Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 100>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:25
nešto šta još kod Mare nismo vidjeli...vješalice!!!!!! Krasne su, pogotovo su me oduševile one kako ti kažeš muške! Super su!
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:25
Stvarno lijepe vješalice sa zanimljivim motivima, one u retro stilu su jako zgodne, ne sjećam se da sam vidjela takve još.smile112
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:41
ne razumijem zašto kažeš da ih više nećeš raditi a tako su dobre,motivi su pravi!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:50
pusa,pusa svimasmile79
aha jesam vasWink......a mislile ste da nikad neću raditi vješelice......
nisam nezadovoljna vješalicama ali previše je to posla i petljancije samo zato da bi sve to spremila u ormar.......morala sam instalirati dršku od metle između kuhinjske ploče i stolice da se gospođe mogu na miru sušiti.......
pita MPS jel smije staviti nešta na to ili da objesi na vrata u hodniku da svi vide kad uđu WinkLOLLOL
a meni su najljepše one prve tri......njih sam radila s guštom,baš za sebe......ali na slikama se ne vidi najbolje da sam koristila i šablone i pic tix i sjenčala sa zlatnom akrilnom......
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:13

a nisi im mogla odoljeti, ha?

neka.... baš su ti dobre. ne mogu se odlučiti koja mi je naj naj...

nego, imam ideju kako ih koristiti... slično razmišljam kao i tvoj sin... onako ih nonšalantno objesiš negdje u hodniku, pa kad ti netko dođe u goste kao prava dobra domaćica uzmeš jaknu od posjetitelja i onda jednom rukom držiš jaknu a drugom rukom uzmeš vješalicu i baš kao nešto pričaš i mašeš s tom vješaicom u slučaju da je taj netko nije još primjetio Wink kužiš? ako treba ja ću ti održati prezentaciju kako bi to trebalo izgledati a da baš ne iskopaš oko gostusmile156
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:58
smile89i meni su najljepse prve tri, tako su fensi ( hoch), iako i ostale su simpa svaka na svoj nacin, svaka cast draga smile211smile106
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 22:17
Čestitam Mare na prvim vješalicama! Super su! Pa nije valjda da te razočarala izrada vješalica kad kažeš da ih se nećeš primiti opet uskoro?! Vidim da si ih odlično savladala iako doista nije uvijek lako s njima, ali što je to za tebe Mare majstore! Wink Sve su jako lijepe ali ne trebam ni govoriti da je meni naravno favorit crno-bijela prekrasnog uzorka!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 23:56
Prvi trio je tako nježan, fin, prekrasno.
Drugi trio je tako zaimljiv, ne možeš ih ne gledat.
A treći trio najbolje opravdava riječ"neobično"

Meni su one nastavak tvoje maštovitosti i savršene izvedbe

...a mislim..ne moraš ih baš radit ako nećeš...zasad....sreća što postoji izreka "nikad ne reci nikad"
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 08:53
Mare vješalice su ti zakon. Odlični su mi ovi motivi i što si mislila i na "muške" hahaha. Ipak ja bi odabrala srčeka.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 08:56
Mare vješalice su prekrasne i zbilja bi bilo šteta ih opterećivati teškim kaputima, one nek ti služe za vješanje majci na tanke naramenice. Funkciju svoju "odrade" a ti ih nisi "sakrila".
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 18:25
Iznajmljuje se drvarnica - konoba pogodna za izradu decoupage radova. Idealan omjer vlage, temperature zraka i svih drugih uvjeta. Za predmete kao što su male, velike i srednje kutije, kutijice razni kovčezi, A da ne govorim razne VJEŠALICE već igrađene šipke na kojima se ti predmeti suše u idealnim uvjetima. IMA LI ZAINTERESIEANIH !smile126smile188 
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 18:51
Pa tek daanas sam skuzila da si vjesalice stavila da ih vidimo, rekkla si na telefon, ali vidjela nisam.
Ma super su vrijede tvog truda.
Danas sam ti poslala salvete.
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 20:32
Draga moja Mare,dugo me nije bilo kod tebe,danas sam sve pregledala!Nema kaj mi se ne sviđa!!!Stolček,jajca i kantica-ružica!!!Privjesci i narukvica -jako,jako sviđanje,vješalice simpa,žali bog u ormar s njima!Evo veeeeeeeeeelika pusaaaaaaaaaaa da znaš da mislim na tebe!!!
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:24
Mare-nostrum vješalice su prva liga,meni se dopadaju-
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 23:50

uf,uvalila sam se u nekakav posao i nikako stići do foruma.....uspjela sam danas tek na nekoliko pp-ova odgovoriti......

drage moje hvala vamsmile78........vi mi uvijek dignete rep......ali nekako mi se čini da se vješalice ne vide najbolje pa sam smiksala jednu slikicu s pogledom izbliza......

anastazija dobra ti je ovo ideja ali ja sam prirodno smotana i morala bih doći kod tebe na instrukcijeWink.....kako elegantno mlatiti vješalicomLOLLOL.....
biljana ko da sam znala baš sam njih povećelaWink
sasha lijepo je dobiti ovakav komentar od tebe......drvo je nešto što tebi posebno leži...
mareD nikad ne kažem nikad......kažem ne tako skoro....
karmen ti si prava romantična dušica ali vidiš da i za muške ima lijekaWink......mislim vješalice....
tija drago mi te je vidjeti tu a ideja nije loša.....samo još da dođe sunce i da izvadim majice na tirakice......
felina bezeciraj to........pa ćemo u duetu raditi vješalice i pjevatiLOLLOL
TB hehe jesam ti rekla da sam ih sve nakon teške borbe uspjela srediti.....
jurica draga moja djevojčice držim ti fige......
kika hvala ali ako su ko HNL onda i nisu neštoLOLLOL..
svima još jednom hvala i velika pusa smile79smile79smile79
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 23:54
aaa,sto su krasne,u zlatnoj boji i još shaby.....smile72
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 07:48
Posto se i bojih upotriujebiti posalji ih meni, dobro budu dosle. Ma prekrasne su, ove zadnje su mi najljepse.
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 09:40
Ove 3 kremaste se vidi da si ih napravila s guštom. Najviše detalja s najviše lijepe dorade, ma ni druge nisu za baciti.Thumbs%20Up
Ps Ove zadnje slike na okvirama su ti zamrljane s bijelom bojom. Da se mene pita ja bih to prije počistila i onda stavila na forum.smile96
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 09:44
e, mareee...cccc...dobro ti felina kaže
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 09:49
iš,iš kokoši........nisam imala vremena još i boju brisati,ja sam jedna jako zaposlena ženasmile187
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,336 sekundi.