Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 93> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno je, puno lijepih biljaka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepo!
Počelo je!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš mi se sviđaju tvoji ćupići.
![]() Imam istu paukovu aloicu kao i ti, u posudi mi je i držim je u stanu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uživala sam šetajući tvojim vrtom, i meni se ona slika sa iberisima jako dopala!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Misty,Belina,Anaida,Anastazija,Otok,Korjenko,Freeland44,Hoya,Springy,Mari5510,Duda-Lave,Ivanćica Flower,Baka,,Opsjena,Moon,Arim,Sunceeee,Smrcko,Triša,drage moje cvjetoljubice učinile ste mi veliko veselje što ste prošetale mojim malim vrtom i svima šaljem puno
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Draga Misty i ja sam naučila ovdje na forumu da se moje kamenjarke zovu phlox,ove godine su prekrile malo veću površinu,a prošle godine su posađene!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno Miro , iberis bijel kao snijeg moj još u pupovima
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
sve je jako lijepo,a pogotovo sitno cvijeće okruženo kamenjem
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Baš lijepo izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Enrikova nona,iberis sam i ja čekala,ima jedan koji kažu da je zimski i puno prije cvita nego moj,e nabavit ču ja i taj!Za tebe
![]() Toni hvala ![]() Blanka C. hvala što si posjetila moj vrt ![]() Mari volim vrtove u ovo doba ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |