dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu si u pravu, Blue sky!
Razmišljam da ga preselim u vrt... lijep je, a prepun cvijeta kao ni jedna biljka u vrtu trenutno. A k tome još i plav....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Očarali su me tvoji ljiljani, a ono plavo divlje cvijeće pamtim još iz djetinjstva, mada ga već dugo nisam vidjela.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravljam ta Tikvić!
![]() Ljiljani polako prolaze... a onom plavom cvijetu sam se i ja jako obradovala. Nisam ga vidjela podosta godina iako živim na selu...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Najljepši buket iz tvog dvorišta je stvarno najljepši.
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
vidim da u ovom vrtu ima puno procvjetanih i neobičnih biljaka. bravo dadinice.
a kada na stazicama često sretnem i blu sky onda znam da ili ima ljiljana ili plavog cvijeća ![]() taj plavi cvjetić je divlji jednogodišnji kokotić. mislim da je bolje da ga ne presađuješ. na proljeće će ti niknuti po cijelom vrtu jer će vjetar raznijeti sjemenke. ![]() |
|
![]() |
|
Camellia, hvala!
![]() Slavice, drago mi je kad vidim da si prošetala mojim dvorištem. ![]() Pokušat ću uloviti koju sjemenku tog korovčića, za bašticu s jagodama...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kako lep korov
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona,
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dadinice i meni se sviđaju tvoji ljiljani, stvarno su ti prekrasni
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
dugo nisam navraćala,ali sam nadoknadila...sve je šareno...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail, hvala!
![]() Još dva treba da se otvore ovih dana i onda kraj... do nagodinu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Arii, drago mi je da si svratila!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pozdrav tebi i tvom cvijeću !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pozdrav, Glikice! Dobrodošla!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho, pozdravljam te u svom dvorištu!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Schizanthusi uzimaju maha.....
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Vinka se, izgleda, dobro osjeća u starom ćupu
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Počelo je, počelo....
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |