mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 100> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa ženo ti si savršena a tvoji radovi savršenstvo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ajme mare,nadam se da su ti leđa izdržala ove naklone
![]() ![]() vallisa dam ti đir......i to samo zato što ja nemam dovoljno dugu kosu za ovakvu kopču
![]() ![]() mumice malo sam se zacrvenila od ovog komentara.....niti sam ja savršena niti su moji radovi savršeni.....ja samo uživam u ovome što radim a čini se da je to ono što se jako dobro vidi.......
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Mare bravo bravo bravo.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Nisam stigla od guzve, tek u srijedu navecer ce biti sve gotov o.
Mare predivno je. ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne vjerujem kako je sve odlično. trljam oči i ne vjrujem, ma vjerujem ja da ti to možeš, to je neupitno, ali kako si to odlično odradila. izgleda baš ono staro kao da je ne od bake nego prabake ili još neke njezine prabake. sviđa mi se i izbor i kombinacija motiva i sve što je još dodano, sve taman na mjestu. idem još proučavati, totalno sam oduševljena. ![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
A nemam pojma šta bi pametnije rekla nego
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ovo bi taman bilo za moju zbirku naočala,koje volim mjenjati prema prilikama, izbjegavam riječ etui ali neznam kako se ta stvarčica kaže hrvatski, no zbirka unikatnih futrola (još gore od etui)je prikladna za jednu malo bolju galeriju, u društvo sa kazališnim dalekozorima, lepezama i tako sam otišla malo predaleko , već vidim damske haljine šešire itd.Pretjarala sam neznam šta mi je danas, nisam dugo ništa komentirala pa mi je duša puna kad vidim lijepe radove
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
mare moj duboki naklon,sve ljepše od ljepšeg
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
drage moje "stare" i nove virtualne prijateljice puno vam hvala na posjeti i komentarima.......
![]() ![]() samo me potičete da nastavim dalje.......
dvije po stilu,boji a i veličini potpuno različite tacne.....
crna je kineski drek i iz iskustva znam da se nakon bojanja pojavi opet tamna boja ispod i to je bio razlog da ju ostavim crnu.......odsjaj na slici nisam moga izbjeći tako da zlatna šablona izgleda malo nedovršeno.....ali samo na slici.....cijela tacna je patinirana zlatnom patinom.....
a mala bijela je takva kakvu je vidite......malo patine na unutarnjim rubovima i malo zelene boje na vanjskim......i slova,da ne bude zabune šta je na slici
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Zlatasta je skroz fina, al mi je CHERRIES
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme veselja!
![]() jel se ti sjećaš onih mojih farmerskih podmetača? e pa ova mala tacna sa je kao stvorena da ide uz njih. na podmetačima je razno voće i povrće ali trešnje nisu ni na jednom.
jednu takvu tacnu još imam u zalihi, a mislim da imam i salvetu. e sad... ne da ću ti morati "ukrasti" ideju nego ću morati napraviti tacnu blizanku. da nemam drugih poslova popodne vjerojatno bi već danas počela mackati....
a ni ovaj kineski drek ti nije uopće loš....
|
|
![]() |
|
vania
![]() a i tebi anastazija jedna cmoka
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ova s trešnjama, tako je vedra,oku ugodna...odlična!
![]() Ova prva, drek tacna (sad ćemo je tako zvati ![]() ![]() ![]() Meni je motiv neviđen, strašno zanimljiv-superrrr!!!! A šta reći, dovoljno je "made by mare-nostrum" i zna se kakve radove to podrazumijeva ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
pusa draga mare
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ne znam koja mi je bolja
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mare tebe nema pa onda
![]() ![]() a ova drek tacna
![]() a sad kad sam vidjela ove tvoje trešnjice koje su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
imaš trešnje u frižideru?...........kako sam toliko godina dočekala a da se nisam naučila teleportirati za ovakve prilike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
e a baš bi bilo zgodno na tvoju divnu tacnu serviati ove moje hladne trešnje iz frižidera i pozvati ove tete salvete pa uživati u friškim trešnjama i salvetama |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |