Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 23:57
Koliko ja vidim, ovima nema povratkasmile43povećala sam fotku i vidjela da su truli, osim možda gornjeg lijevo.
ŠtetaThumbs%20Down
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 08:56
Žao mi je Gute FeeCry.Ja danas svojima skidam kapice,držite mi fige,malo sam ih namočila da omekane.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 12:45
Maris, znači,  tvoji vrtičanci danas prelaze u srednju skupinu Clap
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 12:54
Da,draga Ljiljus  i to tri kom. nije mala stvar,meni.Clap
Stavim popodne slikicu.Wink
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 12:56
Jedva čekam fotke smile213
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 13:11
baš mi je žao i to jako za bebice male.. neznam ja ih nebi bacala pokušala bi ih spasiti... nemaš šta izgubiti kad si ih već otpisala
Per aspera ad astra.

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 07:50

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 08:15
Slatkići! Ovaj drugi je ko mali slonić. Big%20smile Ako ti postanu nestabilni, malo ih zatrpaj.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 08:31
Stvarno su slatki,svako malo ih odem pogledatiEmbarrassed.Ovo je slikano jučer samo nisam mogla ući na cif i staviti slikice.Danas mi se već čini ko da su "sloniću"malo veći listići.Embarrassed
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 08:45
To je ono zbog čega svi postajemo ovisni o njima i stalno nad njima visimo - svakoga dana vidiš neku promjenu, napredak. I tako prvih mjesec dana, a onda uspore. Sad jedva čekam proljeće da vidim kako će krenuti kad ih sunce dobrano ugrije.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 09:20
Curkeeee, i meni niknuo jedan od naše drage Maris, baš sam smile213
Ne znam do kad da ga ostavim tako pod folijom, moram se malo vratiti par stranica unatrag, sigurno piše, da vas ne gnjavim sada smile79
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 09:32
Ostavi ga dok ne počne odbacivati kapicu ili dok je ti sama ne makneš. Samo nemoj prerano kao ja! Wink
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 09:35
Aha, dobro, hvala ti puno AndinaThumbs%20Up
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 19:26
marus,preslatki su,bravo
ljiljus,ja sam svojima makl foliju dan,dva nakon sto su niknuli dan danas ljepo napreduju...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 22:07
Hvala ti TeaEmbarrassed,daj mi molim te reci kad da počnem sa prihranjivanjem?
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 11:15
Mozes poceti kad dobiju drugi par listica,znaci kad ce ih imati 4.Tako bi ja napravila ;-) ali ti predlazem da gnojivo razrjedis malo vise nego sto pise u uputama.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 13:20

Ovo je moja prva zima sa pustinjskim ružama. To da sada preko zime cvjetaju je ugodno iznenađenje. Pozna se da je dan sve duži. Vjerojatno je zbog toga i cvijeća sve više.
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 14:01
Wow, predivno! Nadam se da će i moji uskoro Tongue

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 14:45
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

Pozna se da je dan sve duži. Vjerojatno je zbog toga i cvijeća sve više.

To ti je pokazatelj da možeš posijati adeniume kad prođe ovaj hladni val. Ovom rascvjetanom je očito jako lijepo kod tebe pa će sigurno tako biti i maleckima. Thumbs%20Up
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 14:47
@Pinussmile141 vidi se da kod tebe uživaju
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,434 sekundi.