Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 111>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 15:20
Veranda za deset, znam da će ti sve lijepo prezimjeti jer ti je na jako dobrom položaju.
U kući sve pici-pici, blagdanski ugođaj..... Bravo Lora Clap
Dobre i ugodne blagdane želim tebi i B.....
Vidimo se kod Hami.....smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 15:26
pohvale za lijepu verandu,sretan Božić smile154
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 23:21
Pravi blagdanski uđođaj kod tebe.
Lora draga, sretan Božić i puno zdravlja i lijepih trenutaka u životu i s nama na CIF-u smile78
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 01:32
Hvala moje drage cure, predivne ste
Slikice su nestale jer sam premještala slike iz albuma u album u photobucketu, a zaboravila da su slike i na forumu.
Mislim da znam što je bilo pa ponavljsm/Sad vidim da sam čak i brisala s photobucketa/
Čizmice

i naadopunjeni ukras na hodniku

Danas iako je puhala bura, sam temeljito pregledala vrt pa da vam pokažem ono što je za sada ostalo živo. Za ostalo ćemo morati ćekati proljećeda bi mogli zbrajati štete. Ma sve će se i nadoknaditi, jedino mi je nešto sumnjiva dihondra na donjem dijelu vrta. I to više bih rekla da je stradala od vode nego snijega i leda....

Dakle počinjem sa maćuhicama, potpuno su se oporavile, samo neke sada memaju cvijetova pa ih nisam stavila

Ciklame su takodjer izdržale, čak imaju pupove

Jedino je ružica sirota pognula glavu

Čak se i felicija od Otok dobro drži, i ne samo to nego ima i jedan cvijetić

Svi su izgledi da je i Hrelichrysum, pod prozorom kuće preživio snijeg i led

Agava Americana je neuništiva. Na njoj je bio poprilično debeli sloj snijega

A sada

Kamelije

Rosa šatirana

Crvena dupli cvijet

Paeonia/Božur, pomalo pupa

Ceanotusu, se jedva primjećuju mali pupovi

Cotoneaster ima crvene prekrasne bobice

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 02:00
Calunna, ima još uvijek prekrasne boje

Cotoneaster je listiće zamijenio bobicama

I karanfil ima pupove

I moje božićne zvijezde

Crvena

i zelena

I najlijepše kućne
Anthurium od Šmrčka koji neprestano cvate

Kat. Reina Iresine

I moja Dracaena Song of India

Kako vidite mene dugo, dugo nema, a onda vas ugnjavim svim i svačim

Rijeka

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 06:08
Kod tebe sve pupa!!! Zamišljam kakva će biti kad procvjeta smile72

Sretne blagdane ti želim! smile73
Time is something you can never get back..
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 08:36
Krasno ti je sve, a najviše me iznenadio božur koji u ovo vrijeme pupa. Meni je to nezamislivo!

Tongue
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 08:45
ClapTvoj vrt je očito "preživio" nedaće!Big%20smileThumbs%20Up 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 09:25
Pravi blagdanski ugođaj upotpunjen cvijećem, lijepo je kod tebe Lora
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 11:18
Glavno da je preživilo!
Jedva čekam da kamelija procvate!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 11:19
Lorice, zaista je lijepo kod tebe.. Snijega kao da nije ni bilo.. A unutra krasna kućna atmosfera - zeleno šarena!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 22:00
o koliko rascvijetanoga u tebe, a tek kamelije kad se rastvore, prelijepo, kao da niste imali snijeg!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 01:37
Hvala drage moje na posjetama i pohvalama, skoro pa sam se . Najlijepša hvala i na čestitkama

Ne znam da li će preživjeti sve što je u zemlji, ali s tim treba računati. Bit će užitak obnavljati

Rijeka

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 02:12
Lora , Slikice aranzmana dokazuju tvoj ukus a cvijece govori samo za sebe ! Predivno !   smile55
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 08:37
Lijepo si uredila kuću za Božić,a za vrt se cvijeće samo pobrinula da bude lijepoClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 09:08
Kameliju sam prepunu pupoljaka vidjela uživo. Isto tako i predivno uređenu kuću.
Sad mi je žao što nisam "iskoristila" 1) prostoriju za "meditaciju" i uživala u ukrasima koji su čak i tamo (za one koji ne znaju što je prostorija za meditaciju ima legenda ha-ha)

1) prostorija za meditaciju = WC
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 09:14
Sezona maćuhica je počela.....vjerujem da će cvjetati cijele godine!
Jedva čekam da se tvoje kamelije rascvjetaju....taj cvijet mi je tako poseban!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 11:50
Kod tebe puno toga lipog,a meni je sada najlipši cotoneaster sa svojim crvenim bobicamaThumbs%20Up
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 13:10
predivno cvijeće i predivno ukrašen dom za blagdane.
lijepi pozdrav
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 13:22
ljubomora me muci Embarrassed i moje sv 3 kamelije imaju pupoljke ali pol manji i po velicini i po broju... imas ti nekog malog trola koji ti pomaze oko biljaka, priznaj Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.