Proljeće- moj dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 19> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo da se malo obratim i široj javnosti!
Jučer je bio sunčan i lijep dan tako da me "mjesto nije držalo"..Znači vozi na terasu...Tako sam ja sadila moje ljubičaste verbene, nešto premještala, radila reviziju svoga cvijeća i vani i u kući, ma jednostavno uživala"Verbene su ljubičaste i posađene su u viseću teglu i jako su lijepe, a slike budu u ponedjeljak!Onda sam nastavila sa vrtom...Naprasno sam našla mjesto za svo Shashino cvijeće i sada jedva čekam da se raširi...Znam da se moram malo strpiti ali...ma jedva čekam mislim da će sve izgledati prelijepo!!!Također ću preko vikenda poslikati moga Riječana koji se ponosno razvija i buja...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gejsha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
ja vam se divim kako sve stignete
![]() svaka čast ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gejsha i ja stignem tako što se i moj sin sa mnom zabavlja, inače ništa od cvijeća... Evo sada sam se vratila sa placa i donijela puno vrećicu!
Kupila sam četiri bidensa, još jednu bacopu, i još jedan osteospermum!!!
Jedva čekam da sve posadim...
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Baš volim bidense...cvjetaju cijelo ljeto...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajmo proljeće, najrađe bi navijala za tebe, kao na tekmi, pa ti si ženo neumorna, prešišat ćeš nas svih. Daj ne znam što su to bidensi, a vidim stručnjak Silvek kaže da cvjetaju cjelo ljeto, a upravo to nam trebaNadamo se slikama, da ne tražim po internetu.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
A kak bu nam forum ljepi sa svim slikicama od ovog ljeta! Već mogu zamisliti šarenilo svih naših cveteka!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Bidens? To sam već više puta pročitala.......hoćemo slike...slike!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
nemoj ostija zaboraviti uslikati
![]() |
|
![]() |
|
Joj moram vas razočarati jer sam se cijeli vikend skitala i nisam poslikala, jutros kada sam izlazila iz kuće sam shvatila da sam zaribala...Vratila bih se slikati ih ali znate kako je kada malo dijete vodite u vrtić a ono se još nije razbudilo pa mu se ne da obući, pa mu smeta i ovo i ono- ma užas...
Ali danas sigurno budem poslikala pa vas sve sutra počastim, mislim da se isplati čekati!!!
|
|
![]() |
|
Dragi moji, opet sam se ponovila:
U konzumu za 15 kuna spatifil!!!
Slike stavim sve sutra!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jedva čekamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Tu smo na vek!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bit će to super kad procvjeta :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |