mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 100> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nešto šta još kod Mare nismo vidjeli...vješalice!!!!!! Krasne su, pogotovo su me oduševile one kako ti kažeš muške! Super su!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Stvarno lijepe vješalice sa zanimljivim motivima, one u retro stilu su jako zgodne, ne sjećam se da sam vidjela takve još.
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ne razumijem zašto kažeš da ih više nećeš raditi a tako su dobre,motivi su pravi!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
pusa,pusa svima
![]() aha jesam vas
![]() nisam nezadovoljna vješalicama ali previše je to posla i petljancije samo zato da bi sve to spremila u ormar.......morala sam instalirati dršku od metle između kuhinjske ploče i stolice da se gospođe mogu na miru sušiti.......
pita MPS jel smije staviti nešta na to ili da objesi na vrata u hodniku da svi vide kad uđu
![]() ![]() ![]() a meni su najljepše one prve tri......njih sam radila s guštom,baš za sebe......ali na slikama se ne vidi najbolje da sam koristila i šablone i pic tix i sjenčala sa zlatnom akrilnom......
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
a nisi im mogla odoljeti, ha? neka.... baš su ti dobre. ne mogu se odlučiti koja mi je naj naj...
nego, imam ideju kako ih koristiti... slično razmišljam kao i tvoj sin... onako ih nonšalantno objesiš negdje u hodniku, pa kad ti netko dođe u goste kao prava dobra domaćica uzmeš jaknu od posjetitelja i onda jednom rukom držiš jaknu a drugom rukom uzmeš vješalicu i baš kao nešto pričaš i mašeš s tom vješaicom u slučaju da je taj netko nije još primjetio
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Čestitam Mare na prvim vješalicama! Super su! Pa nije valjda da te razočarala izrada vješalica kad kažeš da ih se nećeš primiti opet uskoro?! Vidim da si ih odlično savladala iako doista nije uvijek lako s njima, ali što je to za tebe Mare majstore!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prvi trio je tako nježan, fin, prekrasno.
Drugi trio je tako zaimljiv, ne možeš ih ne gledat. A treći trio najbolje opravdava riječ"neobično" Meni su one nastavak tvoje maštovitosti i savršene izvedbe ![]() ...a mislim..ne moraš ih baš radit ako nećeš...zasad....sreća što postoji izreka "nikad ne reci nikad" ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Mare vješalice su ti zakon. Odlični su mi ovi motivi i što si mislila i na "muške" hahaha. Ipak ja bi odabrala srčeka.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mare vješalice su prekrasne i zbilja bi bilo šteta ih opterećivati teškim kaputima, one nek ti služe za vješanje majci na tanke naramenice. Funkciju svoju "odrade" a ti ih nisi "sakrila".
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Iznajmljuje se drvarnica - konoba pogodna za izradu decoupage radova. Idealan omjer vlage, temperature zraka i svih drugih uvjeta. Za predmete kao što su male, velike i srednje kutije, kutijice razni kovčezi, A da ne govorim razne VJEŠALICE već igrađene šipke na kojima se ti predmeti suše u idealnim uvjetima. IMA LI ZAINTERESIEANIH !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa tek daanas sam skuzila da si vjesalice stavila da ih vidimo, rekkla si na telefon, ali vidjela nisam.
Ma super su vrijede tvog truda. Danas sam ti poslala salvete. ![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Draga moja Mare,dugo me nije bilo kod tebe,danas sam sve pregledala!Nema kaj mi se ne sviđa!!!Stolček,jajca i kantica-ružica!!!Privjesci i narukvica -jako,jako sviđanje,vješalice simpa,žali bog u ormar s njima!Evo veeeeeeeeeelika pusaaaaaaaaaaa da znaš da mislim na tebe!!!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Mare-nostrum vješalice su prva liga,meni se dopadaju-
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
uf,uvalila sam se u nekakav posao i nikako stići do foruma.....uspjela sam danas tek na nekoliko pp-ova odgovoriti...... drage moje hvala vam
![]() ![]() anastazija dobra ti je ovo ideja ali ja sam prirodno smotana i morala bih doći kod tebe na instrukcije
![]() ![]() ![]() biljana ko da sam znala baš sam njih povećela
![]() sasha lijepo je dobiti ovakav komentar od tebe......drvo je nešto što tebi posebno leži...
mareD nikad ne kažem nikad......kažem ne tako skoro....
karmen ti si prava romantična dušica ali vidiš da i za muške ima lijeka
![]() tija drago mi te je vidjeti tu a ideja nije loša.....samo još da dođe sunce i da izvadim majice na tirakice......
felina bezeciraj to........pa ćemo u duetu raditi vješalice i pjevati
![]() ![]() TB hehe jesam ti rekla da sam ih sve nakon teške borbe uspjela srediti.....
jurica draga moja djevojčice držim ti fige......
kika hvala ali ako su ko HNL onda i nisu nešto
![]() ![]() svima još jednom hvala i velika pusa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaa,sto su krasne,u zlatnoj boji i još shaby.....
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Posto se i bojih upotriujebiti posalji ih meni, dobro budu dosle. Ma prekrasne su, ove zadnje su mi najljepse.
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Ove 3 kremaste se vidi da si ih napravila s guštom. Najviše detalja s najviše lijepe dorade, ma ni druge nisu za baciti.
![]() Ps Ove zadnje slike na okvirama su ti zamrljane s bijelom bojom. Da se mene pita ja bih to prije počistila i onda stavila na forum. ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
e, mareee...cccc...dobro ti felina kaže
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
iš,iš kokoši........nisam imala vremena još i boju brisati,ja sam jedna jako zaposlena žena
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |