Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:06
Viz. izbljuv
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:08
Fiki znas li praviti bureke,pite miiskljucivo na pite jel razvijas?Daa,nikad ne kupujem gotovo tijesto kao Gospoda,heheh,uvijek razvijam,,heheh bacam u zrak kada burek pravim!što se tiče kebaba i wiz i Pustolovko,imam jedan fenomenalni recept,nadam se da će mi uspijeti!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:10
..đaba kaj ga imaš kad ga ne objaviš..imam ja svašta pa bum šutila nadalje...hhh
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:10
uuh Fiki ti si nadmasio i ans zene u kuhanju sad vidim.u zraaak pita tam,vam,revrni,okreni    ja to mirno razvijem na carsafu,enma bacanja u zrak nista otice mi na plafon pita Viz jel ti razvijas?
Fiki dobro si rekao neces kupovne jufke,bolje su domace ja sta.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:11
Fiki stavit cu i ja tebi moj rcept od bureka da prste polizes,al nekad cu ga staviti ne znam kada
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:14
Obećavam vam,sutra ću se tome posvetiti,heheh,sTAVIT ću recepte,a Planiram trenutno kaj bi za ručak,mislim da ću Pečene lignje sa krompirima u tepsiji i zaliti maslinovim uljem,mljac
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:18
..nekad ću ga ostavit..za krepat si Pustili moja..a ja ..ko prava gospoda..kupujem..nekad sam sama radila..al umorih se više od svega..komotnije mi kupit neg po plafonu lijepitsmile191
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:20
Heheheh, Ček. minutu,...pogača mi se od crnog i kukuruznog brašna ispekla!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:21
meni nisu dobre kupovne jufke,volim razvijat jufke uzivam i brzo to radim.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:23
..Fikilicko..daj amo šnitu..naj biti cicija..gladna sam sad..kud spomene tek pečenu pooooogaču..idem sad da se bnacim pod avion..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:23
kod tebe Fiki ko u starinsko doba sve zdravo tako i treba.ja sam prije dodavala kruhu dio kukuruznog brasna,dio psenicnog dio bijelog.al prolijenilo se sad samo bijelo i to mi dotuzi praviti.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:25
Jako volim kuhati i Vrtlariti,to mije život!heheh
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:26
Što se tiče pogače,odavno radim pogaču sa crnim i kukuruznim bašnom,crno JE DOMAĆE od moga rođaka na Risovcu,Blizu Čvrsnice!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:26
steta sto se nisi rodio kao zensko
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:27
Heheh, ..nEBI bilo loše,svejedno sve poslove ženske radim!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:29
mozda si zamijenio ulogu sa zenom,ko vam cijepa drva hehe?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:31
..Fiki..de dođi malo u Zagreb da ne odmijeniš..vidim da ti to sasma dobro ide..umori se više..dosta mi..aj dooođi..dobiš još sjemenki
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:33
Fikija treba klonirati
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:33
Ja cijepam drva!hehe Wiz,letimm
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 00:33
..očete nekaj vidjeti kaj mi stiže iz Amerike..al odmah brišem tak da brzo gledate..MOŽE?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.