Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 103> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kiki nedaj se i nemoj gubiti volju to što od gazdarice nema pohvala, pohvalestižu od dobrih ljudi koji u pravilu nisu rod , zato drži se!!!!
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nisam htjela pohvale ali svakako ne i pokude.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Izgleda da se primilo svih 11 grančica ružmarina.Kako sam ih zadnji put zaboravila uslikati tako sam ih sada zaboravila zaliti,a ko zna kad će kiša.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
svaki kamenčić ti je na mistu..prekeasno..... aleja ružmarina će lipo ukrasiti i prikriti ovaj zid..kiša će u ovu subotu i to najavljuju potop...
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
kiki-ko ....na temi o krasulama san na 19str vidila umotanu divovsku krasulu.. jel živi u vrtu ili u kuć priko zime??
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Ne živi.Poginula je prošlu zimu.Kombinacija suša-led.I nije umotana ona nego limun iza nje.Isto je većinom nastradao.Ima na odpiljenom deblu 3 lista.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
To kraj kamena je tzv limun.Žao mi je da nije uginuo skroz.Sad idemo ispočetka.A vrsta ništa ne valja.Pun je koštica i nikad nisam dočekala odrasli plod.U isto vrijeme susjedov mladi limun ima 8 velikih plodova.
|
|
|
|
![]() |
|
Zato ja imam blitve i rige ko u priči.100 puta sam blitvu sijala i ništa.Ona hoće kad i gdje ona hoće.Baš mi se zasijala na mjesto gdje sam trebala saditi češnjak.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jasminum nudiflorum (zimski jasmin) mi je naslonjen na mokru zemlju pustio žile pa nisam mogla odoliti da ga ne posadim iza kuće.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
U ovom kutu se bacao biljni otpad,rasle su divlje mirisne narcise i sunčale su se zmije.Narcise sam povadila.Pola ih je posađeno drugdje,a pola na novinama još čeka što će biti.Posadila sam bijele perunike koja imaju povijest.Dakle,od djetinjstva ih gledam kroz ogradu kasarne.Ograde su pale,a perunike su se našle na prtljažniku mog bicikla.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kiki zanimljiva mi je ta tvoja borba sa kamenom ,soli i burom ali vidi se da si jaka ide to tebi
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
uvijek je dinamično kod tebe, kako kaže Lantana
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Već sad se vidi da će kaktusnjak biti lijep.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Imam i nove stanovnike kaktusnjaka.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovaj bradonja,siroće,u pitariću nije imao više ni malo zemlje.Samo korijen.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si složila kaktusnjak,a rige i blitve će biti za sve.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Novo se sadi, kaktusići su lujepo uređeni
|
|
![]() |
|
Toliko je bilo vlage da su nikle neke čudne gljive i istrunula mi je jedna Antonijina aloja.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |