Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 142> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro si to smislila!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ako makneš kamenje sa puzečeg ružmarina onda češ dogodine imati grane (pvaljenice) ukorjenjene u zemlju pa češ moči dalje prisađivati ako to budeš htjela ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
gledajte ovo: ovaj maleni u bijeloj teglici više nije moj, od sada pripada Free:[IMG]http://i1052.photobucket.com/albums/s457/Glikica/100_0688-1.jpg" />
< Genijalna si....svaka čast!!! Pregledah temu od 0-58...ovo mi se posebno svidjelo....imam 6 primjeraka...ali mi rastu u skupini..razmišljam dali bi ih dijelio ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Cvjetnice, bonsai , sve je prekrasno a terasa za ljubimicu e to je posebna priča , uživat će u društvu posebnog ljepotana
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dadinice, to joj je određeno za igranje, nema više prostora, ostatak dvorišta je opasan za nju. Ovo je super ispalo, cigle sam imala, i majstor mi bio jeftin, sad jedino trebam kupiti onaj zeleni tepih-travu, tako da će to biti raj za dijete, da ne pogrebe koljena na betonu.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Terasa za unučicu... njen kutak za igranje. Bako, za 10 si!
Da ne zaboravim, držim fige za uspjeh u bonsai-avanturi. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bucka, ono oblo, veliko kamenje sam dovezla prošle godine iz okolice Koprivnice. Ima tamo jezero Jegeniš i tamo se kopa takvo kamenje, pa sam od tamo to dovezla.
|
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Jedva čekam da vidim novi štih tvog dvorišta, ali još mi je interesantnije pratiti nastanak tvojih bonsaia. A do novih slika bit ću strpljiva. Mmm, da i još pitanje, zanima me gdje si sakupila ono dosta veliko bijelo oblasto kamenje, poslagano oko ruzmarina? |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baš tako, zato i ne volim pokazivati nešto što još nije drvce. Kad malo bace listove, sve ću ih pokazati !
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Da, to je dugogodišnji posao koji zahtijeva puno strpljenja i ovo je tek početak, a od "pedikure do friziranja" proteći će dosta vremena, naravno ukoliko "pedikura" uspije.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moon draga, bonsai drvca sada samo rastu, i ako prežive do idućeg proljeća, tek onda idu na friziranje, do tada samo polijevanje i pravilna prihrana....Prvo se treba dobar korjenov sustav stvoriti, da bi se drvca uopće mogla smatrati živima. Tekonda idemo u daljnje akcije orezivanja i formiranja krošnje.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
vrt se lijepo probudio i sve kreće u cvatnju. Bonsai drvca su spremna za uređivanje i friziranje. Želim ti uspjeh s njima, bit će lijepo pratiti nastanak bonsaia.
|
|
![]() |
|
Hvala Kamenjar,za nekih mjesec dana ću sve bonsaiće pokazati, za sad tek tjeraju listiće.
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
glicinija kao bonsai ,to ce biti predivno
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovaj neven me posebno oduševljava, cijelu zimu mi je cvao, a sad se tek razbacao...
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |