Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 151> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo za lijepe rascvjetane slike, no moram izdvojiti trio senecia... Predivno! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Nisam nigdje vidjela ovakvo lijepi roza jaglac
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Tija, hamara, Mira, Nataly, anči hvala vam na posjeti i pohvalama!
Komp mi je u rasulu, jedva sam se logirala, a za napisati poruku treba mu užasno puno vremena i puno sreće :( , najčešće se blokira ili jednostavno ugasi :( :( :( )
Čim pronađem neki servis stavit ću i slike novih radova, makar i meni treba servis nakon ovog silnog štihanja, kopanja i sadnje.
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Našetala sam se i nauživala. Zamišljam kako će samo prekrasno izgledati špalir ruža
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() Da imaš u rezervi ak se tvojo kaj desi! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo Misty
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Probuđeno i rascvjetalo |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo za špalir ruža!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ti se javljaš redovito s komentarima u našim vrtovima
![]() baš si susretljiva.. veselim se svakom cvijetu i biljci u kojoj uživaš u svom domu ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
potpuno te razumijem draga i meni nakon svakog boravka na selu treba brufen mm kaže kad sam neumjerena , a ja nisam svaki dan tamo pa bi što više posla da napravim ali bez obzira na išijas ja uživam.....
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Draga Misty evo i mene konačno malo da poškicam...
Stvarno si bila vrijedna (nisam sumnjao). Krasno ti izgleda cvećeko, a ovaj špalir od ruža će biti krasan. |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Došla sam vidjeti, nema te, pa odoh. Čujemo se u ponedjeljak! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
draga Misty trud se počinje vidjeti , svaki početak je težak ali bitan je cilj . Uživaj radeći u svom vrtu i vratit će ti se u punoj ljepoti
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Drage moje hvala vam što ste pazile na moj vrt dok sam ja uspjela srediti svoj komp! Još nije do kraja ni sređen, trebam instalirati još neke programe, ali nisam mogla dočekati da se makar na kratko javim! Idem "skidati" sve što mi treba,
a vama svima veeeeeeelika
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala Misty, dobro nam došla natrag! Odmah se osjeti kad nekog nema od nas kojis se već duže poznajemo na CiF-u..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nemoj više da se kompu što desi! Vidiš da nedostaješ!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Nedostaješ,nedostaješ,ali dobro,tu si
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Anaida, hoya, Mira znam drage moje kako je i meni nedostajala svaka od vas kad vas (barem ovako) nisam mogla "vidjeti" svaki dan! U početku sam gledala i uživala samo u vrtovima, u vašem cvijeću, a onda sam počela uživati u vašim planovima, savjetima i tako malo po malo postale ste dio mog življenja, moje drago društvo uz jutarnju kavicu, s vama ja više nisam sama!
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovdje kažu da visibabe odlaze sa zimom. Ovo je dakle posljednja slika mojih visibaba, snimljena nekidan. Sada, ostalo je još samo lišće...
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |