Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 137> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svidja mi se tvoja lozica,nekad sam mastala da mi se penje uz kucu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Mari, hoće li ti stići procvjetati.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Stvarno, anemone su ti još u pupovima? Uh, pa to je dva mjeseca kašnjenja u odnosu na lanjsku godinu.. Moje su procvale i ocvale,a nedavno im je i mraz dosta naškodio pa su pri kraju već sada.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
došla sam do 40-te stranice,razgledala tvoje biljčice,iznenadilo me tvoje poznavanje istih,stavrno znaš puno o biljkama,imaš jako raznoliko cvijeće a što je najvažnije imaš veliku ljubav prema biljkama ali i prema ljudima ,osjeti se a i tvoje lice pokazuje predivnu dušicu ...jedva čekam da nastavim šetnju tvojim vrtom,a do tad ostavljam ti liejp pozdrav
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Anemone su mi sve draže, ove tvoje su čarobne! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nisu procvale, još su u pupovima, ne vjerujem da hoće, nedostaje im topline
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
baš šteta, a lani su bile tako lijepe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
malo sam prošetala tvojim vrtom
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ja sam svoju lozicu,mrtvu,staru i pojedenog korijena valjda od mrava izvadila i posadila nove dvije s korijenom.Drpila sam ih u Maraska parku gdje bauljaju po puteljku bez kontrole.Neznam hoće li mi se primiti s obzirom da je sadnica bila 3 dana u vrečici i naprosto nije moglo doći na red za sadnju.Ne brinem se.Toga ima svugdje.Čak postaje neiskorijenjiv korov kao npr u mom parku.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
E,da.Zaboravih.Sjeme frajle (pitala Gricka) imam predivnu i rijetku boje ciklame,a žutu imam u svojim vrtovima i dvorištima.Mogla bi pogledati ima li koje sjeme.Vjerujem da da.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
odjednom je pun vrt žutog lišća
ovdje se naziru anemone koje nisu uspjele procvasti ![]() nisam nakupila ni zajedan mali runjaček oraha, a sad je sve prekriolo suho lišće, a bome neću ih ni tražiti ispod njega ![]() samo sam povadila gomolje, kana, dalija i gladiola, još pospremim oleandre u podrum, pa onda može pasti snijeg... i čekam proljeće ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Šteta što anemona nije procvjetala.
Vidim da si već pospremila rizome kana.Zanima me gdje ih čuvaš do proljeća.Donijela sam nekolika rizoma sa Brača i sad sam u dilemi kako da ih sačuvam, obzirom da su moje kane u teglama koje samo unesem u šupu i ostavim do proljeća. |
|
![]() |
|
prava šarena jesen je u tvome vrtu. šteta za anemone.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kane izvadim sa štihaćom tako da na njima ostane nešto zemlje, porežem zeleni dio na 10 cm, i spremim u drvenoj kištrici koju po dnu obložim novinama, u podrum naravno.. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nisam ni ja dugo bila kod tebe. Šetam stranicama s nekom sjetom. Teško je opisati... tvoj vrt ima jedan poseban "štih", budi kod mene neka davna sjećanja...cvjetno šarenilo se mješa sa jesenjim bojama, a ti imaš mašte i za sliku i za riječ! Baš sam s "guštom" prošvrljala od rujna do danas!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |