LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 111> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veranda za deset, znam da će ti sve lijepo prezimjeti jer ti je na jako dobrom položaju.
U kući sve pici-pici, blagdanski ugođaj..... Bravo Lora
![]() Dobre i ugodne blagdane želim tebi i B.....
Vidimo se kod Hami.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
pohvale za lijepu verandu,sretan Božić
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pravi blagdanski uđođaj kod tebe.
Lora draga, sretan Božić i puno zdravlja i lijepih trenutaka u životu i s nama na CIF-u ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala moje drage cure, predivne ste
![]() Slikice su nestale jer sam premještala slike iz albuma u album u photobucketu, a zaboravila da su slike i na forumu. Mislim da znam što je bilo pa ponavljsm/Sad vidim da sam čak i brisala s photobucketa/ Čizmice ![]() i naadopunjeni ukras na hodniku ![]() Danas iako je puhala bura, sam temeljito pregledala vrt pa da vam pokažem ono što je za sada ostalo živo. Za ostalo ćemo morati ćekati proljećeda bi mogli zbrajati štete. Ma sve će se i nadoknaditi, jedino mi je nešto sumnjiva dihondra na donjem dijelu vrta. I to više bih rekla da je stradala od vode nego snijega i leda.... Dakle počinjem sa maćuhicama, potpuno su se oporavile, samo neke sada memaju cvijetova pa ih nisam stavila ![]() ![]() ![]() ![]() Ciklame su takodjer izdržale, čak imaju pupove ![]() Jedino je ružica sirota pognula glavu ![]() Čak se i felicija od Otok dobro drži, i ne samo to nego ima i jedan cvijetić ![]() Svi su izgledi da je i Hrelichrysum, pod prozorom kuće preživio snijeg i led ![]() ![]() Agava Americana je neuništiva. Na njoj je bio poprilično debeli sloj snijega ![]() A sada Kamelije Rosa šatirana ![]() Crvena dupli cvijet ![]() Paeonia/Božur, pomalo pupa ![]() Ceanotusu, se jedva primjećuju mali pupovi ![]() Cotoneaster ima crvene prekrasne bobice ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Calunna, ima još uvijek prekrasne boje
![]() Cotoneaster je listiće zamijenio bobicama ![]() I karanfil ima pupove ![]() I moje božićne zvijezde Crvena ![]() ![]() i zelena ![]() I najlijepše kućne Anthurium od Šmrčka koji neprestano cvate ![]() Kat. Reina Iresine ![]() I moja Dracaena Song of India ![]() Kako vidite mene dugo, dugo nema, a onda vas ugnjavim svim i svačim ![]() |
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kod tebe sve pupa!!! Zamišljam kakva će biti kad procvjeta
![]() ![]() Sretne blagdane ti želim! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krasno ti je sve, a najviše me iznenadio božur koji u ovo vrijeme pupa. Meni je to nezamislivo!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pravi blagdanski ugođaj upotpunjen cvijećem, lijepo je kod tebe Lora
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Glavno da je preživilo!
Jedva čekam da kamelija procvate! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lorice, zaista je lijepo kod tebe.. Snijega kao da nije ni bilo.. A unutra krasna kućna atmosfera - zeleno šarena!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
o koliko rascvijetanoga u tebe, a tek kamelije kad se rastvore, prelijepo, kao da niste imali snijeg!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje na posjetama i pohvalama, skoro pa sam se
![]() Ne znam da li će preživjeti sve što je u zemlji, ali s tim treba računati. Bit će užitak obnavljati ![]() |
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lora , Slikice aranzmana dokazuju tvoj ukus a cvijece govori samo za sebe ! Predivno !
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si uredila kuću za Božić,a za vrt se cvijeće samo pobrinula da bude lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kameliju sam prepunu pupoljaka vidjela uživo. Isto tako i predivno uređenu kuću.
Sad mi je žao što nisam "iskoristila" 1) prostoriju za "meditaciju" i uživala u ukrasima koji su čak i tamo (za one koji ne znaju što je prostorija za meditaciju ima legenda ha-ha)
1) prostorija za meditaciju = WC
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sezona maćuhica je počela.....vjerujem da će cvjetati cijele godine!
Jedva čekam da se tvoje kamelije rascvjetaju....taj cvijet mi je tako poseban!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kod tebe puno toga lipog,a meni je sada najlipši cotoneaster sa svojim crvenim bobicama
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ljubomora me muci
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |