Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 111>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 18:57
Cvijeće se super drži, po uzoru na tebe ću sve izbaciti na balkon pod zaštitu.Clap
Sve nabolje u novoj godini, a ako ti poželim više cvjeća u ovoj godini B. će me

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 10:10
Lora, svako dobro u novoj godini!  

Opet si nas podsjetila na svoju zaštičenu policu s biljkama, da nije kod mene tako hladno i ja bi ju napravila! 

smile147
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 17:53
Hvala drage moje na čestitkama....

Šmrčkice, B. sam danas obradila /dobila katalog od Bauh..../da čim mi bude bolje idemo vidjeti za cvijeće
Znaš kako je, bolesnom čovjeku se ne smije ništa protusloviti, a ne daj Bože živcirati

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 19:09
Vidim da se Lora oporavlja, znači B. nije dugo uživao....Wink

A to u isto vrijeme znači da ću ubrzo prošetati Lorinim vrtom (ne na forumu nego u pravom, pravcatom vrtu)....smile213
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 22:40
Lora draga još te nisam posjetila u ovoj godini....Stranica je aktivna pa evo mene....Čini mi se da si bolje što mi je posebno drago....Želim da brzo dođeš u normalu i da krene sve po starom, a to uključuje i naša druženja....Pregledala sam cvijeće i vidim da je sve ok. Posebno mi je drago da su kamelije ok i da imaju lijepe pupove, one uživaju vani na svijetlu i hladnoći....Ozdravi brzo i vidimo se uskoro...smile221WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 19:39
Drage moje, ma već sam ja skoro pa u potpunoj formi. Samo se malo još pravim, jer mi odgovara kad B. trči oko mene.
Lijepo što ste mi uvijek tu i jedva čekam da vas vidim uživo.....

U vrtu sada i nema baš bog zna što vidjeti, ali zato ću vam podariti malo slikica kućnih biljaka

Prvo za Jagodu.
Azalea na verandi stidljivo pokazuje prve pupoljke

Stromanthei Zamioculcas, od kad sam ih kupila u kasnu jesen su se udvostručili

Bromelija i Orhideja su u najboljem stanj

Fittonie

Rijeka

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 19:51
Nastavljam

Hoyina Schefflera i Hoya, lijepo napreduju

Lucky Bamboo, osim što je dobio novu grančicu, ima u vodi nove izboje

Russelia, nema cvijetiće ali je dobro

I za kraj otkrila sam i provila kako su Asparagus i Agići. Prosudite sami

I to je to. Do prvih slikica iz vrta

Rijeka

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 21:44
Lora, sve je u savrsenom stanju! 
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 22:13
smile227kako si bila vrijedna pa si toliko reznica još posadilaClap
i uspijevaju kolko vidim, Sretno i berićetnosmile162
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 20:00
Prekrasno, pogotovo orhideja Tongue
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 20:09
Prekrasno ti je cvijećesmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 06:24
Bravo Lora, kod tebe kao da nije bilo niskih temperatura.
Vidiš što znači kad čovjek zna!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 07:10
Evo i mene "čelična lady" Wink u inspekciji, da vidim što si to poslikala!Big%20smile
Pa kod tebe je pravi zimski vrt. Sve buja, cvjeta....orhideja je krasna .... a usudila si se sliknuti i vani! I očito je zaštitna folija i ovdje bila superzaštita!
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 10:09
Lora, krasno!
Ruseliju nabavljam ovo proljeće pod obavezno!
A gdje si ti to smjestila taj asparagus i agiće?
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 14:20
Mozda vrt spava zimskim snom,ali u kuci ti je veselo ,jedan veliki
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 14:49
Hvala vam na lijepim rijećima pohvale.
Trenutno su mi kućne biljke u prvom planu, dok ne počnem po vrtu.

Hoya, nije baš sve u "znati", ima tu i malo sreće, malo svadjanja i pretnji biljkama . No i pored toga dosta ih je otišlo u viječna lovišta.....

Baka, folija je zakon, pogotovo ako je obna gušća ili pak da se stavi više slojeva. Sutra provirujem kod Bugice pa ću staviti slike ostalih biljaka koje su u vrtu zaštićene.

Suncee, asparagus je na balkonu, a agapanthusi u zemlji u vrtu naravno pod kaputičem oboje......

Rijeka

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 15:03
Drago mi je da sam tu ovirila,ima svega smile71..super su ti prezivjeli sukulentici a i ona tteglica-mozda marmelade u cosku s njimaLOL  sto cu zamjetila sam i odmah mislim omastit brk...

jedva cekam vidjet slikice kad se oni silni pupici svega rastvore...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 15:26
Hej Lora ma ti ne da imaš pollice verde nego si cijela "verdolina"Wink.
Polica sa sukulentima je famozna i baš me mami da još nešto dodam Wink.
Gazanije predivne i u cvatu - WOOW!!. Moje su isto preseljene u vaze i u garaži ali su mi sve nekako jadne, ko sline WinkLOL, ali ja se sve nadam da će izdržat pa makar i onako jadne do proljeća i do prvog jačeg sunca Embarrassed.
Kućne su ti biljke u TOP formi Thumbs%20Up, orhideja krasna, da ti se pohvalim da sam ovaj vikend i ja dobila bijelo -lila orhideju. Uvijek me je bilo strah kupiti ju i sad mi je mama rekla: pa ti ju moraš imati, odi u cvjetarnu i izaberi najljepšu - i tako imam novog "ljubimca" Embarrassed.
Najsretnija sam kad vidim da su ti agići OK Thumbs%20Up

Ma ti si jednostavno naš:

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 22:06
Lora, hvala na odgovoru samo kad bi još znala gdje se ti nalaziš kad te biljke imaš vani....

Pozdrav!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2011 u 23:34
Opet me hvalite sva sam

Korijenko da sam ponekad sva zelena i jesam
ali moj "pollice verde"hmmmm...koliko puta je samo zakazao....

Suncee, "najmladji" sam član ekipe "051 Rijeka"

Kad sam već tu, u predahu izmedju kiše i kiše sliknula sam što je još živo u vrtu....

Loropetalum Fire Dance, ispod kaputića

Ruža posadjena u novembru ima listiće

Jedna reznica Glorie Dei, ostale hmmmm..ne znam

Citisus Marie Borkwood se dobro drži

Šmrčkina Yucca, prezimila sve minuse bez zaštite

Isto i Hoyina Kniphofia

Dihondra u donjem dijelu vrta od velike vode
vidjet ćemo da li će se uopće oporaviti u proljeće

Male Gaillardie, posadila sam iz vrta u vazu i stavila u garažu u jesen. Šteta da nisam više.

Mladi Callistemon bez zaštite preživio minuse

Lantanina Lantana, u jesen potpuno suhe grana iz vrta preselila u vazu pa u garažu. Sada ima listiće

Isto Solanum Rantonetti/ Krumpirko

I još jedna Calunna u kamenjaru

Ostalo je doslovno u blatu, pa treba sačekati proljeće, pa onda zbrajati gubici

Čak sam primjetila da od silne vode Sedum palmeri na stepenicama/Vidi se kod panoramske slike/ ima truleži izdanaka.

Rijeka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,078 sekundi.