Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 154> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno...i moja kalanchoe je lijepa malo se savija pri vrhu pa sam ju na stapic stavila...a do proljeca ljepa zanimacija bas tako...prekrasni sukulenti...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa kolekcija, uživaj u njima
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Da, da, ja naprosto uživam u njima, stalno ih tetošim, premještam, pregledavam... Barem imam što za slikanje...
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Lijepa i ugodna zanimacija do proljeća.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
miska...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tako i ja, rastužim se ali sad me drže sukulenti, pa imam zabavu i preko zime. Baš ovih dana sam sadila friško ispelcane ljubičice... tek listiće s korjenčićima.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Nema me bas cesto...nekako se rastuzim kad prodje "sezona" radova u vrtu i onda sve rjedje navracam do proljeca. Moje kucno cvijece zalosno ceka zgurano u mracne kutke neka bolja vremena, moja curka je jos velika opasnost za njega pa ga se ne usudim staviti na dohvat njenih rucica. Ali proci ce i to pa cu ponovno napuniti police ljubicama i dracenama, za sada se jos samo mogu diviti tvojim biljkicama, i onim ostalih forumasica. Lijep pozdrav
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
mikice, evo meni i tebe. Baš si me razveselila. Koja telepatija, baš sam danas razmišljala kako si i što radiš. Nekako te nisam već dosta dugo sretala ovuda.
![]() |
|
![]() |
|
To mi je jako drago. Dođi mi opet.
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
I još novih slikica, bravo Bugice! Uživam u razgledavanju!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
I u ove jesenske cudljive dane ti si vrlo vrijedna.
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Hvala, drage moje lucy i catalpa!
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Krasne su
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Divne su ti aloe.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |