Kontesin vrt |
Odgovori | Stranica <1 8586878889 104> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zamirisali zagorski bregeki
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmah sam zabilježila da lupinusu moram dok ocvate odrezati stabljiku kaj bu mi opet cval!
Dakle, to sam naučila ali sam i puno prekrasnih cvjetića vidjela!
Pakujci, karanfilčeki, travica red baron, gailardia, kadulje... Ljepe ti je, jako ljepe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa šetnjica!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wowo prekrasno je kod tebe, puno boja i vrsta
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
djevojčice, drago mi je da ste prošetale po brijegu
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene.....................lepo ti je sve.........drago mi je da ti karanfilčeki cvjetaju!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno su lijepi, rascvjetani bregi!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam božure a tvoji su prelijepi,ja nemam mjesta za njih
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od 24.svibnja ništa nisi pofotkala
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda da to ispravim
kiše ovih dana su pomogle cvijećkama da se odmore od onih groznih vrućina tako da polako sve kreće cvasti... tritomice su skoro već i ocvale ova je velika narasla /vrt%20i%20cvijece%202011/IMG_3646.jpg"> travice su počele cvasti a kraj njih gailardije...njih posebno volim jer su zahvalne i predivno cvatu do jeseni a ova se nije mogla odlučiti koje bi boje bila plamenac ove godine je ljiljan sv. Ante baš fit stolisnik se zacrvenio rubens nisam nikako mogla uhvatiti bijelu gauru kako spada campanula medium nigele su se po čudnim mjestima rasijale ove godine samo bijeli digitalis i čekam žutog da procvate divizma je počela...slatki su joj cvijeteki (zanemarite ono suho iza kaj sam zaboravila odrezati ) |
|
Zagorski bregi |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma neka je i ruber postao rubens , oprošteno ti je radi ovako lijepih slika
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ahoj koka, u pozadini tvojih fotki, iza onoga kaj je u prvom planu, lijepo se vidi svježa zelena trava, voćkice i to mi se jako sviđa...kosilica je u pogonu, očito je kako su kiše donijele dašak svježine na zagorske brege...a cvijeće niš posebo, hahahaha, ma znaš da te zezam, nemoj se ljutiti na mene koka, neću valjda ovako završiti kad se vidimo.
Oduševila me crvena ruža, normalno, kad ja volim crveno cvijeće, tako puno pupoljaka, super izgleda...a i tritomice su mrak, naročito, hmmm, crvena, jako mi je lijepa. Gailardije su ti se fino razrasle, lijepi grmek je to, štosno izgledaju kada ih ima ovako više, ona falšna je baš zanimljiva, pčelice se zaigrale...i stolisnik ti se fajn razrastao i u kombinaciji sa centrantusom odlično izgleda...verbascum mi je divan s tim svojim slatkim cvjetićima, kao i digitalis, jedva čekam da vidim žutoga.
I na kraju, očarale su me trave, ona s ružičastim metlicama je krasna...
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok jel vidiš kako sam ga preimenovala
rumenka i ovogodišnji klematis je počeo ovi su bili na pola gotovi kada sam ih posadila i oporavili su se :) čini mi se da je to medekova kopriva uspješno prezimila coreopsisi su ko sunčeka :) i hostice kreću polako klerodendrum napreduje |
|
Zagorski bregi |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako me zanimala divizma, nikako mi ne otvara tu sliku. potam se je li to ona samonikla biljka koju u nas zovu tako!
svo tvoje cvijeće je lijepo i sviježe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontić ma cviječe ti je prekrasno, za uživati u njemu. |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam se šetala po bregima (zapuhah se), malo oko bacila. Kao što RS kaže, niš posebno.
Ona neodlučna gilardija mi je preslatka! Meni ove godine jedna jedina procvala, nemam pojma kaj im je. |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 8586878889 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |