Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
svaka čast..kad če moj toliki biti....prekrasan je
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Otkud samo izvlačiš te ljepotice
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
Samo da prijavim setnju - i da kazem ono sto sam puno puta vec rekla ( al sta cu kad me na to navodis ) -- prelepo, nesvakidasnje i ....izazovno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Niho,draga,pa jos smo mlade i nigde ne zurimo ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Joj,joj,ko mi kaze ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Došla sam vidjeti ima li kakvog novog neobičnog cvijeća i nisam razočarana, baš naprotiv. Sve ti je predivno. Nadam se da je i kod vas napokon pala kiša kao kod nas pa nećeš brinuti o zalijevanju. Ovaj puta je lijepo natopilo i ponovno napunilo cisternu. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Leona draga , ovo plavo "cudoviste" me je totalno osvojilo !
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja,i ja samo da kazem da mi je jako drago sto te vidim,a o recima pohvale ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Jao,pa pala je ali ne toliko,zemlja je i dalje ispucala da skoro pazim gde cu stati,ali i ovo je dobro napunila sam burad i zalilo je vise nego ja crevom ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Očigledno je da te cestrumi obožavaju,kao i ti njih,baš si napravila pravu kolekciju...samo toliko ću da kažem ![]() ![]() ![]() ![]() Šalim se,imam još štošta da dodam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Ovog puta cu pohvaliti Snow Quin,sarenolisnu bugenvilu i sarenolisnu durantu... Ova poslednja me je odusevila svojim cvetom,zaista je prekrasna! A ostalo sto ne cveta,verovatno ce kasnije...sad je u periodu vegetacije,i biljke mogu da se "zeznu" kao i ljudi, pa kad treba da cvetaju one rastu i obrnuto...
![]() |
|
![]() |
|
Draga Gute,dovoljno je da te vidim i da mi je raspolozenje na vrhuncu ...za tebe ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Beti,draga,ime i prezime tog Hibiskusa ne znam ni ja mozda ce neko i napisati,ali vazno da je vrlo cvetan.
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Mari, ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Hvali ti sta hoces kad ja nemam onu plavu lepoticu....smrc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
čovjek nezna šta u životu može propustiti tako sam i ja sada svjesna šta sam propustila da ne svratih u tvoj prelijepi vrt, pa ovo je raj na zemlji toliko biljaka a sve prelijepe njegovane i vidi se uspjeh ljubavi koju im pružaš ali žuta tekoma me je oborila s nogu |
|
![]() |
|
Fani dobro si rekla da covek u zivotu ne zna sta moze propustiti,ali ovde toliko ima toga da se vidi da i ja jos ni pola nisam pregledala,ali mlada sam ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() kako vam se svidja Cycadophytes...prelep... |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |