Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 23:17
Šteta za fuksije ,baš jadno izgledaju,ako se ne oporave bit će novih,brzo se one razrastu
Plumbago ti dobro izgleda,bit će nešto od njega.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2014 u 22:39
Draga Catalpa , ne samo na ovim prostorima , svuda , kud god se okrenemo ,
susrecemo se s tim da se zemlja opire ! Sortiram smece , auto moras voziti ,
barem u nasim krajevima gdje je javni prijevoz tako mizeran ,  da se ako nisi
mobilna , ni nemozes okrenuti !  Ah  . . . . . . .

Draga Vijolica , spasiti cu ih , moram ih jednostavno izvuci iz kome , zao mi je samo
kad ti se onako obeca a dozivim isto kao i svaki put kad se vratim !

Obadvjema puno     smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2014 u 22:58
Ovo sam snimila u nedjelju :

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2014 u 23:02
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Tongue ove su te sigurno obradovaleThumbs Up
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2014 u 00:38
U zadnji čas si se vratila. Vjerujem da ćeš spasiti sve svoje cvjetiće pa i fuksije. 
Adeniume sada jako rijetko zalijevaj, dosta im je par kapi odstajale vode ili, još bolje, kišnice u desetak dana. Ako ih budeš držala na toplom i svijetlom mjestu, možeš tako nastaviti do proljeća, a ako odbace sve listove, mogu biti i u polumraku, onda ih uopće ne trebaš zalijevati. Onog smežuranog pusti neka se skroz osuši. Ako ne ugine, na proljeće će se sam izliječiti. A ako ugine, dobit će zamjenu.Smile
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2014 u 18:54
Draga Andina , ne vjerujem svojim ocima , onaj bogcek smezurani se je pocel natrag
debljati i kao da gubi bore a iz sredine se vidi mrvica novog listica , ma ja nemogu
doci k sebi od radosti ! Ima svu moju ljubav ! Ona dva druga su pravi decki , lijepi i
stasiti !

Tebi draga        smile79
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2014 u 20:19
Baš mi je drago! Zato volim adeniume - uvijek te nečim iznenade. Smile Zaboravih ti napisati kako mi se svidjela slika s dugom. Mora da je u stvarnosti to bio pravi doživljaj!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2014 u 22:18
Divna je ova boja ageratuma.
Sutra je novi dan.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2014 u 23:03
Andina , to je isto bio trenutak poslije izljeva i onda ovakova duga !

Lucy , stvarno je tako plavi da ljepsi ne moze biti, ako nemas saljem ti ! Ja ?

smile79
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2014 u 23:30
Ti si stvarno dobra, darežljiva vila. Istina je, ljepši ne može biti. Neka oni i dalje krase tvoje dvorište, a ja ću im dolaziti u posjetu.
Sutra je novi dan.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2014 u 19:32
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Ovo sam snimila u nedjelju :

Draga Gute ovo je snimljeno u nedjelju , duga me u pravilu oduševi ali kad pomislim da sam ja u to vrijeme bila na plaži u kupala se nikako mi se ne sviđa ovo tmurno nebo. Eto i kod nas zahladilo i iz kupaćih uletili u tople jakne doduše još se ne grije ali uvečer je ugodno malo ubit vlagu za sada samo s klimom, ostavljam ti topli pozdrav iz danas 19 C na momom balkonuWink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2014 u 20:34
Draga gute duga je prelijepa, još da mi je proći ispod nje ...smile79
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2014 u 21:13
Krasno gute Feesmile159
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 08:42
Nadam se da se  tvoje biljčice oporavljaju i naravno želim im potpuni oporavak.

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 18:27
Draga guteHug
Samo da prijavim šetnjicui pogledam ima li 
ča novoga..slike neba su super!
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2014 u 19:05

Naše me zagorsko nebo i sa oblacima zna oduševiti, ali bi se ipak rado mijenjala za Aralijinih 19 stupnjeva.Vidiš da ti biljkice pomalo dolaze k sebi. Bumo mi došle u kontrolu.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2014 u 19:25
drago mi je da se biljke počinju oporavljavati...jednostavno se moramo naviknuti na štete i gubitke kroz sezonu, nešto uvijek propadne, nešto novo se nabavi i tako iz sezone u sezonu...pusaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2014 u 07:46
Gute kakve si ruze kupila?
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2014 u 09:00
Draga Gute evo i mene konačno kod tebe!!! Drago mi je da ste se vratili i da je TM dobro. Za biljčicama nemoj mnogo žalit, jedne odu, druge dođu, tako je to u životu.Bitno je da smo mi zdravo, a cvijeća će uvijek biti. Mislim na tebe i Hugte!
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2014 u 23:43
Uspjela si aparatom uloviti i zabilježiti nebo u različitim raspoloženjima. Divno je gledati dugu iznad vlastite kuće. Volim vjerovati da je duga tu s razlogom.
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.