Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje cvece-moja ljubav
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje cvece-moja ljubav

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 126>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 21:31

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 21:38
svaka čast..kad če moj toliki biti....prekrasan je
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 21:55
Otkud samo izvlačiš te ljepotice Shocked ? Gold fish prekrasna, kao i sve ostalo
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 22:23
Samo da prijavim setnju - i da kazem ono sto sam puno puta vec rekla ( al sta cu kad me na to navodis ) -- prelepo, nesvakidasnje i ....izazovno   Clap Clap Clap -
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 21:31
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

svaka čast..kad če moj toliki biti....prekrasan je

Niho,draga,pa jos smo mlade i nigde ne zurimoLOL smile79,zdravlje Boze bice....
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 21:35
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

Otkud samo izvlačiš te ljepotice Shocked ? Gold fish prekrasna, kao i sve ostalo

Joj,joj,ko mi kazeWink....sta sve ti imas smile227,hvala tebi draga moja drago mi je sto te vidim Hug
i pustinja u coveku
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 22:58

Došla sam vidjeti ima li kakvog novog neobičnog cvijeća i nisam razočarana, baš naprotiv. Sve ti je predivno. Nadam se da je i kod vas napokon pala kiša kao kod nas pa nećeš brinuti o zalijevanju. Ovaj puta je lijepo natopilo i ponovno napunilo cisternu.

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 23:31
Leona draga , ovo plavo "cudoviste" me je totalno osvojilo !
                                                                                                          blume-0472.gif von 123gif.de Download &amp; Grußkartenversand
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 07:30
Originalno poslano od člana erutrina erutrina napisao:

Samo da prijavim setnju - i da kazem ono sto sam puno puta vec rekla ( al sta cu kad me na to navodis ) -- prelepo, nesvakidasnje i ....izazovno   Clap Clap Clap -

Draga moja,i ja samo da kazem da mi je jako drago sto te vidim,a o recima pohvalesmile77
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 07:34
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Došla sam vidjeti ima li kakvog novog neobičnog cvijeća i nisam razočarana, baš naprotiv. Sve ti je predivno. Nadam se da je i kod vas napokon pala kiša kao kod nas pa nećeš brinuti o zalijevanju. Ovaj puta je lijepo natopilo i ponovno napunilo cisternu.

Jao,pa pala je ali ne toliko,zemlja je i dalje ispucala da skoro pazim gde cu stati,ali i ovo je dobro napunila sam burad i zalilo je vise nego ja crevomLOL.....ali drago mi je da je bar negde toliko,sad ces imati neko vreme kisnice,hvala ti na pohvalama znas i sama koliko to svakom od nas znaci.
  HugHugHug
i pustinja u coveku
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2013 u 23:10
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Eto,sad više ne znam šta bih ...rekla...'ajd' ćao...odo' da mazim monitor na kojem je jedna od ovih tvojih novih sličicasmile93 šta misliš koja???smile79smile84  

LOL LOL Nebih znala ako mi ne kazes,a znam da hoces 

[/QUOTE]

Očigledno je da te cestrumi obožavaju,kao i ti njih,baš si napravila pravu kolekciju...samo toliko ću da kažemWinkLOLLOLLOL 
Šalim se,imam još štošta da dodamSmile kate su ti stvarno...'lepe',pogotovo ona roze-ciklama,dipladenije preslatkog cveta i boja,a ona lavateraaaaa  smile227 k'o hibić! Meni je 'snežna kraljica' fantazija lepa i bez cveta jer je šarenolisna (obožavam tak'e biljke!!!) smile57...uzgred,procvet'o mi moj prvi životni hibić pa svrni da ga vidiš i da mu upišeš ime i prezime u ličnu kartu WinkLOLLOLBig smile ...u stvari,da ga krstišsmile74 sigurno si mi mali milion puta rekla kako se zove,al' ja stalno zaboravljamsmile77smile79
The impossible is often the untried.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2013 u 23:19
smile113
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2013 u 09:03
Ovog puta cu pohvaliti Snow Quin,sarenolisnu bugenvilu i sarenolisnu durantu... Ova poslednja me je odusevila svojim cvetom,zaista je prekrasna! A ostalo sto ne cveta,verovatno ce kasnije...sad je u periodu vegetacije,i biljke mogu da se "zeznu" kao i ljudi, pa kad treba da cvetaju one rastu i obrnuto...smile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 19:05
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Leona draga , ovo plavo "cudoviste" me je totalno osvojilo !
                                                                                                          blume-0472.gif von 123gif.de Download &amp;amp; Grußkartenversand

Draga Gute,dovoljno je da te vidim i da mi je raspolozenje na vrhuncu ...za tebesmile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 19:07
Beti,draga,ime i prezime tog Hibiskusa ne znam ni ja mozda ce neko i napisati,ali vazno da je vrlo cvetan.smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 19:08
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

smile113

Mari,Hug,hvala na poseti.
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 19:10
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Ovog puta cu pohvaliti Snow Quin,sarenolisnu bugenvilu i sarenolisnu durantu... Ova poslednja me je odusevila svojim cvetom,zaista je prekrasna! A ostalo sto ne cveta,verovatno ce kasnije...sad je u periodu vegetacije,i biljke mogu da se "zeznu" kao i ljudi, pa kad treba da cvetaju one rastu i obrnuto...smile79

Hvali ti sta hoces kad ja nemam onu plavu lepoticu....smrcLOL...salim se ali hvala na tako lepim recima i poseti,cvetace ja nigde ne zurim tek sam u prvoj mladostiLOLLOLLOL
i pustinja u coveku
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 14:27

čovjek nezna šta u životu može propustiti tako sam i ja sada svjesna šta sam propustila da ne svratih u tvoj prelijepi vrt, pa ovo je raj na zemlji toliko biljaka a sve prelijepe njegovane i vidi se uspjeh ljubavi koju im pružaš ali žuta tekoma me je oborila s nogu smile79smile93smile57

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 07:37
Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

čovjek nezna šta u životu može propustiti tako sam i ja sada svjesna šta sam propustila da ne svratih u tvoj prelijepi vrt, pa ovo je raj na zemlji toliko biljaka a sve prelijepe njegovane i vidi se uspjeh ljubavi koju im pružaš ali žuta tekoma me je oborila s nogu smile79smile93smile57

Fani dobro si rekla da covek u zivotu ne zna sta moze propustiti,ali ovde toliko ima toga da se vidi da i ja jos ni pola nisam pregledala,ali mlada sam LOL pregledacu,hvala ti sto si bila i ostavila tako lep komentar,a za Tekomu si potpuno u pravu jer sto je duze kod mene sve sam ponosnija sto je imam,pa ta cveta za sve pare,od kako je pocela nije prestajala.Tongue
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2013 u 11:56

kako vam se svidja  Cycadophytes...prelep...
i pustinja u coveku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 126>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.