Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 165>
Korisnik
Poruka
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 16:37
Uživala sam u šetnji tvojim prekrasnim vrtom!!Ljiljani su mi favoriti !
Slažem sa sa gioia,i ja mislim da je to coreopsis,i to onaj trajnica(djevojačko oko)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 16:43
Ja opet došla malo zijevat kod tebe smile181
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 16:51
stvarno imaš šta pokazati, ne znam ima li u kojem drugom vrtu više vrsta nego kod tebe, i to prvoklasnih biljaka
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 19:10
smile70LOLLOLLOLTo sam jaWink, isplazila jezik od umora i jedva dišem!Wink
Pa imala sam zaostataka od skoro deset stranica. A tvoj se vrt rascvjetao punim sjajem. Ne znam je l' me više oduševljavaju panoramske slike, gdje se vidi cijelo okružje ili pojedinačno cvijeće!
Ipak imam dva favorita uz sve ono predivo.... božuri, pelargonije, ruselije, klematis....
dakle favoriti su mi hibiskus ali posebno ljubičasta fuksija. Predivna je!ClapClapClap
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 19:43
I ja sam bila na šetnjismile199i sad ću na kavicusmile142da dođem k sebi od ove ljepote
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 20:04
Kakvog raznovrsnog i prelijepog cvijeća imaš al mumilus nikad vidjela do sada Thumbs%20Up .
Jel on trajnica ? Kako se razmnožava ?

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 20:47
jednostavno prekrasno.
Nisam znala da crnac razvija cvijet, baš je simpatičan...
lijepi pozdrav
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 20:52
Joooj Bromi pa tvoj vrt i biljkice su zaista divni...novopristigle, novoprocvale...zaista sve izgledaju divno..
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 16:50
Šarenolisna bugenvila, hibiskus i lopoč - ovaj put moji favoriti!smile78
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 21:05
Clivia je čarobna, ali od zadnjih slika ovo je moj favorit Smile

Time is something you can never get back..
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 00:08

hallo gdje si nam

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 06:40
smile79svima koji posječuju moje dvorište...tu sam ja draga moja anči 39 pitala si za mumija dali je trajnica kažu da je, a ja ga imam prvi puta pa neznam jel zahtijevan za prezimljavanje vidjet ćemo ove zime....

evo nekoliko slikica iako nisu baš kvalitetne.....a vidim da su i kritike na gomilanje slika pa se ustručavam

pogled na novi klematičnjak ....sa četiri nova primjerka

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 06:49
nekoliko cvijetnih motiva

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 06:57

i ljubimac Tarzan u lovu na žabe

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 07:15
Bromelija, draga, ma tko kritizira gomilanje slika? Samo ti gomilaj, ljepote nije nikad previše.
Novi klematičnjak (a di si molim te to ime iskopala LOL) je super! Koliko sad clematisa imaš?
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 07:17
Bromelija prekrasno ti okruženje smile64
Cvijeće prelijepo s puno vrsta i raznih boja.
Tu se stvarno može uživati, a kao što vidim Tarzan to i radi Smile

I htjela sam te pitati za ovu biljčicu skroz desno na slici - ovi šiljci:

Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

to je kućna biljka pa je po ljeti izneseš van ili?
Baš mi je super, čini mi se jako efektna.
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 08:05
bigmamma- nemam ih puno samo 11 Embarrassed...lijep pozzz...smile78
primorka ta zahvalna biljčica se zove Ciperus, šilj, oštrica (lat. Cyperus) a neki je još zovu i kišobran...voli dosta vode mada ne mora biti u vodi kao ovdje kod mene...... preko zime je unosim u kuću ne podnosi hladnoću mada se mora zaljevati i zimi, razmnožava se tako da ovaj kišobrančić odrežemo i naopačke stavimo u vodu sa donje strane će pustiti žile, a prema gore potjerati mlade biljčice....
lijep pozz..smile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 08:27
Samo 11? Pa što čekaš da povećaš kolekciju, stvarno ti je siromašna  LOL
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 08:42
Predivno,puno,pumo rascvjetanog,jezerce sa tim mostićem je bajkovitoThumbs%20Up,a ciperus ja imam posađenog u vrtu i ne zalivam ga nešto obilato ,a dobar je i jako je lipa i dakorativna biljkaSmile,a što se tiće slika ne razumim kako može biti puno,pa to su slike cvića,a svi to volimo i meni osobno nikad dosta i zato što se mene tiće"šibaj"smile64Mene češ razveselitiTongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 09:15
Bromi moja mila, nemoj se ništa ustručavati ( i ja sam ponekad o tome razmišljala.. da li pretjerujem sa slikicama...da ne dosadim..). Ali ovo je cvjetni forum i mi želimo slike cvijeća! Puuuno slika! A kod tebe cvjetne ljepote ima napretek i zato nam nedostaješ kad te par dana nema!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.