Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 272> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uz sve što pod bagerom nestaje toliko divote ipak ostaje!! Krizantemice, zvončići, kineski šaš... Pa bijelo-ljubičasti mix... Sve je divno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
slikiceee napokon
![]() ![]() Hoyčika pa bit će grančica za bockanje i sjemenkica za sijanje i pelcerića i svega samo ne budi tužna i taj bager slobodno pošalji k meni ![]() jasmin se pelca, a ako ne pusti korjene, porezat ću novu granu...samo ništa ne brini... ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vidjela sam tvoj vrt uživo prije i uopće ne sumnjam na što će sličiti na proljeće. Bit će pet put ljepši!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasne su nove slikice draga Hoyica....jako su ti lijepe biljčice...a kako će tek biti lijepo kad radovi budu gotovi...to će bit fantastično! Jedva čekam proljeće u tvom vrteku!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kod tebe cvjeta kao da je proljeće
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
R.Sara ne jedem nar, ali ovome nisam mogla odoljeti. Da slikam stazice ? Bio bi to horor. Naročito večeras kad je namočilo - blato na sve strane! Čekaj malo da se zazeleni - recimo u proljeće
![]() ![]() ![]() Stefkaja, Otok, Željkice, Anaida, kontessa, bako, Flavia i smrcko - s vama ću lakše dočekati to naše proljeće.
Smrcko - sve sadnice taman pred kišu na svom mjestu i posađene
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
danas ujutro kad sam izašla pred kuću mislim si kako je već sve tako tužno kad je kiša, sve obješeno, sve krcato brezinog lišća i onda se sjetim slika iz tvog dvorišta...... a ča da ti rečen..... pasat će i to.....huje ne more bit......crtaj, planiraj....... pa ni to ni loše....
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya evo me samo na minutu....uspjela sam vidjeti tvoje zadnje fotke cvijeća i samo mogu reći wou na sve ali najviše na one bijele mini krizanteme.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Crtan, crtan, ča da delan drugo ... ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
razveselila sam se slikicama, kod tebe i dalje cvijetno
znam da će na proljeće biti preljepo i puno novih kombinacija ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Gledam kako su ti lijepe krizanteme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onda ću ti spremiti ove koje cvatu cijelo ljeto i do jeseni će ti dojaditi - pa neka onda smrznu! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod mene pljusti kisa i ove tvoje slicice su me razveselile:)
|
|
![]() |
|
Joj to bi bilo krasno ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hoya draga, nadam se da su radovi gotovi, a za cvijeće, kako veli Shasha, karticu pospremi za neke druge stvari, a cvijeća ima svakakvoga kod cvjetoljubaca i samo trebaš izraziti želju i stiže striček
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Eto rascvalog dvorišta.Ma da taj bager još malu bude u tvom dvorištu,vjerujem da bi i na njemu nikuno,i procvao, neki cvijetak.
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
dugo me nije bilo tu ali glavno da so pri kraju radova.One tvoje alstromerije sam posadila u teglu i toliko su se razrasle,doduše više korijen nego stabljike, da je tegla pukla. Da ih sad posadim u vrt ili je prekasno?
|
|
![]() |
|
Pozdrav svim gostima u mom vrtu, da ne nabrajam pojedinačno, svima Hana, alstroemeriama je i ovako vrijeme da ponestane lista.
Rizome možeš staviti u zemlju da budu spremne za proljeće. Malo, malo dublje (15-20 cm).
|
|
![]() |
|
Za sada u mom vrtu cvatu samo krizanteme...
Lantanina pacifička
![]() Ove obožavam:
![]() Loša slika, ali neka se nešto žuti:
![]() Malo sam ih zaboravila
![]() a baš su mi slatke
![]() I moja ljubimica:
![]() Ovu mi je kupio zet. Mora mi biti lijepa!
![]() Imam i ja maćuhice za utrku. Jedna od poklonjenih deset smrckinih. Još sam mala, al' sam simpatična:
![]() Lani smo imali obilje limeta. Ove godine ima malo više limuna:
![]() I na kraju - živica (nikad joj ne znam ime)
![]() |
|
![]() |
|
Ja ti se stavljam na spisak za krizanteme, bit ću toliko bezobrazna. Čekat ću i godinama ako treba, i deceniju.
![]() ![]() ![]() A di si kupila tu lijepu ružu sa obrubom? ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |