooo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |