Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 34> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Nisi mogla izdržati a da nekaj ne napraviš ![]() Točno tak je i meni bilo ![]() Sad ćeš vidjeti kak će frcati ideje...ko lude ![]() |
|
![]() |
|
Hippy, točno sam pretpostavila da je ona teglica sa ove radionice, vidiš da je stil isti....
Ha čuj, tako ti je to....
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Očekivala sam da netko od polaznika objavi svoj "trenutak inspiracije"!
Predivno je proljeće! Baš me zanimaju djela i od ostalih polaznika. Vidim da i slabije ovdje tipkaju, sigurno nešto spremaju! ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo, da ne ispadne da sam bas toliko lijena pa nista nisam pokusala...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Frida ![]() Iako faoriziram sve što i malo ima veze sa morem..... Ovi tulipani izgledaju posebno ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Hvala Hippy....
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() nastavite punom parom naprijed
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ufa....al sam se naslikala danas poslijepodne.....
![]() ovo su moje tek dovršene kutijice shabby styl
![]() ![]() ![]() ![]() to je to...sutra pocinjem novi rad.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kale su ZAKON - ma sve je predivno (ne moram posebno naglašavati Fridine školjkice... ) no stvarno sam malo više luda sada za kalama....
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Sva sreća kaj jutros nije bilo struje pa sam se zabavljala sa salveticama!
Evo rezultata ![]() Ov je na keramičkim pločicama. ![]() Stiže jesen pa moram imati neki jesenski ukras v hiži! ![]() ![]() A ovo je od laminata. Miha mi je spilil kuruške i jabuke (njemu se ruke ne tresu) pa bu mali netjak imao slikice na zidu! ![]() ![]() ![]() Sad još samo rupice zbušiti za provući ukrasnu traku s kojm se bu slikica objesila na zid! |
|
![]() |
|
i to si sve napravila u jedno jutro.....ma bravo ....
lijepi ti je onaj magarcic...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šefi draga, jesi ti jučer išta drugo radila osim decoupagea.....
![]() Bravo....vidim da vas je totalno pukla inspiracija nakon tečaja ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Jesi vidjela, nije ni taj Shabby tak teško za napraviti, kaj ne? ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
A kaj da velim - kaj da dugačka puca zamisli to joj ručice odrade -
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera, radovi su ti fantastični..... super!!!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
pozdrav svima...čitam vas i gledam neko vrijeme i sad sam se, eto, odlučila priključiti. već se neko vrijeme igram salvetnom tehnikom i uživam u njoj i baš mi je drago da sam pronašla srodne duše...ovdje ima tako divnih radova da stvarno ostavljaju bez daha...nadam se da me primate u svoj kreativni klub...
![]() |
|
![]() |
|
Evo miškopiško imam čast prva ti
zaželjeti dobrodošlicu!!!!
Dobro nas našla i jako,jako dugo s nama ostala!!!
Ovaj cvjetak ti poklanjam jer je ovo i cvjetni forum
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |