LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 8485868788 111> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crvene bobice na grmlju me sada najviše privlače, gdje god ih vidim
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, hvala vam što ste tako česti gosti na mojim stranicama a posebno na pohvalama.Trudim se koliko mogu s obzirom da sam ja "gospodja u lijepim godinama"....
Gute, nemam ti ja baš nekakvog naročitog nadahnuća za ukrašavanje. Jednostavno mi nešto puhne i onda tako napravim. Triša, ako i skinem dekoracije do susreta, u prostoriji za meditaciju ću ostaviti posebno za tebe....ali pazi da ne budeš tamo stalno sjedila pa propustiš ostalo Hamara za kamelije imam magični štapić , a što se tiče tvoje ljubomore ne brinem, znam da je dobronamjerna. |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je veselo u vrtu, kao da nije zima
Kamelija izgleda kao stablo sa jabukicama |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko zna možda si je zamislila da je jabuka
|
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam se ugodno iznenadila. Nakon snijega i niskih temperatura, prvi puta sam otkrila policu na balkonu.
Sukulenti i ostalo je u savršenom stanju A posebno iznenadjenje su bile gazanije, nisam mogla povjerovati svojim očima |
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene si ugodno iznenadila. Punoooo sukulenata, a gazanije su zakon
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A gdje si do sad skrivala ove lijepe sukulente,a tek gazanije.Ja si ne mogu ni zamisliti da bi nešto takvo mogla ostaviti vani makar zaštićeno,sve bi mi se odmah smrzlo.
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje hvala što ste me posjetile i ostale iznenadjene kao i ja. Sve je to stajalo na polici na balkonu u zaštićenom kutku dobro pokriveno duplim slojem prozirne tkanine. No mislila sam da ipak neće izdržati niske temperature. Ipak je zaštita bila dobra. Imam i u vrtu gazanije prekrivene. Sutra ujutro idem i njih provjeriti..... |
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš krasno za gazanije i sukulentiće!! I nas su razveselili kao i tebe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage moje posjetiteljice, želim vam ugodan i lijep završetak godine i još lijepši početak. Nek nam godina Nova donese puno zdravlja, veselja i puno lijepih virtualnih i ostalih druženja
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, hrabro si otkrila sukulente. Sutra ću i ja po onom: vidla žaba da se konj potkiva.... ali samo da ih sliknem!
A gazanije su lude! Moje su zelene ali su odavno prestale cvjetati. Ti si zbilja mađioničarka!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želim ti puno sreće, zdravlja i cvijeća u Novoj godini
Sukulenti i gazanije su super |
|
život je more
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam tvoje i bakine sukulente kako su se lijepo održali, a tek gazanije....
Sretna Ti Nova, najviše da te posluži zdravlje! |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cviće je kod tebe u odličnom stanju,a gazanije su prepune cvitova i predivne su za viditiSretna ti Nova 2 011
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno, puno hvala svima na čestitkama
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lora sretnu i uspješnu Novu Godinu ti želim!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne gazanije, a polica je očito bilo na balkonu pun pogodak, savršeno mjesto, baš mi je drago da sve izgleda tako svježe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za policu i cvijece
Sretna N.G. |
|
Odgovori | Stranica <1 8485868788 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |