Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 8485868788 165> |
Korisnik | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u šetnji tvojim prekrasnim vrtom!!Ljiljani su mi favoriti !
Slažem sa sa gioia,i ja mislim da je to coreopsis,i to onaj trajnica(djevojačko oko) |
|
Sponzorirani linkovi | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja opet došla malo zijevat kod tebe
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno imaš šta pokazati, ne znam ima li u kojem drugom vrtu više vrsta nego kod tebe, i to prvoklasnih biljaka
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To sam ja, isplazila jezik od umora i jedva dišem!
Pa imala sam zaostataka od skoro deset stranica. A tvoj se vrt rascvjetao punim sjajem. Ne znam je l' me više oduševljavaju panoramske slike, gdje se vidi cijelo okružje ili pojedinačno cvijeće!
Ipak imam dva favorita uz sve ono predivo.... božuri, pelargonije, ruselije, klematis....
dakle favoriti su mi hibiskus ali posebno ljubičasta fuksija. Predivna je!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam bila na šetnjii sad ću na kavicuda dođem k sebi od ove ljepote
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jednostavno prekrasno.
Nisam znala da crnac razvija cvijet, baš je simpatičan...
lijepi pozdrav
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj Bromi pa tvoj vrt i biljkice su zaista divni...novopristigle, novoprocvale...zaista sve izgledaju divno..
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šarenolisna bugenvila, hibiskus i lopoč - ovaj put moji favoriti!
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Clivia je čarobna, ali od zadnjih slika ovo je moj favorit
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima koji posječuju moje dvorište...tu sam ja draga moja anči 39 pitala si za mumija dali je trajnica kažu da je, a ja ga imam prvi puta pa neznam jel zahtijevan za prezimljavanje vidjet ćemo ove zime....
evo nekoliko slikica iako nisu baš kvalitetne.....a vidim da su i kritike na gomilanje slika pa se ustručavam pogled na novi klematičnjak ....sa četiri nova primjerka |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nekoliko cvijetnih motiva
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ljubimac Tarzan u lovu na žabe |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija, draga, ma tko kritizira gomilanje slika? Samo ti gomilaj, ljepote nije nikad previše.
Novi klematičnjak (a di si molim te to ime iskopala ) je super! Koliko sad clematisa imaš? |
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija prekrasno ti okruženje
Cvijeće prelijepo s puno vrsta i raznih boja.
Tu se stvarno može uživati, a kao što vidim Tarzan to i radi
I htjela sam te pitati za ovu biljčicu skroz desno na slici - ovi šiljci:
to je kućna biljka pa je po ljeti izneseš van ili?
Baš mi je super, čini mi se jako efektna.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma- nemam ih puno samo 11 ...lijep pozzz...
primorka ta zahvalna biljčica se zove Ciperus, šilj, oštrica (lat. Cyperus) a neki je još zovu i kišobran...voli dosta vode mada ne mora biti u vodi kao ovdje kod mene...... preko zime je unosim u kuću ne podnosi hladnoću mada se mora zaljevati i zimi, razmnožava se tako da ovaj kišobrančić odrežemo i naopačke stavimo u vodu sa donje strane će pustiti žile, a prema gore potjerati mlade biljčice.... lijep pozz.. |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo 11? Pa što čekaš da povećaš kolekciju, stvarno ti je siromašna
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno,puno,pumo rascvjetanog,jezerce sa tim mostićem je bajkovito,a ciperus ja imam posađenog u vrtu i ne zalivam ga nešto obilato ,a dobar je i jako je lipa i dakorativna biljka,a što se tiće slika ne razumim kako može biti puno,pa to su slike cvića,a svi to volimo i meni osobno nikad dosta i zato što se mene tiće"šibaj"Mene češ razveseliti
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi moja mila, nemoj se ništa ustručavati ( i ja sam ponekad o tome razmišljala.. da li pretjerujem sa slikicama...da ne dosadim..). Ali ovo je cvjetni forum i mi želimo slike cvijeća! Puuuno slika! A kod tebe cvjetne ljepote ima napretek i zato nam nedostaješ kad te par dana nema!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 8485868788 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |