Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 151>
Korisnik
Poruka
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 07:04

Ove slike me asociraju da će i kod mene uskoro procvasti visibabe, jaglaci....i baš se veselim.
Baš su lijepe..Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 08:23
Lijepi su ti novi stanari ClapClapClapClapClap.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 08:42
Super ti je aranžman! Imaš ti stila!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 08:50
[QUOTE=hoya]Super ti je aranžman! Imaš ti stila![/QUOTE
SmileI ja mislim takoThumbs%20Up
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 21:01
Misty jaglaci, visibabe...prolječe stiže pomalo... :)
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 06:25
Nataly. Anastazija, hoya, Mira proljeće je već svuda stiglo, s njim i proljetni radovi! Jučer sam se pošteno umorila, naštijala, nakopala, ma neću vam pričati o tome, svima nam je isto Shocked

stefkaja ovdje proljeće korača već u čizmama od sedam milja! Kao što je mraz bio pretjeran, tako su i ove proljetne temperature stigle brzo i isto tako su pretjerano visoke! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 06:27
U mom kamenjaru zečići su baš živahni, ali oni su skoro takvi bili i pod snijegom i ledom. A ove, sad već prave proljetne temperature, "nagovorile" su hermeliku da propupa, a klijanci su joj baš slatki! LOL

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 09:12
Imaš pravo, ja isto uživam gledajući te male, nježne listiće kako se probijaju, kroz često tvrdu grudastu zemlju, ali ništa ih ne može spriječiti da izvire kad zatopli i dođi im vrijem, uvijek se tada divim "majčici prirodi".
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 09:29
Mysti stvarno si prelijepo iskoritstila prirodni rasadnik u tvojoj bliziniThumbs%20Up!
A vrt ti se budi.... pupa, lista, cvjeta....ClapClapClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 13:25
Triša uvijek sam se divila prirodi, ali sad kad joj malo pomažem, sad me već fascinira! A klijanci me naprosto raznježe! Embarrassed

bako nisam pretjerala s tim prirodnim rasadnikom, čula sam da su visibabe (uz mnoge druge vrste šumskog cvijeća) zaštićene, a imam ih dosta i u vrtu, došetale su same Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 13:27
Maćuhice me sve više odušvljavaju, raskošno cvjetaju i onda kad sve ostalo tek počinje pupati, evo ih konačno i kod mene  Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 13:28
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 13:28
Posebno su me oduševile ove mini maćuhice! Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 13:34
Prošle godine neke su od ovih lijepih žardinjera zjapile sramotno prazne. Sad sve imaju stanovnike, a jedna je udomila i ovo raskošno cvijeće pomalo nalik na margaritelice, a ja ne znam kako se zove. Embarrassed
Kad sam se približila za slikanje rastjerala sam roj pčelica, jedna ipak nije napustila ovaj mirisni grm, posebno jako mirišu bijele! Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 13:36
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 13:38
 na kraju ne mogu a da se ne pohvalim ovom dugom lijehom na prilaznom putu. Uredno poštihana, zbilja me umorila, ali u nju sam posadila sedam vrsta ruža! Već uživam pri pomisli kako ću u kuću ulaziti kroz špalir ruža...LOL

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 14:29
Misty, pa ti si prava vrednica!
Naštihala, nakopala, svašta si radila.
Ja još ništa nisam ni pipnula na dvorištu, sram me može bit! Embarrassed
Jedva čekam da ovaj tvoj špalir ruža procvate, to će bit milina za naše gladne oči!
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 14:57
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 15:36
Bravo Misty, polako sve dolazi u red i pretvara se u vrt po tvom guštu!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 16:17
Prekrasan mi je aranžman sa visibabama u kori drveta...tako budi nostalgiju u meni...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.