moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
curice hvala puno!!!!!!
Baka ne znam čime sam ih dozvala,samo sam složila kuglice hrane i na prozore sipala suncokret - i evo ih! I ja sam začuđena a i cijela moja mala obitelj jer to nismo očekivali.Sad smo kupili vreču suncokreta od 10kg i isto takve loptice hrane povjesili po vrtu i vočkama....nek jedu mali pernati prijatelji Flavija-hvala! Sinko je zaslužan za slike a ne ja ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Rose, eto sad znaš nešto više o orhidejama
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj kako su slatke, baš su lijepe ptičice..
|
|
![]() |
|
hvala Stefkaja,baš su medene
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
fala Bromi
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ktičkice!!!
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
je,si ih vidla!! Koliko ih tek mora biti kod tebe? Tam je više priroda nego tu kod mene pa je i njih sigurno više
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
zeeeeeeeeeljaaaaaaaaaaa, gospaaaaaaa, po jeftinooooooom !!!
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Neeeeema kod mene,ja imam mačketinu na prozoru!
|
|
|
|
![]() |
|
a ne! Ne bi ja zelja,to si ti zemi ![]() |
|
![]() |
|
no,pa kaj je Grožđica tak opasna? Ok,je lovac al imaš grunta pa ih sigurno ima tam samo nisu tak vidljive |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Pa nemam mjesta za orhideje...drugo su cimbiji, oni su ti skoro ko agapanthusi, jedino po ljeti nisu na direktnom suncu nego negdje u hladu, .....to mi je bilo suđeno danas! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joj,Hana,kaj ti ne znaš da cimbiji spadaju u peršine?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
što volim takav peršun
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš lijepe ptičice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hana draga davno nisam bila kod tebe u vrtu.....Imaš prekrasne orhideje,lijepe ptičice na prozoru ali sa rasadnikom adeniuma sam ostala bez teksta.....Kako sam ja veliki fan adeniuma ne mogu se nagledati tvog rasadnika...Za sada imam samo jedan veliki koji je po ljeti bio prekrasan,a sada je dosta gol, ali ima 4 mahune sa sjemenkama...Te mahune nikako da sazriju, nadam se da ću i to dočekati...Kakva su tvoja iskustva sa adenijumima?Gdje nabavljaš sjeme? Želim da ti svi adenijumi prežive i da izrastu u preljepe biljke....Ja sam pretražila cijeli Flower market u Amsterdamu da pronađem sjemenke adenijuma,međutim nisam pronašla što mi je bilo jako žao...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepo si pripitimila ptičice.Vidim da se niš ne boje fotiča,znaju da če za poziranje biti nagrađene
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lijepo je vidjeti da se brineš za ptičice, baš si me podsjetila da pogledam hranilice i vidim prazne su - moram ih obnoviti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |