Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 34> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš temu baš predstavljanje, ja ti ne znam stavit link kao Iris, ali odi u "Nevezano za cvijeće" - tami ti je.
Baš mi je drago što si nam došla kao pojačanje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ciao Triša, cuj da ne ispadnem Buba Truba, moram se na novu temu ukljuciti i predstaviti ili mogu nastaviti u ovoj???
I da, jesam, iz Rijeke sam, kao i Vi! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
SunceRi dobro nam došla, nadam se da si i ljubitelj cvijeća, jer ovo nam je nekima hobi - meni tek početak, ali glavna nam je preokupacija svima ipak cvijeće i sve ostale biljke.
Po tvom avataru pretpostavljam da si iz Rijeke, pa kako sam i ja, a ima nas još nadam se da ćemo se družiti.
Što se tiče stavljanja slikica tvojih radova imaš temu kako staviti slike, pa ako se kužiš u komp to ti neće biti nikakav problem, jer ako sam ja naučila, onda može svatko.
Velika dobrodošlica od mene, a još imaš i temu predstavljanje, pa nam nešto kratko možeš, ako želiš reći o sebi.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pozz Sunce
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
joj jako sam happy, htjela bih vam pokazati sve moje radove ali neznam jos kako ih attachati na forum...
|
|
![]() |
|
Drage moje tete, evo konacno sam i ja ucinila " korak naprijed" i registrirala sam se po prvi puta na neki forum, s obzirom da nemam pojma kako se forumom koristi a mogu reći da poprilično znam raditi sa kompom, upučivat cete me ako bude sto trebalo, no s obzirom da ovo nije informaticki forum skratit cu pricu i reci da sam duuuuugo vremena gledala decoupage stvari i nisam ni znala sto su...onda sam konacno nacula za taj predivan hobby i evo me danas sa vama
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
samo da nadodam da podloga uvijek mora biti svijetlija od uzorka na salveti....ali Triša polako....mlada si, naučit ćeš
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš mi je sve simpa, a plava vaza mi je najljepša
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Triša stvarno se sa svakim novim radom vidi napredak. Uostalom to primjećuješ i sama. Jedan savjet, na vazi na koju si stavljala kalu - takav rad drugi puta nemoj rezati škaricama već noktom idi oko uzorka i polagano čupkaj, znači, cijelu salveticu držiš u lijevoj ruci i onda noktom desnog pala i pritisneš na kažiprst desne ruke (jasno, između je salvetica i čupkaš mic po mic. Dobit ćeš uzorak(motiv koji će se stopitit sa pozadinom!
Plava salvetica mi je baš štosna ovako cijela , nije mi uopće palo na pamet kako bi mogla dobro izgledati dok je nisma vidjela kod tebe.
|
|
![]() |
|
Kako još nikako nisam spremna otvoriti svoju temu, jer još uvijek šepam u izradi, no ipak imam potrebu da vam pokažem što sam ovih dana, dok je vani padala kiša, pa ne mogu u dvorište, ipak napravila:
Kutija je metalna u promjeru 15 cm, visine 8, može biti zgodna za nekakve grickalice ili kekse. Djedice mrazovi su jako zgodni, ali ima tri kutije tri veličine istog uzorka, pa sam se odlučila malo poigrati.
![]() MM mi je ofarbau u narančasti akrilni auto sprej koji smo imali doma
![]() Već je i sama bez uzorka narančasta kutija bila preslatka, ali što bih vam onda pokazala, pa sam ipak naljepila nagrišpanu - nikako da to savladam salvetu.
![]() MM će još prelakirati bezbojnim lakom.
Evo probala sam cjelu vazu od siporeksa obući u salvetu, iu dosta zezanja, mm kaže da se greške ne vide iz aviona.
![]() Još jedna vaza od siporeksa, koju je inače napravio mm, dobila je samo jedan uzorak.
![]() Keramička vaza dobila je jednostavni uzorak - što je bilo relativno lako.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() e da ...kante..... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kante
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
lolly....pa lijepo to tebi ide.......divni su mi( ne znam kako ih nazvati po našku)....sićevi...no pa oni za vodu grabiti.......
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Lolly pa su ti krasni radovi... otvori i svoju temu pa će biti sve preglednije!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kantice su ti posebno lijepe, samo naprijed
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() ![]() ![]() jos uvijek početnički... pa ćemo vidjeti kako napreduje :) |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Hvala svima na dobrodoslici.
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lilly rad je super i dobro došla nam!!!
Gortyna i tebi želim dobrodošlicu!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |