Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 125> |
Korisnik | |
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posle lepih setnji po jos lepsim vrtovima, dodjoh u tvoj (slag na kraju),da bih utonula u ruzicaste snove.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mira K
Akebija je snažna penjačica podrijetlom iz Kine i Japana.Prvih godina sporije raste kasnije to nadoknadi.Najpoznatija vrsta je Akebia quinata,može narasti do 6 metara u visinu.Cvate u proljeće sa sitnim muškim cvijetovima i vršnim većim ženskim cvijetovima pri osnovi svake skupine.Cvijet je vinski crven i ako su uvjeti povoljni zna se razvit tamnoljubičasti plod,ima pet listova na stapki.Druga vrsta je Akebia trifolia( ima tri lista ),može narasti do 9 metara u visinu.Ima tamnoljubičasti cvijet,i ljubičasti plod dužine 10cm.Križanac između tih dviju vrsta je Akebia pentaphylla. Ja sam svoju Akebiju slučajno našao u jednom rasadniku pred oko 7 godina.Nakon sadnje do danas nisam joj nikad posvećivao puno pažnje,osim što sam je koji put zalio.Plete se malo po jabuci,malo po jednoj palmi. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Predivan vrt!!! Bravo! Uživala sam u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tvoj je vrt jedan od onih koji otvorim svaki put kad sam na forumu. A ako nema novih slika, onda se prošetam već poznatim stazicama, zavirim u kutke i prepustim se maštanju.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Savršenstvo bez mane!
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Poštovani muhlenbergija,
od popjave na CiF-u kontinuirano pratim Tvoju priču, doduše, inkognito i bez uobičajenih komentara i standardnih pohvala. Danas rekoh sebi, reci konačno što misliš. Kad uzmem u obzir dugogodišnje nastajanje Tvojeg i takvog vrta, u kojem si razdoblju postupno u njega ulagao trud, znanje, sredstva, vrijeme, i bez sumnje ogromnu ljubav, shvatim da si u taj vrt za svoju dušu ugradio sebe. Da li je još netko uvjeren da je to Tvoje životno djelo. Sigurno je. ...a da li netko smatra, ako je to vrt za Tvoju dušu, da Ti je duša kao Titanik velika, posebna, jedinstvena. Pozdravljam Te sa velikim poštovanjem! |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
predivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
znam da imate puno posla u polju al u predahu i odmoru može li koja slikica prekrasnog vrta?
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Hvala na brzom odgovoru, idem odmah malo istražiti o toj biljci i vidjeti gdje se može kupiti. Jako mi se sviđa.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divno,divno,divno
![]() |
|
![]() |
|
lucy
Veronica Incana |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |