Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj i njegov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj i njegov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 137>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 18:53
svidja mi se tvoja lozica,nekad sam mastala da mi se penje uz kucu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 04:43
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

Prelijepa je! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 13:48
   podjetiti ću na ovu sliku anemona od 22.kolovoza prošle godine,  a sada su još u pupovima (poslikat ću ih ovih dana) šta je suša učinila..                                                                                   
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

Big%20smile
a sada anemone bijele visoke ( visoke su preko 1,5m )

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 15:17
smile120
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 15:39
Mari, hoće li ti stići procvjetati.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 15:58
Stvarno, anemone su ti još u pupovima? Uh, pa to je dva mjeseca kašnjenja u odnosu na lanjsku godinu.. Moje su procvale i ocvale,a nedavno im je i mraz dosta naškodio pa su pri kraju već sada.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 17:59
došla sam do 40-te stranice,razgledala tvoje biljčice,iznenadilo me tvoje poznavanje istih,stavrno znaš puno o biljkama,imaš jako raznoliko cvijeće a što je najvažnije imaš veliku ljubav prema biljkama ali i prema ljudima ,osjeti se a i tvoje lice pokazuje predivnu dušicu ...jedva čekam da nastavim šetnju tvojim vrtom,a do tad ostavljam ti liejp pozdrav
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2011 u 07:01

Anemone su mi sve draže, ove tvoje su čarobne! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 17:51
nisu procvale, još su u pupovima, ne vjerujem da hoće, nedostaje im toplineConfused
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 19:12
baš šteta, a lani su bile tako lijepe!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 11:35
malo sam prošetala tvojim vrtom Winksmile230
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 12:18
smile78
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 12:44
Ja sam svoju lozicu,mrtvu,staru i pojedenog korijena valjda od mrava izvadila i posadila nove dvije s korijenom.Drpila sam ih u Maraska parku gdje bauljaju po puteljku bez kontrole.Neznam hoće li mi se primiti s obzirom da je sadnica bila 3 dana u vrečici i naprosto nije moglo doći na red za sadnju.Ne brinem se.Toga ima svugdje.Čak postaje neiskorijenjiv korov kao npr u mom parku.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 12:48
E,da.Zaboravih.Sjeme frajle (pitala Gricka) imam predivnu i rijetku boje ciklame,a žutu imam u svojim vrtovima i dvorištima.Mogla bi pogledati ima li koje sjeme.Vjerujem da da.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 00:07
odjednom je pun vrt žutog lišća
ovdje se naziru anemone koje nisu uspjele procvasti

nisam nakupila ni zajedan mali runjaček oraha, a sad je sve prekriolo suho lišće, a bome neću ih ni tražiti ispod njega

samo sam povadila gomolje, kana, dalija i gladiola, još pospremim oleandre u podrum, pa onda može pasti snijeg... i čekam proljeće

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 07:28
Šteta što anemona nije procvjetala.
Vidim da si već pospremila rizome kana.Zanima me gdje ih čuvaš do proljeća.Donijela sam nekolika rizoma sa Brača i sad sam u dilemi kako da ih sačuvam, obzirom da su moje kane u teglama koje samo unesem u šupu i ostavim do proljeća.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 08:25
prava šarena jesen je u tvome vrtu. šteta za anemone.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 12:47
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Šteta što anemona nije procvjetala.
Vidim da si već pospremila rizome kana.Zanima me gdje ih čuvaš do proljeća.Donijela sam nekolika rizoma sa Brača i sad sam u dilemi kako da ih sačuvam, obzirom da su moje kane u teglama koje samo unesem u šupu i ostavim do proljeća.

kane izvadim sa štihaćom tako da na njima ostane nešto zemlje, porežem zeleni dio na 10 cm, i spremim u drvenoj kištrici koju po dnu obložim novinama, u podrum naravno..
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 13:26
smile113smile113 i prošetala,namirisala.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2011 u 13:28
Nisam ni ja dugo bila kod tebe. Šetam  stranicama s nekom sjetom. Teško je opisati... tvoj vrt ima jedan poseban "štih", budi kod mene neka davna sjećanja...cvjetno šarenilo se mješa sa jesenjim bojama, a ti imaš mašte i za sliku i za riječ! Baš sam s "guštom" prošvrljala od rujna do danas!Thumbs%20UpBig%20smile 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 137>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,504 sekundi.