LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 111> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme Lora, svašta nešto lijepo ti je uskočilo u kolica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ova tvoja kolica kad sam vidjela neki dan me podsjetila na ovu slikicu koju sam našla u jesen!
Tražila sam je par dana i našla! Nadam se da se bum i ja našla u toj ulogi! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Odličan ulov
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Molim Vas znalci moji dragi, neka mi netko odgovori; da li ti jaglaci u Lorinim kolicima mogu ostati preko zime vani na kontinentalnoj klimi?
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Je, mogu 100%, ako nemaš peseka od 50 kg koji ih bude raskopal ili se zlegaval na njih!
U ograđenom vrtu, kom mojih cvatu svakog proljeća ! Ja sam iz VŽ! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Hvala ti puno lovro!
Morat ću u nabavku.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Baš ste zlatne, što stalno pojećujete i hvalite moj mali vrtek.
Danas sam malo čistila gredice i nešto planirala što bi još moglo da se ubaci u vrt. Bacila sam oko na jedan lijepi grmić "Berberis thunbergii 'Atropurpurea Nana'". Pronašla gdje ga mogu nabaviti i več dogovorila dostavu za ožujak. Vjerojatno poznavajući sebe nećemo ostati samo na tome ![]() Za jaglace, ove godine sam ih posadila u pitare na zidiću terase, a kad ocvatu idu u vrt. Sada s nestrpljenjm čekam Camelije i Rododendron. Još jednom hvala drage moje ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Znanje,mašta i dobro zdravlje! Onda rezultat mora biti Lorin vrt!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Najlipša je trgovina ona u kojoj se prodaje cviće(uh,što sam sad pametna)al iskreno,to što si potrpala u kolica je užitak za oči
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Od mene su ovi vrtni centri baš predaleki
![]() Ali kako se ne znam svladati možda je tako i bolje jer bih sigurno bankrotirala! ![]() Ovi su me jaglaci oborili s nogu, izgledaju tako veselo! U moj vrt zađe poneki žuti, livadski, ali ja se i njima neizmjerno veselim!!!! ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lora, srećom da su mi plodine blizu pa ne napunim kolica kao u Bauhausu. Zadovoljim se ovim ovdje i kao dosta mi je ... Tamo kada odem, uredno odem bez kolica, uzmem onu košaru kad na kraju ili moram po kolica ili ganjam u okolici još jednu košaru. To me i samu naljuti ali nisam baš karakter kao i ti kada je cvijeće u pitanju. Neka, neka, baš si puno toga lijepoga utržila!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Drage moje posijetiteljice
![]() Dugo nisam bila u mom vrtu pa malo da osviježim stranicu ![]() Jaglaci na zidiću terase/ ima ih i u vrtu ali nisam slikala/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prvi vjesnik proljeća Crocus ![]() Peonia/Božur, počeo je listati ![]() ![]() Mala ortenzija posadjena lani ima listiće ![]() Photinia patuljasta ![]() Solanum capsicum ![]() Ovo da vidite žalost i tugu u donjem vrtu, moja dihondra ili ono što je ostalo od nje ![]() ![]() I malo kućnih cvijetova Hibiscus Koenig crveni, danas procvao ![]() Aphelandra cvijet ![]() Calatea crocata ![]() Jedna od dviju Azalea, druga ni amo ni tamo ![]() Camelije su pune pupova, pa kad procvatu bit će i slika I za kraj Tradescantia zebrina jedva čeka da izadje iz kuće ![]() |
|
|
![]() |
|
Izvinjavam se umjesto Solanuma capsicuma ponovila sam sliku photinij, pa ispravljam
![]() |
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lora sve je predivno
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kod tebe sve već cvjeta i pupa!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ovo je telepatija, jučer sam razmišljala tko zna gdje su tvoji jaglaci, jesu li u vazama ili su posađeni u vrt. I eto odgovora. Baš je lijepo i jedva čekam doći to vidjeti...
![]() Zar Tradescantiu ljeti staviš van? |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |