Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 111>
Korisnik
Poruka
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 15:33
crvene bobice na grmlju me sada najviše privlače, gdje god ih vidimsmile149
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 23:22
Drage moje, hvala vam što ste tako česti gosti na mojim stranicama a posebno na pohvalama.Trudim se koliko mogu s obzirom da sam ja "gospodja u lijepim godinama"....

Gute, nemam ti ja baš nekakvog naročitog nadahnuća za ukrašavanje. Jednostavno mi nešto puhne i onda tako napravim.

Triša, ako i skinem dekoracije do susreta, u prostoriji za meditaciju ću ostaviti posebno za tebe....ali pazi da ne budeš tamo stalno sjedila pa propustiš ostalo

Hamara za kamelije imam magični štapić , a što se tiče tvoje ljubomore ne brinem, znam da je dobronamjerna.

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 00:00
Kod tebe je veselo u vrtu, kao da nije zimasmile64
Kamelija izgleda kao stablo sa jabukicama Wink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 01:18
Tko zna možda si je zamislila da je jabuka

Rijeka

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 18:37
Danas sam se ugodno iznenadila. Nakon snijega i niskih temperatura, prvi puta sam otkrila policu na balkonu.
Sukulenti i ostalo je u savršenom stanju

A posebno iznenadjenje su bile gazanije, nisam mogla povjerovati svojim očima

Rijeka

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 19:00
I mene si ugodno iznenadila. Punoooo sukulenata, a gazanije su zakon
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 19:59
A gdje si do sad skrivala ove lijepe sukulente,a tek gazanije.Ja si ne mogu ni zamisliti da bi nešto takvo mogla ostaviti vani makar zaštićeno,sve bi mi se odmah smrzlo.Tongue
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 22:33

Drage moje hvala što ste me posjetile i ostale iznenadjene kao i ja.

Sve je to stajalo na polici na balkonu u zaštićenom kutku dobro pokriveno duplim slojem prozirne tkanine. No mislila sam da ipak neće izdržati niske temperature. Ipak je zaštita bila dobra. Imam i u vrtu gazanije prekrivene. Sutra ujutro idem i njih provjeriti.....

Rijeka

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 15:02
Baš krasno za gazanije i sukulentiće!! I nas su razveselili kao i tebe!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 16:05
Prekrasno!
smile120
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 16:10
nevjerojatno kako su se sukulenti i gazanije tako očuvali.
lijepi pozdrav
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 16:43
Hvala drage moje posjetiteljice, želim vam ugodan i lijep završetak godine i još lijepši početak. Nek nam godina Nova donese puno zdravlja, veselja i puno lijepih virtualnih i ostalih druženja

Rijeka

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 17:35
Lora, hrabro si otkrila sukulente. Sutra ću i ja po onom: vidla žaba da se konj potkiva...Embarrassed. ali samo da ih sliknem!

A gazanije su lude! Moje su zelene ali su odavno prestale cvjetati. Ti si zbilja mađioničarka!Thumbs%20UpClapClapClap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 17:22
Želim ti puno sreće, zdravlja i cvijeća u  Novoj godinismile133
Sukulenti i gazanije su super Clap
život je more
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 20:08
Gledam tvoje i bakine sukulente kako su se lijepo održali, a tek gazanije....

Sretna Ti Nova, najviše da te posluži zdravlje!

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 15:46
Cviće je kod tebe u odličnom stanju,a gazanije su prepune cvitova i predivne su za viditiThumbs%20UpSretna ti Nova 2 011smile151smile154
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 22:26
Puno, puno hvala svima na čestitkama

Rijeka

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 06:44
Draga Lora sretnu i uspješnu Novu Godinu ti želim!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 09:21
Predivne gazanije, a polica je očito bilo na balkonu pun pogodak, savršeno mjesto, baš mi je drago da sve izgleda tako svježe.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 20:14
za policu i cvijece
Sretna N.G.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.