Nisini gušti |
Odgovori | Stranica <1 8485868788 90> |
Korisnik | |
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje cvijeće i vrt stvarno prkosi ovoj suši predivno.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep pogled s terase...taman za opuštanje uz kavu
|
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti imaš i travu zelenu , kod mene još uvijek pola spaljena od sunca i suše. Ali pomalo se oporavlja, nadamo se dobroj kiši za ovaj vikend , tako kažu...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledajući tvoje cvijeće imam dojam kao da nisi u Hercegovini jer apsolutno ne vidim tragove zvizdana. Žicat ću te savjet što može podnijeti sunce cijeli dan a da nije jednogodišnje ? Nešto tipa bugice, lantane, dipladenije i slično posađeno u cvijetnjak. Dosadile su mi već begonije, a sve ostalo izgori.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suncokret i rudbekije na početku kao da je zasjalo sunce u ovim tmurnim danima...krasne anemone, dipladenije...ma kod tebe uvijek lijepo cvijeće
|
|
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Surfinije i dipladenije me oboriše s nogu, ma sve je divno!
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, žutilo suncokreta i rudbekija definitivno unese malo veselja u sivilo kišnoga dana. Mani je zanimljiva i ova tegla s čuvarkućama i sedumom koja lijepo osvježava svojim zelenilom. Jesi li sama izradila tu teglu?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... vidi se draga Nisa koliko pažnje i ljubavi pružaš svojim biljkama, sve su lijepe, zdrave i zato te i nagrađuju obilnom cvatnjom :)
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veliki pozdrav draga ........vrt ti je extra povirit ću ćešče obećala sam pozzz
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prosetala sam malo i stvarno je lijepo !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rajski vrtovi, hvala draga sunčani položaj, a da su trajnice? dobro ti ide, jedino bih makla dipladeniu, ljepša je kad nema cjelodnevno sunce, svakako ruselija, lantane, polygala, bugica, sedumi, dalije pogledaj malo kod Klaudije8, ima puno pitara trajnica, a i sunca
aurelia hvala kaćunak hvala na šetnji Andina, hvala, posudu s "aranžmanom" sam dobila od prijateljica za rođendan bucka123 lijepo te sresti nakon dužeg vremena miska, hvala draga Klaudija8, drago mi je da si se vratila gute Fee, hvala na šetnji |
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefanotis ti je krasan i dalje drzi cvijet
Ovih dana maštam da ga kupim, je li tezak za uzgoj? Kako podnosi zimske mjesece? Mačići su medeni!! |
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala kaćunak, lijep je cvijet i krasno miriše. Zimi treba hladnu, svijetlu prostoriju, a ljeti nekoliko sati sunca, i to je to. Kažu da je ženama mjerilo vjernosti muževa; ako cvijeta, muž je vjeran; moj se izvukao
|
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga na savjetima. Voljela bih vidjeti Klaudijin vrt kako trenutno izgleda jer je stvarno predivan.
Pod zidićem ti je još uvijek krasno. Meni su jutarnje magle već dosta toga sredile. Zmajček je neuništiv i nenadmašan.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ekipa pod zidićem dobra i ona ispred i iza a pomagači su me jutros nasmijali toppp.
|
|
Odgovori | Stranica <1 8485868788 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |