dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvi cvijet rudbekije
![]() i neumorni zvončići ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Budleja , moja prva...
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Krasno Dadinice, prekrasni su ti zmajevi, puni cvijeta.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
A što bi bila seoska bašta bez suncokreta...
![]() .... i nevena? ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Crvena ljepotica...
![]() ... u društvu sa mandicom ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Moja šljiva odlučila postati žalosna vrba!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Još jedno "neznamkakosezove" planira procvasti, a naraslo ogromno....
![]() ..... pupovi mu ovako izgledaju ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I za kraj, "cinijasti" pozdrav
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga Betty, hvala što si dolepršala u moje dvorište i ozarila ga! Za tebe.... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala ti Nisa! Samo za tebe, jedan "zmajski" pozdrav! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ciijelo tvoje dvorište pretvorilo se u raskošan buket.
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Pijem kafu i uzivam u tvojim biljkama i u seoskom dvoristu koje je prelepo,imas lepih primeraka cveca vidi se ulozen trud i ljubav...samo zameram zasto nisi napisala kako se zovu tvoje cveckice ,ljepotica koja odusevljava
![]() ![]() ljiljani su ti san snova...plumbago je iz pelcera ili si sejala ,prelep ti je ali i suuuncoookretiiii..kao sa slike ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Hvala Dijana! Stvarno se šareni.... konačno i ja uživam na tom "svom" betonu. Pozdravljam te cvijetićem cinije ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravljam te, draga moja ![]() Naravno da se ne ljutim na kritiku! Ubuduće ću pisati imena cvijeća, pa na kraju i ja volim da me se predstavi imenom, a ne da mi kažu "ova" ili "ona". Suncokrete baš volim! Sijala sam ih prije par godina i od onda ih imam uvijek, zasiju se sami. Pametne neke biljčice! ![]() ![]() A plumbago mi je poklon.... tj. oba su mi poklon, imam i svijetloplavi koji tek počinje cvjetati. Za tebe... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Jel' ovo ruelija? Kod mene bio samo jedan cvijetić i više ništa, kako ju njeguješ da ti više cvate? Prelijepa je.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Milice
![]() Da, to je ruelija. Svaki dan, ali doslovno, izbaci bar jedan cvjetić. Ne radim ništa posebno.... ima sunca, ali ne cijeli dan, traži puuuno vode. Izgleda da voli imati hladne noge... I raste jako brzo.... od 5 zimus zapelcanih "štapića" dugih 10-ak cm, sada imam 4 biljke visoke 70 cm.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moja ruelija je isto narasla visoko, ne kao tvoja , nešto niže ali samo jedan cvijetić, više ih nema na vidiku .... Da li da grančice otkinem vrh pa da zapelcam ? Kako si ti napravila da razmnožiš ? Kod mene ima 3 grane.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Milice, ja svoje nisam još pincirala.... kako sam ih zapelcala, tako su rasle. Jedna je samo sa jednom granom i tako ću je i istaviti, pokušat ću je odgojiti kao stablašicu.
Ove druge dvije imaju dve grane, a ta što stalno cvjeta ima tri... a i bojim se zakidati vrh, jer kako raste iz svakog novog "članka" izbacuje bočne grančice i pupoljke. Vjerujem da će i tvoja ubrzo početi obilnije cvasti. Ni moje dvije još nikako nisu cvale, sada tek počinju stvarati pupoljke. Inače, meni su ovo prve ruelije, zimus sam dobila grančice, zapelcala ih pod najlonom i eto.... i mene su iznenadile, jer meni pelcanje baš ne ide od ruke.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Milice, oprosti, nisam ti dobro rekla.... ta što stalno cvate ima dvije grane...
Evo sam ti ih poslikala.... Skupno- ![]() rascvjetana, da vidiš zašto se bojim pincirati- ![]() i ova od koje bih napravila stablašicu ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |