Moj seoski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 323> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupus je prekrasan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Uvijek imaš super snježne slike.......
Hvala ti na "Božićnim slikama".......dobro mi stoji kapa djeda mraza a i snjegović je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sviđa mi se ova košara puna šlaga,a i torta na tri kata nije loša
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Toni, ne znam dal su mi ljepše tvoje slike ili ono na njima. Prekrasno! Stvarno si majstor.
Moram te udavit sa rujem, koje mi je jedno od najljepših stabala uopće, što u ljetnom, što u jesenskom izdanju. Jesi ga iz sjemena posadio, ili gotovu sadnicu? Ja ga, naime, tražim još od osmog mjeseca, a ne mogu nać gotovu sadnicu. Ako si ga sadio iz sjemena, kolko mu je trebalo nikne, i kad ga je najbolje "ubost"? Hvala ti unaprijed na odgovoru. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Toni snježne slikice su super- volim ih gledati iz tople sobe, a snježni avatari svima su prekrasni, baš pravi ugođaj
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E Toni ---------Toni -----eto zime i kod tebe meni sad lakše ------i baš je predivno ga imati pred kućom -bar meni je uživancija a li gledati ga kroz prozor
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Košara i snijeg, super slika
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A nigdje Tonijeve slike ovo je sebičluk----hajde da i tebe vidimo u novom ruhu -kao triša ,baka a za korijenka da se ne govori ona je samo takva
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ako je vjerovati prognozama sutra bismo i mi iz Riječke ekipe mogli imati slične snimke iz svojih vrtova!
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jedan cvjetic mojeg oleandera
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Pa gdje sad cvijeta oleander toni
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 323> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |