monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dragi moji, možda ste čuli ili čitali u novinama kako se po Međimurju krade povrće.....Eeee pa očito se to proširilo i na druge dijelove lijepe naše...... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Pa onaj ko od mrskosti nije sijao,njemu su i te tikvice velika vrijednost,zato se upustilo da uđe u tuđu baštu i ukrade.
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Da Pustilka, na njihovu sreću, a moju žalost, okružena sam tako " divnim ljudima " da zapravo nije ni čudo ako se netko dođe "poslužiti" na moj vrt.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Služe se oni kod tebe svake godine kako vidim!! grr.Besramnici,a svi bi se rugali ciganima,za takve su cigani ljudi barem po kontejnerima sebi traze otpada.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
Mora da je to neka nova vrsta hobija iz dosade ili pak lijenosti, tko bi ga više znao...Izgleda da je to postalo jako moderno u zadnje vrijeme.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Čudi me da ti nisu dok je bilo svega u bašti,dobro si još i prošla od te gamadi.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
Pa da, eto vidiš, prije su mi krastavci "dobili noge", a sad tikvice......Ma nek im je u slast, neću se opterećivati s time, nije mi uopće važno, važnije bi mi bilo da mogu uhvatiti te " radišne i vrijedne ljude " na djelu.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ima ti toga posvuda draga moja. Tu kod nas sam jednoj ženi pohvalila njene tikve jer su ogromne, baš ogromne. A veli ona da joj je već nestalo par komada. A lani ju je susjeda pitala jel si može uzet koju repu. Kad je dobila dozvolu, napukala si je repe za kiseljenje. A čula sam još sličnih priča i od drugih žena.
Evo vidiš, ljudi postaju lijeni i bezobrazni. Puno njih neće raditi ali bi svega htjeli imati pa kradu i sjede po kafićima i kukaju kak se teško živi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Imaš pravo Ano moja ! Znam da je toga bilo i prije, ali tada je bilo samo tu i tamo, ponešto da nestane, a sad je to izgleda uzelo maha i više se ne bira što će se ukrasti...Ovo što kažeš za kafiće, ja se ne mogu prečuditi nekim ljudima koliko kukaju, nemaju ništa, a onda ih vidiš skoro svaki dan sjede u kafiću....Sve u svemu grozno ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mons probaj ih zvati da ti pomognu kopati .....pa će se odučiti da im daješ
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ajči, odučit će se oni i tako, jasno sam im dala do znanja da nema više ništa mukte ! Nek idu vidjeti na tržnicu hoće li im netko mukte pokloniti i jedan flanac ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Hvala,ja sam se poslužila savijačom sa jabukama!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vijolice ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Monstera, kod tebe prava fešta.....ima svega....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pite za 10-ku ko da je pravila bosanka ehhehehe
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |