Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko ja vidim, ovima nema povratka
![]() Šteta
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Žao mi je Gute Fee
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Maris, znači, tvoji vrtičanci danas prelaze u srednju skupinu
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Da,draga Ljiljus i to tri kom. nije mala stvar,meni.
![]() Stavim popodne slikicu. ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Jedva čekam fotke
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
baš mi je žao i to jako za bebice male.. neznam ja ih nebi bacala pokušala bi ih spasiti... nemaš šta izgubiti kad si ih već otpisala
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Slatkići! Ovaj drugi je ko mali slonić.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Stvarno su slatki,svako malo ih odem pogledati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
To je ono zbog čega svi postajemo ovisni o njima i stalno nad njima visimo - svakoga dana vidiš neku promjenu, napredak. I tako prvih mjesec dana, a onda uspore. Sad jedva čekam proljeće da vidim kako će krenuti kad ih sunce dobrano ugrije.
|
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Curkeeee, i meni niknuo jedan od naše drage Maris, baš sam
![]() Ne znam do kad da ga ostavim tako pod folijom, moram se malo vratiti par stranica unatrag, sigurno piše, da vas ne gnjavim sada
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ostavi ga dok ne počne odbacivati kapicu ili dok je ti sama ne makneš. Samo nemoj prerano kao ja!
![]() |
|
|
![]() |
|
Aha, dobro, hvala ti puno Andina
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
marus,preslatki su,bravo
![]() ljiljus,ja sam svojima makl foliju dan,dva nakon sto su niknuli dan danas ljepo napreduju... |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti Tea
![]() |
|
![]() |
|
Mozes poceti kad dobiju drugi par listica,znaci kad ce ih imati 4.Tako bi ja napravila ;-) ali ti predlazem da gnojivo razrjedis malo vise nego sto pise u uputama.
|
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Wow, predivno! Nadam se da će i moji uskoro
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
To ti je pokazatelj da možeš posijati adeniume kad prođe ovaj hladni val. Ovom rascvjetanom je očito jako lijepo kod tebe pa će sigurno tako biti i maleckima. ![]() |
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@Pinus
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |