Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 111>
Korisnik
Poruka
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 17:35
Ajme Lora, svašta nešto lijepo ti je uskočilo u kolicaTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:02
 Ova tvoja kolica kad sam vidjela neki dan me podsjetila na ovu slikicu koju sam našla u jesen!
Tražila sam je par dana i našla!
Nadam se da se bum i ja našla u toj ulogi!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:27
Odličan ulov Clap
život je more
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:46
Molim Vas znalci moji dragi, neka mi netko odgovori; da li ti jaglaci u Lorinim kolicima mogu ostati preko zime vani na kontinentalnoj klimi?  

smile143
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 22:02
Je, mogu 100%, ako nemaš peseka od 50 kg koji ih bude raskopal ili se zlegaval na njih!
U ograđenom vrtu,  kom mojih cvatu svakog proljeća !
Ja sam iz VŽ!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 09:41
Hvala ti puno lovro!

Morat ću u nabavku.  Big%20smile
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 18:41
Baš ste zlatne, što stalno pojećujete i hvalite moj mali vrtek.
Danas sam malo čistila gredice i nešto planirala što bi još moglo da se ubaci u vrt.
Bacila sam oko na jedan lijepi grmić "Berberis thunbergii 'Atropurpurea Nana'". Pronašla gdje ga mogu nabaviti i več dogovorila dostavu za ožujak. Vjerojatno poznavajući sebe
nećemo ostati samo na tomeDo proljeća je još dugo pa još mogu smišljati i naravno zna se pretumbavati..........

Za jaglace, ove godine sam ih posadila u pitare na zidiću terase, a kad ocvatu idu u vrt.

Sada s nestrpljenjm čekam Camelije i Rododendron.

Još jednom hvala drage moje

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 19:42
Znanje,mašta i dobro zdravlje! Onda rezultat mora biti Lorin vrt!Big%20smileClapClapClap
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 02:40
Najlipša je trgovina ona u kojoj se prodaje cviće(uh,što sam sad pametna)al iskreno,to što si potrpala u kolica je užitak za očismile71
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 05:55
Od mene su ovi vrtni centri baš predaleki Cry!
Ali kako se ne znam svladati možda je tako i bolje jer bih sigurno bankrotirala! LOL
Ovi su me jaglaci oborili s nogu, izgledaju tako veselo! U moj vrt zađe poneki žuti, livadski, ali ja se i njima neizmjerno veselim!!!! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 00:09
Lora, srećom da su mi plodine blizu pa ne napunim kolica kao u Bauhausu. Zadovoljim se ovim ovdje i kao dosta mi je ... Tamo kada odem, uredno odem bez kolica, uzmem onu košaru kad na kraju ili moram po kolica ili ganjam u okolici još jednu košaru. To me i samu naljuti ali nisam baš karakter kao i ti kada je cvijeće u pitanju. Neka, neka, baš si puno toga lijepoga utržila!
smile141
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 09:26
proljeće u Lorinim kolicima, predivni jaglaci i nenadmašan osjećaj zadovoljstva u riječima, pozdravljam te, draga moja
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 22:49
Drage moje posijetiteljice

Dugo nisam bila u mom vrtu pa malo da osviježim stranicu

Jaglaci na zidiću terase/ ima ih i u vrtu ali nisam slikala/

Prvi vjesnik proljeća Crocus

Peonia/Božur, počeo je listati

Mala ortenzija posadjena lani ima listiće

Photinia patuljasta

Solanum capsicum

Ovo da vidite žalost i tugu u donjem vrtu, moja dihondra ili ono što je ostalo od nje

I malo kućnih cvijetova

Hibiscus Koenig crveni, danas procvao

Aphelandra cvijet

Calatea crocata

Jedna od dviju Azalea, druga ni amo ni tamo

Camelije su pune pupova, pa kad procvatu bit će i slika

I za kraj Tradescantia zebrina jedva čeka da izadje iz kuće

Rijeka

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 22:52
Izvinjavam se umjesto Solanuma capsicuma ponovila sam sliku photinij, pa ispravljam

Rijeka

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 23:02
Lora sve je predivno   ,a nadsm se da ce dihondra se oporaviti.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 05:55
Kod tebe sve već cvjeta i pupa!!!! smile39
Time is something you can never get back..
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 06:48
Ovo je telepatija, jučer sam razmišljala tko zna gdje su tvoji jaglaci, jesu li u vazama ili su posađeni u vrt. I eto odgovora. Baš je lijepo i jedva čekam doći to vidjeti...Thumbs%20Up
Zar Tradescantiu ljeti staviš van?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 08:42
smile39smile227Mislim da je moj komentar jasan!Big%20smileThumbs%20Up
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 16:44
krasno je kod tebe draga Lora, a vidim stol i stolci čekaju goste na popodnevnu kavu...lijepi ti pozdrav
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 16:59
smile227smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,859 sekundi.