Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 272>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 13:51
Uz sve što pod bagerom nestaje toliko divote ipak ostaje!! Krizantemice, zvončići, kineski šaš... Pa bijelo-ljubičasti mix... Sve je divno!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 14:22
slikiceee napokon smile188 naravno da malo kasnim, ali to je već stara stvar kod mene LOL
Hoyčika pa bit će grančica za bockanje i sjemenkica za sijanje i pelcerića i svega samo ne budi tužna i taj bager slobodno pošalji k meni Wink
jasmin se pelca, a ako ne pusti korjene, porezat ću novu granu...samo ništa ne brini...Smilesmile78
smile78
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 16:20
Vidjela sam tvoj vrt uživo prije i uopće ne sumnjam na  što će sličiti na proljeće. Bit će pet put ljepši!Thumbs%20Up
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 16:54
Krasne su nove slikice draga Hoyica....jako su ti lijepe biljčice...a kako će tek biti lijepo kad radovi budu gotovi...to će bit fantastično! Jedva čekam proljeće u tvom vrteku! smile91
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 21:32
Kod tebe cvjeta kao da je proljećesmile64prekrasno.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 22:22
R.Sara ne jedem nar, ali ovome nisam mogla odoljeti. Da slikam stazice ? Bio bi to horor. Naročito večeras kad je namočilo - blato na sve strane! Čekaj malo da se zazeleni - recimo u proljeće LOLLOLLOL

Stefkaja, Otok, Željkice, Anaida, kontessa, bako, Flavia i smrcko - s vama ću lakše dočekati to naše proljeće.

Smrcko - sve sadnice taman pred kišu na svom mjestu i posađene smile176
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 11:46
danas ujutro kad sam izašla pred kuću mislim si kako je već sve tako tužno kad je kiša, sve obješeno, sve krcato brezinog lišća i onda se sjetim slika iz tvog dvorišta...... a ča da ti rečen..... pasat će i to.....huje ne more bit......crtaj, planiraj....... pa ni to ni loše.... Hug
smile113
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 12:23
Hoya evo me samo na minutu....uspjela sam vidjeti tvoje zadnje fotke cvijeća i samo mogu reći wou na sve ali najviše na one bijele mini krizanteme.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 12:24

Crtan, crtan, ča da delan drugo ...

smile113
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 12:34
razveselila sam se slikicama, kod tebe i dalje cvijetno

znam da će na proljeće biti preljepo i puno novih kombinacija Clap
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 20:27
Gledam kako su ti lijepe krizantemesmiley692.gif. Moje su smrzle još prije 3 tjedna, nisu se uspjele ni otvoriti kako trebaCry
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 10:43

Onda ću ti spremiti ove koje cvatu cijelo ljeto i do jeseni će ti dojaditi - pa neka onda smrznu!

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 12:32
kod mene pljusti kisa i ove tvoje slicice su me razveselile:)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 12:55
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Onda ću ti spremiti ove koje cvatu cijelo ljeto i do jeseni će ti dojaditi - pa neka onda smrznu!

Joj to bi bilo krasnosmiley1685.gif
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 20:00
Hoya draga, nadam se da su radovi gotovi, a za cvijeće, kako veli Shasha, karticu pospremi za neke druge stvari, a cvijeća ima svakakvoga kod cvjetoljubaca i samo trebaš izraziti želju i stiže stričeksmile230 ( ili teta Big%20smile), pa ti to barem znaš, ti si mene već par puta tako obradovala. Ove krizantemice što cvatu od 6. mjeseca u meni bude sjetu, jer ih je moja mama čak iz Njemačke donijela pred davnih 30 i nešto godina, kada je tako nešto bilo ravno krijumčarenju droge....
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 22:46
Eto rascvalog dvorišta.Ma da taj bager još malu bude u tvom dvorištu,vjerujem da bi i na njemu nikuno,i procvao, neki cvijetak.smile78
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 17:49
dugo me nije bilo tu ali glavno da so pri kraju radova.One tvoje alstromerije sam posadila u teglu i toliko su se razrasle,doduše više korijen nego stabljike, da je tegla pukla. Da ih sad posadim u vrt ili je prekasno?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 19:14

Pozdrav svim gostima u mom vrtu, da ne nabrajam pojedinačno, svima smile78

Hana, alstroemeriama je i ovako vrijeme da ponestane lista.
Rizome možeš staviti u zemlju da budu spremne za proljeće. Malo, malo dublje (15-20 cm).
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 18:57
Za sada u mom vrtu cvatu samo krizanteme...
Lantanina pacifička
Ove obožavam: 
Loša slika, ali neka se nešto žuti: 

Malo sam ih zaboravila
a baš su mi slatke
l
I moja ljubimica: 

Ovu mi je kupio zet. Mora mi biti lijepa!
Imam i ja maćuhice za utrku. Jedna od poklonjenih deset smrckinih. Još sam mala, al' sam simpatična:
Lani smo imali obilje limeta. Ove godine ima malo više limuna:
I na kraju - živica (nikad joj ne znam ime)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:12
Ja ti se stavljam na spisak za krizanteme, bit ću toliko bezobrazna. Čekat ću i godinama ako treba, i deceniju.SmilePlaćamsmiley1692.gifLjubimsmiley2230.gif

A di si kupila tu lijepu ružu sa obrubom?Prekrasna jesmile99
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.