Rose - nakit |
Odgovori | Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super nakit, samo malo povećaj slikice!
|
|
ANĐELKA
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan je!!! Od čega su perlice na ogrlicama?
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
perlice u kompletu su češko staklo firepolish,a naušnice od swarovskog i svi elementi su od srebra 925 i prodavaju se u jednoj cvjećarni
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tebe nema, sve tiho i onda se vratiš u Swarovski stilu! Bravo draga, jednostavan i jako ukusno napravljen nakit! Swarovski kristalići su lijepi sami po sebi i doista ne treba s njima puno komplicirati, a ti si to napravila divno! I još prodaješ! Bravoooooo!
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti izzy
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno rose!!!komplet je divan,naušnice preslatke..fantastično
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
primavera,prila,hvala vam puno na divnim komentarima
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam odavno posjetila tvoju radionicu, a od onda svašta nova i predivnoga, npr. ova tirkizna me oborila s nogu, inaće sam ljubitelj narukvica....ne znam da li su tvoji radovi na prodaju al bi sve svakako predbilježila
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cijelo popodne se mučim sa ovom naizgled jednostavnom narukvicom,žica premekana,klješta zapekla-jedva da sa njima mogu nesto stisnuti,male perlice pucaju,ruke izgrebane,nokti polomljeni.... još fali zlatna kopčica da bi bila u cijelosti gotova,slikana na brzaka sa ovim mojim blesavim aparatom.
to je za orijentalni swap,a dali sam uspjela napraviti orijentalni nakit,procijenite vi sami. nazalost boje se jako lose vide,a radila sam je sa 4 vrste perli |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mmmmm....meni je jaaako lijepa!
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti monna!
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow, super izgleda! Sjajno si iskombinirala ringiće, baš je prozračna i definitivno je orijentalnog štiha!
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izzy hvala ti uzivo je skroz drugacija za vidit jer ima sitne krakle perle jake zute boje i isto tako sitne perle boje meda. na slici se ističu samo ove dvje dok se malene uopće i nevide.
mislila sam radit i naušnice al mi više nista ne polazi za rukom još nesto moram napravit da bi swap bio gotov i onda sam gotova. |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super narukvica, a što se slikanja tiče, ima nas više kojima ne polazi za rukom dobro uslikati rad. Moramo na tečaj fotografiranja
|
|
ANĐELKA
|
|
sandrazg
Već proklijao Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan nakit kao i uvijek
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage moje,drago mi je da vam se narukvica sviđa. stan mi je polusjenovit kako god slikam nikako ne valja,sve moram slikat vani a sinoć sam vam htjela odmah pokazat rad.
ovo je neki retardirani aparat kojemu ja blic isključit nemogu,slikavala sam i sa puno boljim aparatima,imala izložbe,imam 2 diplome.... |
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose
velika pusa od Dore i zahvala na naušnicama
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |