Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 108>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 13:30
Campanula

U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 13:30
Limunska menta

U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 13:31
Vegeta - selen

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 13:57
Divno, ružice su krasne! smile55
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 15:30
Predivne ruže,čuvarkuće,iberis,perunike..
ali Gizmo je najlipši!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 15:34
A kako je meni Gizmo promaknuo? Hug
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 18:34
Promaknuo ti je jer se sakrio u lavandu. viri samo znatiželjna njuškica. 
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 18:37
Miska i ja se slažem da je on moj najljepši cvjetić.......Svi se čude što mu dozvoljavam da se zavlači pod ružmarine i lavandu...ali on toliko u tome uživa da nemam srca vikati na njega i zabranit mu.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 20:10
Lavande i ružmarine lako zaminiš
i nadoknadiš
Gizmo je poseban,jedan jedini URL=http://smayliki.ru/smilie-775462311.html][/URL]
i zaslužuje najbolji tretman ko i svaki ljubimacWink
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 20:12
Ma on je prelagan da im našteti, a i lavande i ružmarini već imaju promjer preko 2 metra i debele grane
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 20:15
Da,vidi se.Njemu je to prava šumica
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 20:24
Tvoj bi Gizmo kod mene imao pune šape posla .Guštera koliko hoćeš.
Cvjeta li ti juka svake godine. Moja je prošlu godinu cvala a ove izgleda neće. 

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 21:07
Prvo si krenula sa ružama,čuvarkuća,zijevalica,perunike,tulipan,dalija,ivančica....... i da ne nabrajam sve završila sa najljepšim naravno Gizmo, sve je super
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 08:03
Hvala vam svima na lijepim riječima. Josipa......juka kod mene premijerno cvate....nikada do sada još nije.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 09:13
prošetala sam i nauživala se.jako su mi zanimljive one margarete.da li je višegodišnja biljka
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 09:18
O kako je veselo u ulici "jorgovana" a i kraljice su počele--bit će sličica smile213
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 12:52
Ajama jesu...višegodišnje su.....neznam hoće i kod mene na kontinentu preživjeti vani (mislim da ću ih radije skloniti unutra), ali u Splitu odakle su mi stigle preživljavaju vani bez problema.

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 12:52
Anđelkad naravno......s obzirom da su m i omiljene slikat ću ih iz svih uglova.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 13:51
Kako su ti krasni sijanci, biti će tu puno krasnog cvijeća.Gizmo je presladak, tako i moj pesek obožava loviti guštere, nema zabavnijeg prizora!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 17:46
I stvarno je raj na zemlji, mnogo predivnih sličica koje razoružavaju svojom ljepotom.Šarenilo boja i dezane upotpunjuje i Gizno koji isto tako uživa kao i mismile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.