LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 8586878889 111> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće se super drži, po uzoru na tebe ću sve izbaciti na balkon pod zaštitu.
Sve nabolje u novoj godini, a ako ti poželim više cvjeća u ovoj godini B. će me |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, svako dobro u novoj godini!
Opet si nas podsjetila na svoju zaštičenu policu s biljkama, da nije kod mene tako hladno i ja bi ju napravila!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage moje na čestitkama....
Šmrčkice, B. sam danas obradila /dobila katalog od Bauh..../da čim mi bude bolje idemo vidjeti za cvijeće Znaš kako je, bolesnom čovjeku se ne smije ništa protusloviti, a ne daj Bože živcirati |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da se Lora oporavlja, znači B. nije dugo uživao....
A to u isto vrijeme znači da ću ubrzo prošetati Lorinim vrtom (ne na forumu nego u pravom, pravcatom vrtu).... |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora draga još te nisam posjetila u ovoj godini....Stranica je aktivna pa evo mene....Čini mi se da si bolje što mi je posebno drago....Želim da brzo dođeš u normalu i da krene sve po starom, a to uključuje i naša druženja....Pregledala sam cvijeće i vidim da je sve ok. Posebno mi je drago da su kamelije ok i da imaju lijepe pupove, one uživaju vani na svijetlu i hladnoći....Ozdravi brzo i vidimo se uskoro...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, ma već sam ja skoro pa u potpunoj formi. Samo se malo još pravim, jer mi odgovara kad B. trči oko mene.
Lijepo što ste mi uvijek tu i jedva čekam da vas vidim uživo..... U vrtu sada i nema baš bog zna što vidjeti, ali zato ću vam podariti malo slikica kućnih biljaka Prvo za Jagodu. Azalea na verandi stidljivo pokazuje prve pupoljke Stromanthei Zamioculcas, od kad sam ih kupila u kasnu jesen su se udvostručili Bromelija i Orhideja su u najboljem stanj Fittonie |
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nastavljam
Hoyina Schefflera i Hoya, lijepo napreduju Lucky Bamboo, osim što je dobio novu grančicu, ima u vodi nove izboje Russelia, nema cvijetiće ali je dobro I za kraj otkrila sam i provila kako su Asparagus i Agići. Prosudite sami I to je to. Do prvih slikica iz vrta |
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, sve je u savrsenom stanju!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako si bila vrijedna pa si toliko reznica još posadila
i uspijevaju kolko vidim, Sretno i berićetno |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, pogotovo orhideja
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ti je cvijeće
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Lora, kod tebe kao da nije bilo niskih temperatura.
Vidiš što znači kad čovjek zna!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene "čelična lady" u inspekciji, da vidim što si to poslikala!
Pa kod tebe je pravi zimski vrt. Sve buja, cvjeta....orhideja je krasna .... a usudila si se sliknuti i vani! I očito je zaštitna folija i ovdje bila superzaštita!
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, krasno!
Ruseliju nabavljam ovo proljeće pod obavezno!
A gdje si ti to smjestila taj asparagus i agiće?
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mozda vrt spava zimskim snom,ali u kuci ti je veselo ,jedan veliki
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na lijepim rijećima pohvale.
Trenutno su mi kućne biljke u prvom planu, dok ne počnem po vrtu. Hoya, nije baš sve u "znati", ima tu i malo sreće, malo svadjanja i pretnji biljkama . No i pored toga dosta ih je otišlo u viječna lovišta..... Baka, folija je zakon, pogotovo ako je obna gušća ili pak da se stavi više slojeva. Sutra provirujem kod Bugice pa ću staviti slike ostalih biljaka koje su u vrtu zaštićene. Suncee, asparagus je na balkonu, a agapanthusi u zemlji u vrtu naravno pod kaputičem oboje...... |
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da sam tu ovirila,ima svega ..super su ti prezivjeli sukulentici a i ona tteglica-mozda marmelade u cosku s njima sto cu zamjetila sam i odmah mislim omastit brk...
jedva cekam vidjet slikice kad se oni silni pupici svega rastvore... |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Lora ma ti ne da imaš pollice verde nego si cijela "verdolina".
Polica sa sukulentima je famozna i baš me mami da još nešto dodam .
Gazanije predivne i u cvatu - WOOW!!. Moje su isto preseljene u vaze i u garaži ali su mi sve nekako jadne, ko sline , ali ja se sve nadam da će izdržat pa makar i onako jadne do proljeća i do prvog jačeg sunca .
Kućne su ti biljke u TOP formi , orhideja krasna, da ti se pohvalim da sam ovaj vikend i ja dobila bijelo -lila orhideju. Uvijek me je bilo strah kupiti ju i sad mi je mama rekla: pa ti ju moraš imati, odi u cvjetarnu i izaberi najljepšu - i tako imam novog "ljubimca" .
Najsretnija sam kad vidim da su ti agići OK
Ma ti si jednostavno naš:
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, hvala na odgovoru samo kad bi još znala gdje se ti nalaziš kad te biljke imaš vani....
Pozdrav!
|
|
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet me hvalite sva sam
Korijenko da sam ponekad sva zelena i jesam ali moj "pollice verde"hmmmm...koliko puta je samo zakazao.... Suncee, "najmladji" sam član ekipe "051 Rijeka" Kad sam već tu, u predahu izmedju kiše i kiše sliknula sam što je još živo u vrtu.... Loropetalum Fire Dance, ispod kaputića Ruža posadjena u novembru ima listiće Jedna reznica Glorie Dei, ostale hmmmm..ne znam Citisus Marie Borkwood se dobro drži Šmrčkina Yucca, prezimila sve minuse bez zaštite Isto i Hoyina Kniphofia Dihondra u donjem dijelu vrta od velike vode vidjet ćemo da li će se uopće oporaviti u proljeće Male Gaillardie, posadila sam iz vrta u vazu i stavila u garažu u jesen. Šteta da nisam više. Mladi Callistemon bez zaštite preživio minuse Lantanina Lantana, u jesen potpuno suhe grana iz vrta preselila u vazu pa u garažu. Sada ima listiće Isto Solanum Rantonetti/ Krumpirko I još jedna Calunna u kamenjaru Ostalo je doslovno u blatu, pa treba sačekati proljeće, pa onda zbrajati gubici Čak sam primjetila da od silne vode Sedum palmeri na stepenicama/Vidi se kod panoramske slike/ ima truleži izdanaka. |
|
|
Odgovori | Stranica <1 8586878889 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |