Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 151>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 16:29
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Prošle godine neke su od ovih lijepih žardinjera zjapile sramotno prazne. Sad sve imaju stanovnike, a jedna je udomila i ovo raskošno cvijeće pomalo nalik na margaritelice, a ja ne znam kako se zove. Embarrassed
Kad sam se približila za slikanje rastjerala sam roj pčelica, jedna ipak nije napustila ovaj mirisni grm, posebno jako mirišu bijele! Smile

Misty, ovo ti je senecio cruentus. Zašarenilo i kod tebe, bravo
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 16:35
Fantastičan šareni trio!A maćuhice su krasne,ja moje još nisam posijala a lanjske još ne niču...Smile
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 16:37
smile141 vrednice. smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 17:47
Krasno si popunila žardinjere Clap, ovaj senecio u bojama je predivan. Špalir od ruža je odlična ideja, nemaš puno posla oko njih a uvijek su lijepe, između njih možeš ubaciti neke lukovice i niske trajnice Wink
život je more
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 18:03
Senecije su prekrasne, i ja sam si kupila jednu ove godine prvi put, stvarno su atraktivne! A ružama držim palčeve, bit će to predivan prizor kad krenu zelenit i cvjetat smile57!!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 18:06
napokon cvjetne slike
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 18:06
prekrasan trio
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 18:49
Zašarenilo se i kod tebe,sad ću i ja stobom čekati da ti procvatu ruže,uživat ćeš u njimaClap
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 19:59
lijepo si sredila ulaz,a žardinjere sa tim divnim bojama su zaista osvježenjesmile141
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 06:04
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Misty, pa ti si prava vrednica!
Naštihala, nakopala, svašta si radila.
Ja još ništa nisam ni pipnula na dvorištu, sram me može bit! Embarrassed
Jedva čekam da ovaj tvoj špalir ruža procvate, to će bit milina za naše gladne oči!
A što ću bigić, čekala ja tebe i kontesu pa onda zavrnula rukave jer ruže nisu mogle čekati. A posla još ima ko u priči! Prioritet je sada smjestiti još osam sadnica ruža LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 06:18
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Bravo Misty, polako sve dolazi u red i pretvara se u vrt po tvom guštu!
Eto, "ulovila" si zapravo suštinu onoga što mi je bio plan! Prošlog proljeća nisam znala niti što imam u vrtu, što će nicati, ima li kakvih lukovica ili gdje se nalaze..Confused
Nisam znala ni razliku između štihače i lopate, niti da zemlju treba poštihati prije sadnje, ma puno toga još uvijek ne znam! Jedino znam kako treba izgledati vrt po mom guštu, a ovo su prvi koraci prema tom mom planu i sva sam sretna i ponosna!!!!! LOL
P.S. Svaka me žunta boli ali čak i u tome nekako uživam! Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 06:35
toni, frida, Anastazija, gio, moon, Sarajka, hvala vam drage moje na pohvalama smile79
magnolija krenut će i tvoje, one vole dočekati proljeće LOL
Otok hvala ti na prepoznavanju smile78
Lantana hvala na ideji, osobno bih voljela među njima vidjeti nevice ili neko drugo nisko bijelo cvijeće smile71
springy načekat ću se ja još dok mi vrt bude lijep kao tvoj Wink

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 06:46
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Zašarenilo se i kod tebe,sad ću i ja stobom čekati da ti procvatu ruže,uživat ćeš u njimaClap
Uvijek sam sanjala vrt pun ruža, a moj vrt je baš takav da mi pruža mogućnost da naglasim nenadmašnu ljepotu koju imaju grmovi ruža u cvatu! Nadam se da nisam ništa propustila kod sadnje, na dno iskopanih rupa stavila sam stajsko gnojivo, pa sloj zemlje, malo sam podrezala predugo korijenje sadnica da ih ukopavanjem ne skrivim, a kad posadim i ostalih osam (nadam se danas) čeka ih tuširanje crvenim uljem o kojem inače ne mislim ništa dobro, ali za ljubav mojih ruža svašta sam u stanju napraviti, pa i odreći se vlastitih principa. S obzirom na tvoje iskustvo s ružama, bila bih ti zahvalna za svaki savjet, pogotovo ako sam nešto propustila napraviti! Disapprove
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 07:05
Ako možeš već danas ih pošpricaj s crvenim ulje,a ove novoposađene dobro zalijevaj da se dobro ukorijene,i lijepo im pjevaj one vole da ih se pazi i mazi.Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 07:11

Ako možeš već danas ih pošpricaj s crvenim ulje,a ove novoposađene dobro zalijevaj da se dobro ukorijene,i lijepo im pjevaj one vole da ih se pazi i mazi.Wink
Evo odmah imam pitanje Embarrassed Noćas je kišilo, a kiša bi se mogla danas i ponoviti. Da ih pošpricam unatoč tome?
Što se tiče paženja i maženja, tu sam ekspert! Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 07:16

Evo odmah imam pitanje Embarrassed Noćas je kišilo, a kiša bi se mogla danas i ponoviti. Da ih pošpricam unatoč tome?

Nije mi pala na pamet kiša,ako misliš da će padati onda nemoj špricati,trebalo bi barem 24 sata biti suho nakon špricanja da se dobro upije.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 07:22

Nije mi pala na pamet kiša,ako misliš da će padati onda nemoj špricati,trebalo bi barem 24 sata biti suho nakon špricanja da se dobro upije.
Hvala ti, tako sam nekako i sama bila zaključila Smile
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 10:10
Tebi špalir ružica, a nama fotke  
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 12:51
bas sam uzivala u setnji! 
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 20:59
Preslatko cviće u tvojim pitarimasmile64
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.