dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 222> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uživancija prava,sve pohvale za divne cvjećkice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Pa evo večeras uz nove slike, mogu samo reći: predivno...i ono mirišljavo bijelo i tulipani i silne narcise a tek magnolija....Vrt za deset!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovaj žuti rododendron je super! Čista petica!
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Sve ti je prekrasno, a bijele narcise su mi zajedno sa rododendronom zasad najnaj!
![]() edit-Jesi li sijala lobulariju ili nabavila već gotovo? Obožavam cvjetne jastučiće, a pogotovo ako su mirisni. ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne proljetne slikice, tople i vedre!! Nadam se da zahlađenje neće biti osjetno, nekoliko celzijevaca dolje-gore ne bude nam smetalo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Divno,maćuhice su ti extra....
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Belina,Sarajka,Baka,Springy,Magnolija
![]() Bergenija,rododendron je čist novi,kad procvate ću ga presaditi u vrt,vidjet ću kakav će onda biti.
![]() Waterlilly,to nije lobularija nego arabis,jako zahvalna trajnica
![]() Anaida,malo prije sam slušala prognozu vremena,nadam se da su bar malo fulali
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
S obzirom da su najavili ružnu promjenu vremena,ja sam još malo slikala dok imam šta
![]() Ovo jako je jako slično tulipanu,ali ja mislim da je to nešto drugo,zna li možda netko ?
sad malo pravih tulipana
ljubičice
stari pakujci se spremaju cvasti
mahonija cvate i mirišiiiii
japanska dunja je puna cvjetova
i za kraj malo cvjetića kruške
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divno i racvijetano! a ja sretna jer moj pakujac iz decore ima jedan pup, kad san vidjela tvoje poklopila san se ušima....
neće zahlađenje uništiti tvoje cvijeće, nadam se! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasan je rodić, nisam ga vidjela do sada. Posebno mi je lijepo ukrasno grmlje kad cvjeta, dunja ti je prekrasna puna je cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepo, rodić je fantastičan |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kako da odem iz vrta a ne javim se i ne pohvalim ovu ljepotu. Mislim da je moja mahonija otišla u vječna lovišta, lani sam posadila grančicu no za sada još ne daje znakove života. ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivano cviće u tvom vrtu,šta god pogledam,oči bljesnu
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Joj što volim cvatuće grmove! A i lukovičasto cvijeće je posebne ljepote
|
|
![]() |
|
Vidim da se svima dopao moj novi rodić,ako ga uspijem održati bit će divno!
![]() Nataly,ne brini za mahoniju,kod mene raste kao korov
![]() Svima šaljem lijepe pozdrave iz zelenog Međimurja
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene u mojoj domovini
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobro si rekla Nataly za mahoniju, kad se jednom ukorjeni, nemožeš je se više rješiti. Kad sam ja moju veliku selila ( bila je na krivom mjestu- ona je najljepša kad raste ko soliter) morala sam krampom vaditi duboke korjene. Na tom mjestu još uvijek ponekad izviri mlada mahonija
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |