Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 16:32
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Predivne su

smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 16:33
[QUOTE=Betty Boop]
Dobrano se vratih unazad da uživam u lepotama tvoga vrta,a posebno tvojih ruža koje me svojim koloritom fasciniraju svaki put smile94 Kaktusići su ti,takođe,preslatki  ali ovo...ovo je beskrajno lepo i zaslužuje svo moje divljenje. Svaka ti čast!!!smile211smile78

smile78

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 16:36
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

...

moon draga,hvala ti- ovako su izgledale prije dvadesetak dana

krasno, kažeš prije dvadesetak dana, znači da su u vrijeme prodaje bile baš onako kako trebaju biti, superrr, tako sam sretna da se isplatilo u dobrom periodu odraditi potreban posao           

Upravo tako-bile su baš kako tribaju biti---hvala ti još jednom   smile79

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 16:37
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

Bravo Anđelkad, baš su ti lijepe  krizanteme smile55a oči mi ostadoše na ovom četkavcu...

Hvala Nisa smile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 16:39
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Krizanteme su ti bile fantastične!
Namjerno kažem "bile" jer se nadam da niti jedna nije ostala.
A ruže...... e, o njima ne treba posebno govoriti, one govore same za sebe. Reći ću samo _ kraljice su kraljice!
Za tebe

Hvala baranjko i dobro kažeš bile--nestalo sve. smile79
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 16:40
Originalno poslano od člana klaudija8 klaudija8 napisao:

svaka cast na divnim krizantemamaClap a ruze su preprekrasne

Hvala klaudija  smile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 16:46
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Draga moja, veseli me da su ti krizanteme uspjele tako dobro, nadam se da ti se trud isplatio.
Ruže su ti jako lijepe, nemam riječi !
I na kraju kalistemon: ah, moja tiha patnja, a nikako do njega. Valjda ću ga jednom imati, a tvoj je prekrasan !

Hvala Glikice, imale su vrhunski sveopći tretman nauštrb svega drugoga ali isplatilo se.Kalistemon je stvarno poseban,jeste da ga frizerka zapostvila ali lip je i ovako
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 20:51
draga ni riječ o prodaji.nadam se da si zadovoljna.dok sam kupovala multiflore sjetila sam se tebe.kupila sam dvobojne i trobojne,a vidim da ih i ti imaš
smile78
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 23:33

S jedne strane mi je drago da su ti sve krizanteme "nestale", s druge pak strane žao mi je da ih više nema jer tako su lijepo krasile tvoj vrt, mislim na multiflore.

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 19:17
[QUOTE=ajama]draga ni riječ o prodaji.nadam se da si zadovoljna.dok sam kupovala multiflore sjetila sam se tebe.kupila sam dvobojne i trobojne,a vidim da ih i ti imaš
smile78
[/QUOTE Prošlo je i zadovoljna sam, da imala sam i ja carneval prvi put sam sadila ove godine i jako je zahvalan glede uzgoja a i prodaje čini mi se.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 19:19
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

S jedne strane mi je drago da su ti sve krizanteme "nestale", s druge pak strane žao mi je da ih više nema jer tako su lijepo krasile tvoj vrt, mislim na multiflore.

Ane moja draga mogu ti reći da djelimo osjećaje i meni se sad čini da je u dvoru totalna pustoš, je da ima svašta nešto ali ne toliko cvjetnog
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 19:36
Čestitam za trud za onoliko divnih krizantema, divne su!
Drago mi je da se i tebi pokazalo da mjesec utječe na biljke, zato su ovako lijepe. A za moon pohvale i zahvala!

:mah:
Rijeka

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 19:59
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Drago mi je da se i tebi pokazalo da mjesec utječe na biljke, zato su ovako lijepe. A za moon pohvale i zahvala!

Hvala Mira Hug
Evo iskreno moram priznati da nisam nešto marila na utjecaj mjeseca na biljke ali kako sam švrljala po toj temi nešto mi nije dalo mira i naravno tu uskače naša moon-hvala joj beskrajno-i iako su posađene trinaest dana kasnije od predviđenog krajnjeg roka da bi procvitale na vrime- rezultat se vidi!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 17:41

slika govori sama

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 19:47
ma prekrasne boje ružaSmile i multi flora koje su krasile maslinik,vjerujem kada si ih rješila ostala velika praznina što se tiče boja i ljepote vidjeti ih nako lijepo poredane u cvatusmile161
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 00:26

Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Hvala Mira Hug
Evo iskreno moram priznati da nisam nešto marila na utjecaj mjeseca na biljke ali kako sam švrljala po toj temi nešto mi nije dalo mira i naravno tu uskače naša moon-hvala joj beskrajno-i iako su posađene trinaest dana kasnije od predviđenog krajnjeg roka da bi procvitale na vrime- rezultat se vidi!

anđelkad, sretna sam zbog tvojih krizantema koliko i ti
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 07:33

Uploaded with ImageShack.us

moon draga,hvala ti- ovako su izgledale prije dvadesetak dana

Anđelka,
predivna slika!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 20:41
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

slika govori sama

Ljube smile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 20:43
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

ma prekrasne boje ružaSmile i multi flora koje su krasile maslinik,vjerujem kada si ih rješila ostala velika praznina što se tiče boja i ljepote vidjeti ih nako lijepo poredane u cvatusmile161
Blue Hug Jeste malo neobično-sve izgleda nekako minijaturno ali neka...ma na godinu ide repriza
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2013 u 20:45

[/QUOTE]
Anđelka,
predivna slika![/QUOTE]

SlavujVK Hug jelda da je prava jesenska!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.