Rododendron |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@moon
![]() Ja ću uživati u vašim ljepotanima,moji su svi redom otkazali poslušnost
![]() Od tri koje sam imala, jednog koji je bio na parkingu nagazio je auto, drugog su nagazila susjedova djeca u potjeri za loptom, a treći kojeg sam htjela spasiti od takvih i slićnih nedaća, uvenuo je odmah nakon presađivanja.
Definitivno s njima nemam sreće
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina, taj malac bi trebao biti bijeli, no vidjet ćemo hoće li. Oma pupoljaka pa čekam. To je i moj treći
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Monna...jako je lijep
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
hvala ti moon
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
eto ni ja nisam mogla odoljeti pa sam nabavila jedan rododendron,posadila pod bor ,malo mi ima žutkaste listove nadam se da nije ništa opasno ,baš me zanima kako će mi napredovati. Gledajući ove vaše baš su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
neka si blue sky.....prekrasni su....zelim ti uspjeh u uzgoju
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ja im se divim istalno kao i azalejama, ali i nemam baš nekog mjesta za njega pa ga uvijek ostavim i idem dalje. jučer sam baš u Sloveniji držala u rukama divnu ogromnu sadnicu za 40 kn samo.... i naravno opet odustala.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Belica, to je stvarno bila "prilika godine", jer ja sam u par vrtlarija gledala male, krzljave sadnice za tu cijenu, pa se nisam odlucila kupiti, jer nisam sigurna da bi prezivjele. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Belice mislim isto kao i Carol
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Belice i ja mislim isto kao Carol!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Danas sam kupila kultivar "bernstein", ima li netko iskustva s njim ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Svi rodondendroni vole kiselu zemlju,kao i kamelije.
Cvate ti u proljeće,zimzeleni,naraste u visinu do pol metra,ima prekrasne cvijetove-nježne boje. Dok su maleni dobro bi ih bilo zaštititi od zime. |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala Belina. Psadit ću ga van u zemlju skupa sa teglom, a poslije ću vidjeti kako dalje s njim.
|
|
|
|
![]() |
|
Ipak sam ja njega posadila direktno u zemlju i dobro sam napravila, počeo je cvasti:
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Lijo izgleda. Za njega čitala da može do -24°C i da naraste od 180 do 200 cm, naravno kroz dugi niz godina. Neka si ga posadila u vrt. Vidim da je tu i heucera pa pretpostavljam da je dio dana u sjeni. Dosta ga zalijevaj bar prvu godinu da razvije korijen pa će onda i sam doći do vode.
Jako lijep boja cvijeta |
|
![]() |
|
Moon puno ti hvbala na objašnjenju i savjetima. Prije podne ima sunca, a popodne je u sjeni. Svakako ću ga jako paziti jer mi je stalo da ga održim na životu.
|
|
|
|
![]() |
|
Ja sam toliko oduševljena da ga moram opet pokazati , nemojte mi zamjerit ali meni je ovo prvi puta da ga vidim uživo sa cvijetom
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |