Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 151> |
Korisnik | |||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Misty, ovo ti je senecio cruentus. Zašarenilo i kod tebe, bravo |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
||
Fantastičan šareni trio!A maćuhice su krasne,ja moje još nisam posijala a lanjske još ne niču...
![]() |
|||
![]() |
|||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
||
![]() ![]() |
|||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
Krasno si popunila žardinjere
![]() ![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
||
Senecije su prekrasne, i ja sam si kupila jednu ove godine prvi put, stvarno su atraktivne! A ružama držim palčeve, bit će to predivan prizor kad krenu zelenit i cvjetat
![]() |
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
napokon cvjetne slike
![]() |
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
prekrasan trio
|
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
Zašarenilo se i kod tebe,sad ću i ja stobom čekati da ti procvatu ruže,uživat ćeš u njima
![]() |
|||
![]() |
|||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
||
lijepo si sredila ulaz,a žardinjere sa tim divnim bojama su zaista osvježenje
![]() |
|||
![]() |
|||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
||
![]() |
|||
Time is something you can never get back..
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
toni, frida, Anastazija, gio, moon, Sarajka, hvala vam drage moje na pohvalama
![]() magnolija krenut će i tvoje, one vole dočekati proljeće
![]() Otok hvala ti na prepoznavanju
![]() Lantana hvala na ideji, osobno bih voljela među njima vidjeti nevice ili neko drugo nisko bijelo cvijeće
![]() springy načekat ću se ja još dok mi vrt bude lijep kao tvoj
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
Ako možeš već danas ih pošpricaj s crvenim ulje,a ove novoposađene dobro zalijevaj da se dobro ukorijene,i lijepo im pjevaj one vole da ih se pazi i mazi.
![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Nije mi pala na pamet kiša,ako misliš da će padati onda nemoj špricati,trebalo bi barem 24 sata biti suho nakon špricanja da se dobro upije.
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
||
Tebi špalir ružica, a nama fotke
|
|||
![]() |
|||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
||
bas sam uzivala u setnji!
|
|||
![]() |
|||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
||
Preslatko cviće u tvojim pitarima
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |