Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 34>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 22:00
Imaš temu baš predstavljanje, ja ti ne znam stavit link kao Iris, ali odi u "Nevezano za cvijeće" - tami ti je.
Baš mi je drago što si nam došla kao pojačanje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 21:53
Ciao Triša, cuj da ne ispadnem Buba Truba, moram se na novu temu ukljuciti i predstaviti ili mogu nastaviti u ovoj???
I da, jesam, iz Rijeke sam, kao i Vi!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 21:50
SunceRi dobro nam došla, nadam se da si i ljubitelj cvijeća, jer ovo nam je nekima hobi - meni tek početak, ali glavna nam je preokupacija svima ipak cvijeće i sve ostale biljke.
Po tvom avataru pretpostavljam da si iz Rijeke, pa kako sam i ja, a ima nas još nadam se da ćemo se družiti.
Što se tiče stavljanja slikica tvojih radova imaš temu kako staviti slike, pa ako se kužiš u komp to ti neće biti nikakav problem, jer ako sam ja naučila, onda može svatko.

Velika dobrodošlica od mene, a još imaš i temu predstavljanje, pa nam nešto kratko možeš, ako želiš reći o sebi.
smile73
RIJEKA

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 21:47
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 21:39
joj jako sam happy, htjela bih vam pokazati sve moje radove ali neznam jos kako ih attachati na forum...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 21:31
Drage moje tete, evo konacno sam i ja ucinila " korak naprijed" i registrirala sam se po prvi puta na neki forum, s obzirom da nemam pojma kako se forumom koristi a mogu reći da poprilično znam raditi sa kompom, upučivat cete me ako bude sto trebalo, no s obzirom da ovo nije informaticki forum skratit cu pricu i reci da sam duuuuugo vremena gledala decoupage stvari i nisam ni znala sto su...onda sam konacno nacula za taj predivan hobby i evo me danas sa vama
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 21:24
samo da nadodam da podloga uvijek mora biti svijetlija od uzorka na salveti....ali Triša polako....mlada si, naučit ćeš Smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 21:22
Baš mi je sve simpa, a plava vaza mi je najljepša
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 21:06
Triša stvarno se sa svakim novim radom vidi napredak. Uostalom to primjećuješ i sama. Jedan savjet, na vazi na koju si stavljala kalu - takav rad drugi puta nemoj rezati škaricama već noktom idi oko uzorka i polagano čupkaj, znači, cijelu salveticu držiš u lijevoj ruci i onda noktom desnog pala i pritisneš na kažiprst desne ruke (jasno, između je salvetica i čupkaš mic po mic. Dobit ćeš uzorak(motiv koji će se stopitit sa pozadinom!
Plava salvetica mi je baš štosna ovako cijela , nije mi uopće palo na pamet kako bi mogla dobro izgledati dok je nisma vidjela kod tebe.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 16:33
Kako još nikako nisam spremna otvoriti svoju temu, jer još uvijek šepam u izradi, no ipak imam potrebu da vam pokažem što sam ovih dana, dok je vani padala kiša, pa ne mogu u dvorište, ipak napravila:

Kutija je metalna u promjeru  15 cm, visine 8, može biti zgodna za nekakve grickalice ili kekse. Djedice mrazovi su jako zgodni, ali ima tri kutije tri veličine istog uzorka, pa sam se odlučila malo poigrati.

MM mi je ofarbau u narančasti akrilni auto sprej koji smo imali doma

Već je i sama bez uzorka narančasta kutija bila preslatka, ali što bih vam onda pokazala, pa sam ipak naljepila nagrišpanu - nikako da to savladam salvetu.

MM će još prelakirati bezbojnim lakom.

Evo probala sam cjelu vazu od siporeksa obući u salvetu, iu dosta zezanja, mm kaže da se greške ne vide iz aviona.

Još jedna vaza od siporeksa, koju je inače napravio mm, dobila je samo jedan uzorak.

Keramička vaza dobila je jednostavni uzorak - što je bilo relativno lako.

RIJEKA

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2008 u 11:53
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

kante

LOLLOLLOL

e da ...kante.....LOL

The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2008 u 11:50
kante
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2008 u 11:19
lolly....pa lijepo to tebi ide.......divni su mi( ne znam kako ih nazvati po našku)....sićevi...no pa oni za vodu grabiti.......
smile57
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 21:56
Lolly pa su ti krasni radovi... otvori i svoju temu pa će biti sve preglednije!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 21:29
kantice su ti posebno lijepe, samo naprijed
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 21:15

jos uvijek početnički... pa ćemo vidjeti kako napreduje :)
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 18:56
Hvala svima na dobrodoslici. Smile
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 17:57
hvala Smile
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 16:24
Originalno poslano od člana gortyna gortyna napisao:

Evo da vam se konacno i ja pridruzim. Citam vas vec nekih desetak dana od kad sam naletila na ovaj forum. Uspjela sam preletiti preko svih topica i pogledati hrpu prekrasnih radova. Ja se vec neko vrijeme bavim salvetnom tehnikom i uglavnom sam sam svoj majstor. Prije nekih godinu i pol sam kod prijateljice vidjela neke stvari koje je ona radila u salvetnoj tehnici. Otisla sam do ducana sa opremom, kupila ono najbitnije i dalje nastavila sama. Moram priznati da sam jako puno naucila od vas, citajuci vase upute na ovom forumu.

smile126 dobro nam došla
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 15:25
Lilly rad je super i dobro došla nam!!!
Gortyna i tebi želim dobrodošlicu!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.