Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 151> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove slike me asociraju da će i kod mene uskoro procvasti visibabe, jaglaci....i baš se veselim. Baš su lijepe.. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lijepi su ti novi stanari
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Super ti je aranžman! Imaš ti stila!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
[QUOTE=hoya]Super ti je aranžman! Imaš ti stila![/QUOTE
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Misty jaglaci, visibabe...prolječe stiže pomalo... :)
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nataly. Anastazija, hoya, Mira proljeće je već svuda stiglo, s njim i proljetni radovi! Jučer sam se pošteno umorila, naštijala, nakopala, ma neću vam pričati o tome, svima nam je isto
![]() stefkaja ovdje proljeće korača već u čizmama od sedam milja! Kao što je mraz bio pretjeran, tako su i ove proljetne temperature stigle brzo i isto tako su pretjerano visoke!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
U mom kamenjaru zečići su baš živahni, ali oni su skoro takvi bili i pod snijegom i ledom. A ove, sad već prave proljetne temperature, "nagovorile" su hermeliku da propupa, a klijanci su joj baš slatki!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Imaš pravo, ja isto uživam gledajući te male, nježne listiće kako se probijaju, kroz često tvrdu grudastu zemlju, ali ništa ih ne može spriječiti da izvire kad zatopli i dođi im vrijem, uvijek se tada divim "majčici prirodi".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mysti stvarno si prelijepo iskoritstila prirodni rasadnik u tvojoj blizini
![]() A vrt ti se budi.... pupa, lista, cvjeta....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Triša uvijek sam se divila prirodi, ali sad kad joj malo pomažem, sad me već fascinira! A klijanci me naprosto raznježe!
![]() bako nisam pretjerala s tim prirodnim rasadnikom, čula sam da su visibabe (uz mnoge druge vrste šumskog cvijeća) zaštićene, a imam ih dosta i u vrtu, došetale su same
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Maćuhice me sve više odušvljavaju, raskošno cvjetaju i onda kad sve ostalo tek počinje pupati, evo ih konačno i kod mene
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Posebno su me oduševile ove mini maćuhice!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Prošle godine neke su od ovih lijepih žardinjera zjapile sramotno prazne. Sad sve imaju stanovnike, a jedna je udomila i ovo raskošno cvijeće pomalo nalik na margaritelice, a ja ne znam kako se zove.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
na kraju ne mogu a da se ne pohvalim ovom dugom lijehom na prilaznom putu. Uredno poštihana, zbilja me umorila, ali u nju sam posadila sedam vrsta ruža! Već uživam pri pomisli kako ću u kuću ulaziti kroz špalir ruža...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Misty, pa ti si prava vrednica!
Naštihala, nakopala, svašta si radila. Ja još ništa nisam ni pipnula na dvorištu, sram me može bit! ![]() Jedva čekam da ovaj tvoj špalir ruža procvate, to će bit milina za naše gladne oči! |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bravo Misty, polako sve dolazi u red i pretvara se u vrt po tvom guštu!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Prekrasan mi je aranžman sa visibabama u kori drveta...tako budi nostalgiju u meni...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |