Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 114> |
Korisnik | ||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
![]() |
||
|
Upravo tako-bile su baš kako tribaju biti---hvala ti još jednom ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Nisa ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Hvala klaudija ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Glikice, imale su vrhunski sveopći tretman nauštrb svega drugoga ali isplatilo se.Kalistemon je stvarno poseban,jeste da ga frizerka zapostvila ali lip je i ovako |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
draga ni riječ o prodaji.nadam se da si zadovoljna.dok sam kupovala multiflore sjetila sam se tebe.kupila sam dvobojne i trobojne,a vidim da ih i ti imaš
![]() |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
S jedne strane mi je drago da su ti sve krizanteme "nestale", s druge pak strane žao mi je da ih više nema jer tako su lijepo krasile tvoj vrt, mislim na multiflore. |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
[QUOTE=ajama]draga ni riječ o prodaji.nadam se da si zadovoljna.dok sam kupovala multiflore sjetila sam se tebe.kupila sam dvobojne i trobojne,a vidim da ih i ti imaš
![]() |
||
![]() |
||
|
Ane moja draga mogu ti reći da djelimo osjećaje i meni se sad čini da je u dvoru totalna pustoš, je da ima svašta nešto ali ne toliko cvjetnog |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Čestitam za trud za onoliko divnih krizantema, divne su!
Drago mi je da se i tebi pokazalo da mjesec utječe na biljke, zato su ovako lijepe. A za moon pohvale i zahvala! ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
|
Hvala Mira ![]() Evo iskreno moram priznati da nisam nešto marila na utjecaj mjeseca na biljke ali kako sam švrljala po toj temi nešto mi nije dalo mira i naravno tu uskače naša moon-hvala joj beskrajno-i iako su posađene trinaest dana kasnije od predviđenog krajnjeg roka da bi procvitale na vrime- rezultat se vidi! |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
ma prekrasne boje ruža
![]() ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
anđelkad, sretna sam zbog tvojih krizantema koliko i ti ![]() |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
Anđelka, predivna slika! |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
[/QUOTE] Anđelka, predivna slika![/QUOTE] SlavujVK ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |