Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rose - nakit
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rose - nakit

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 12>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 19:43
malo novih radova...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 08:39
super nakit, samo malo povećaj slikice!
ANĐELKA
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 10:23
Krasan je!!!smile71 Od čega su perlice na ogrlicama?
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 12:02
perlice u kompletu su češko staklo firepolish,a naušnice od swarovskog i svi elementi su od srebra 925 i prodavaju se u jednoj cvjećarni
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 22:35
Tebe nema, sve tiho i onda se vratiš u Swarovski stilu! smile74Bravo draga, jednostavan i jako ukusno napravljen nakit! Swarovski kristalići su lijepi sami po sebi i doista ne treba s njima puno komplicirati, a ti si to napravila divno! I još prodaješ! Bravoooooo! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 23:12
hvala ti izzyHug
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 23:22
...ma kaj reći... tiha voda brege dere, kaže se u ovim krajevima... Bravo%20!Bravo%20!bravo i 100x bravo draga naša Rose na tako krasnom i decentnom nakitu i svakako na prodaji  
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 17:35
prekrasno rose!!!komplet je divan,naušnice preslatke..fantastičnosmile94
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 17:45
primavera,prila,hvala vam puno na divnim komentarima smile79smile77
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2010 u 09:39
nisam odavno posjetila tvoju radionicu, a od onda svašta nova i predivnoga, npr. ova tirkizna me oborila s nogu, inaće sam ljubitelj narukvica....ne znam da li su tvoji radovi na prodaju al bi sve svakako predbilježilaBig%20smile
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 18:02
cijelo popodne se mučim sa ovom naizgled jednostavnom narukvicom,žica premekana,klješta zapekla-jedva da sa njima mogu nesto stisnuti,male perlice pucaju,ruke izgrebane,nokti polomljeni.... još fali zlatna kopčica da bi bila u cijelosti gotova,slikana na brzaka sa ovim mojim blesavim aparatom.

to je za orijentalni swap,a dali sam uspjela napraviti orijentalni nakit,procijenite vi sami. nazalost boje se jako lose vide,a radila sam je sa 4 vrste perli

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 18:07
Mmmmm....meni je jaaako lijepa!smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 18:09
hvala ti monna!smile78
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 18:16
Wow, super izgleda! Sjajno si iskombinirala ringiće, baš je prozračna i definitivno je orijentalnog štiha! smile89
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 18:19
izzy hvala ti uzivo je skroz drugacija za vidit jer ima sitne krakle perle jake zute boje i isto tako sitne perle boje meda. na slici se ističu samo ove dvje dok se malene uopće i nevide.

mislila sam radit i naušnice al mi više nista ne polazi za rukom još nesto moram napravit da bi swap bio gotov i onda sam gotova. smile39
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 08:18
super narukvica, a što se slikanja tiče, ima nas više kojima ne polazi za rukom dobro uslikati rad. Moramo na tečaj fotografiranja Wink
ANĐELKA
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 08:50
prekrasan nakit kao i uvijeksmile71
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 11:22
hvala vam drage moje,drago mi je da vam se narukvica sviđa. stan mi je polusjenovit kako god slikam nikako ne valja,sve moram slikat vani a sinoć sam vam htjela odmah pokazat rad.

ovo je neki retardirani aparat kojemu ja blic isključit nemogu,slikavala sam i sa puno boljim aparatima,imala izložbe,imam 2 diplome....
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 13:52
rose

velika pusa od Dore i zahvala na naušnicama

smile84
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 13:57
blink%20blinkblink%20blink ...super ti je narukvica, a ja ću se praviti da ju nisam vidla giggle s obzirom da sudjelujem u istom swapiću...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.