natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 109> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ogledalo je savršeno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
da ponovim sviđa mi se što izvrsno koristiš niz detalja, ali da se ne potuku.
dok sam na to ljepljenje trakice bez da se vidi gdje je spoj ljubomorna. ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
nato ,diplomirala si na ogledalima,ma šta to govorim,i doktorirala!savršeno,savršeno,savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
curke, hvala vam lijepa, drago mije da vam se sviđa moj rad, jer naprosto, moj sin stalno ide na neki rođendan i curke poludjele za ogledalima, pa iz moje radionice naredne dane izlaze samo ogledala....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
e sad jesu li poludjele za ogledalima ili za sinom, zapitaj se . Tako sve i počne
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Eeehhh, ovi slatki vilenjaci, pa oni svjetlucavi leptirići, ova krasna slova, itd,itd,itd......
![]() Je da sam davno bila dijete...po godinama...al, sve se nekako mislim...bil nekako mogla tvog sina nagovorit da mi dođe na rođendan.....možeš mu dat ovo: ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Ogledalce,ogledalce,najljepši na svijetu tko je:mnataša1 to je.....
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Od svih tvojih djecjih ogledala ovo vilenjacko mi je nekako najdraze... da se razumijemo - sva su mi prekrasna i jednako lijepa... samo mi je ovo mrvkicu draze... bas se pitam zbog cega...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
drage moje, evo mene opet sa.....ogledalom...
sin je i ovog vikenda otišao na jedan rođendan, točnije danas... doduše,znam da bi njegova kolegica više voljela da se gore nalaze nekakvi konji, ali sam imala jedan jako veliki problem sa konjima, a to je da mi nikako nisu sjedali i nikako nisam uspjela srediti ogledalo u tom smjeru...nakon dva dana mozganja, dva neuspjela pokušaja, totalno sam se preusmjerila na drugu stranu i razmišljala na drugačiji način.... malo se vratila u djetinjstvo i eto... nastalo je ogledalo Sarah Kay... koliko sam uspjela, prosudite sami, a navečer ću čuti što malena slavljenica misli o ogledalu.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ogledalo je prekrasno! nadam se da će mala slavljenica bit oduševljena!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Naravno...ti si ove vitice..ne znam kako bi nazvala ove zelene zavijutke
![]() ....a šta ja i pitam gluposti... ![]() To mene fascinira, a ogledala...da ih napraviš još 100...meni nikad dosadit, uvik buljim u njih..proučavam...kao da bi mogla napravit nešto slično ![]() ![]() A i ove Sarah Kay sličice ... ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
a jjooooooooojjjjjjjjj
![]() di sam nabavljas ta ogledala kako su mrakkkk... |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ajmo se dogovoriti
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
počinjem zavidjeti svoj toj djeci!neviđeno!savršeno!!!
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Ogledalca su postala apsolutno moderna među djevojčicama,blago njima a i tvom sinu , tako mali a već poklanja unikate...super..
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
predobra i ogledala i ideje.. jel ih kupuješ gotova il ih prema ideji daš rezat?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |