Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 104> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova torenija je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
kako bi ja voljela isto imati veliki kamenjar ali ne mogu
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Balkon ti je prekrasan sa tako nježnim bojama....
Što se tiče kamenjara pogledaj malo kod Bergenije ili Horti, pa možda dobiješ ideje i informacije koje te zanimaju.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
www.decora.hr
pa klikni na bilješke |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Drage forumašice ja vas molim ako znate neku adresu ili link za preuređenje kamenjara pomagajte jer bih preuređivala u jesen kamenjar a nemogu naći neke ideje..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno,pogotovo balkon no onaj žuti hibi mi je svaki put pred očima kad vidim tvoj vrt ili samo tvoj nick.
A ona što ne znaš ime,netko je odgonetnuo-mahonija ti najesen dobiva grozdove sa plavim bobicama i znaju do proljeća trajati.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa imam je ove godine prvi put tek, koliko sam čitala o njoj kažu da je jednogodišnja biljka ali ja ču ju probat sačuvat preko zime pa čemo vidjet..
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
prekrasan balkon a i ostalo naravno!!
a jel torenia trajnica ili ???
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Mene kod tebe sve i jedno cvijeće oduševljava ne znam reći šta mi je ljepše. Sve je genijalno. A i ja sam sad isto na proljeće posadila pampas travu i toliko je izrastla da sam mislila da će i moja cvijetati ali nije -nadati se iduće godine
|
|
|
|
![]() |
|
Je, ja sam je tek u proljeće posadila i mislil da mi isto neće cvasti ove godine..te trave su mi super jer imaju jako lijep cvijet..
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cvijece na balkonu odusevljava
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jel ti ona ukrasna trava zapravo pampas trava ?
Ja ju imam i neče mi cvasti ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |