Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 165> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Užitak je prošetati između tvojega cvijeća. Vidi se da njeguješ svoje biljčice jer su lijepe i bujne.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
ufff
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() lijepi pozdrav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nemam puno vremena šetati po vrtovima, uletim i protrčim u gdje koji. Ovdje sam utrčala ostala u šoku od ljepote
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje svima šaljem jednu vruću
![]() hibiskusi su neumorni i svaki dan ima poneki cvijet ![]() cvijeta i mumi i čini mi se da je sve veći....flavia ![]() ![]() cvijetaju i vinke ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Bromi, prekrasno, a mumi je veličanstven!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
još se nađe i poneki cvijet campanule medium
![]() počeli su i vanjski hibiji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za sada cvijeta samo jedna bugenvilija ![]() ![]() plumbago ![]() kane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() flavia procvijetala je ruža blue monn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cvijetaju i lantane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ima još malo neću vas još puno udaviti
mandevila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
retriver sara lijep pozdrav i tebi i hvala na lijepim komentarima
![]() |
|
![]() |
|
oprosti što sam se uplela u stavljanje slika, nisam mislila da ima još...a ovo sve poslije je veličanstveno draga moja, veličanstveno!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ma šta pričaš, koje davljenje ovo je uživancija gledati, melem za oči....
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasnog cvijeća kod tebe!
Reci mi da li ti je mandevila ovogodišnja ili .... Čini mi se velika. Moja lijepo svate ali nije baš išla puno u visinu. |
|
![]() |
|
otok - mandevila je stara tri godine i dosta je velika imam i mladu koju sam uzgojila položnicom od ove moje i ona takođe cvijeta još čekam jednu zapelcanu od flavijinih samo neznam koje je boje...
viđala sam na sajmovima da ih puštaju da padaju u visećim teglama takođe izgledaju lijepo... antonija hvala, a i tebi draga retriver sara..svima velika ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekrasno ti je bilje bromelija. onaj prvi hibiskus je nešto stvarno posebno
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
U tvom vrtu imaš puuuuno prelijepog cvijeća.Reci mi kaj je ono žuto koje zoveš mumi?I još nešto,oni crveni plodovi koje si poslikala,kaj je to?
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Oduševljena,malo
je reći!Margaritice,rudbeckie,ehinaceae,lantane...Ma sve po mom ukusu!!!!! |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Prošetati tvojim dvorištem je ne samo užitak nego i poučno... nisam znala da pasiflora može kod nas prezimiti, tj da joj se korijen ne smrzne. Vidim da uz prekrasne bijele ivančice imaš i žute, jesu to margarete? Prezimljuju li one u zemlji ili njih pospremaš zimi? Nisi mi odgovorila tko ili što je tomica?
Bravo za mandevilu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ajme lijepo da ljepše ne može... Uživancija je listat ovim stranicama...
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus- mumi je u biti Mimulus aurantiacus to je biljka namijenjena prvenstveno za viseće tegle mada može ići i uz potporanj imam ga prvi puta pa neznam kako przimljuje mada kažu da je trajnica i da se razmnožava reznicama u osmom mjesecu, raste dosta brzo i jako puno cvijeta preljepim naranđastim cvijetovima.
Pitaš za one crvene bobice to je u biti arum italicum - ima lišće slično kali, a i cvijet samo zelene boje poslije se naprave ove crvene bobice tada list odumire. Razmnožava se gomoljima. Kat rea - ispričavam se što sam previdjela tvoje pitanje sve je to zbog ovih nesnosnih vručina... Žuto što cvijeta to su margarete jako zahvalno cvijeće inaće se sade u tegle i moraju se spremati u kuću jer ne podnose niže temperature....ja ih sadim u zemlju jer mi budu puno bujnije a na proljeće nabavim nove jer stvarno nemam mjesta za sve spremiti ..mogu se razmnožavati pelcanjem reznicama. Pasiflora može prezimiti bez problema samo kod jačih zima smrzne sav nadzemni dio ali potjera iz zemlje puno mladih i jako brzo raste. Mandevila mora biti na toplom i jako svijetlom mjestu da bi preživjela zimu, najbolje u samom prozoru ili stakleniku. Tomica kako mu tepam ili pravim imenom clerodendrum thomsoniae je preljepa biljka imam je takođe prvi puta odcvijetao je i sada pušta grane duge do metar....pitala sam se dali bi bilo dobro odrezati vrh međutim sam pročitala da ne vrijedi i da ne tjera bočne grane nego ga treba namotati na neki potporanj, a kako će prezimiti to ćemo još vidjeti. U istu porodicu spadaju i popularni leptirići ili pravim imenom Clerodendrum ugandense isto kao i clerodendrum trichotomum preljepo stablo koje može kod nas prezimiti, a možeš ga vidjeti na flavijinoj temi jer ga ima u dvorištu a odnedavno ga imam i ja posađenog. svim mojim vjernim posjetiocima velika ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zbilja prelijepo bromi! Ja još čekam da moj hibić procvjeta, pun je pupova pa vjerujem da će uskoro
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |