Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 16:06
Jako je predivan -sličan svijetu carevo oko smo što je niskog rasta. Danas sam zalijevala kaktuse i ima 1 koji raste preko 2 metra -tvoj je  i lijep će ti biti za pogledati pred ulazom . Tvoji gosti će biti oduševljeni sa njim a ja jako sretna što je kod tebesmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 16:19
...od prve do zadnje stranice, od prvog do zadnjeg cvijeta - predivno!
i Lantana ja se jednostavno ne mogu nadiviti tvome cvijeću. RAJ!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 17:25
Koje predivno carstvo cvijeća!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 23:34
baš uživam gledajući tvoje slikice prelijepo nam prezentiraš svoj vrt i okolinu..zaista mi se sve sviđa..pakujac je divan a reci mi kako ovu gilardu dal ju siješ ili se dijeli? to mi je osta cvijet u uspomeni iz djevojačkog doba ali se godinama jednostavno zatro u vrtu
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 20:31
ne mogu se odučiti šta mi je ljepše...sve mi je najljepše Smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 23:49
iris je ovo divno rekla
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 08:57
Već sam negdje napisala da je Sv. Augustin rekao "Nismo tamo gdje živimo , nego tamo gdje volimo.." a ja more voooolim...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 10:00
Ja sam ove godina na Flori nabavila Gilardiu čisto žutu ali i ova tvoja je predivna i još niskog rasta, odlična za negdje uz rub gredice - super Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 13:13
Kako super uloviš lantana čipku Clap.
A imam i ja novost! Moja-tvoja lantana je otvorila cvjetić smile188! Tako je lijepa!  I zato ti evo veeelika pusa smile78.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 13:17
Gailardia ti je prekrasna.
ja se ove godine s njom baš mučim, one stare su poginule, one nove što sam sijala životare, samo se na jednoj pojavio cvjetić
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 14:57
Hvala Niho, ...i svi ćemo biti sretni smile71

Minimode, Željka, Iris Gio  smile79

Duda samo se sjeti na jesen ima sjemenja koliko hoćeš.

Anaida ti bi stvarno trebala živjeti na moru...

Korijenko već sam napisala i jako je zahvalna.

Horti, ne mogu vjerovati od one špičice već imaš cvijet, ide to tebi Clap

Otok ja se sijećam da joj je dugo trebalo da krene, a od tada stalno cvate i zimi i ljeti.

Samo par novih sličica

Hibiskus

Ovo raste na divlje i jako sliči onom kokotiću

Kamenjarka cvjeta od proljeća

Tecoma

Gazania

život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 15:30
Moram napisat na što me je podsjetila ova tvoja gazanija. Odmah sam ju vidjela u kosi moje Nine, dugokose bjondine....Hug

I ja uživam u gazanijama ove godine, ne znam da li da ostavim koju u kamenjaru preko zime ili da ih izvadim, one tvoje čisto žute su mi prezimile u vrtiću pred kućom, a ove koje nisu zaštićene  ću za probu jednu ostaviti pa što bude....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 15:53
jako lijepo cvijeće...gazanije su ti Thumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 17:14
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Moram napisat na što me je podsjetila ova tvoja gazanija. Odmah sam ju vidjela u kosi moje Nine, dugokose bjondine....Hug

I ja uživam u gazanijama ove godine, ne znam da li da ostavim koju u kamenjaru preko zime ili da ih izvadim, one tvoje čisto žute su mi prezimile u vrtiću pred kućom, a ove koje nisu zaštićene  ću za probu jednu ostaviti pa što bude....
----------Još malo pa ćeš me udati ponovo -korijrnko ali to mi laska i hvala ti najlepša- A nemam više riječi za tvoje cvijeće. Draga moja Lantana danas sam čitala baaš o cvijeću Lantana i stvarno sam oduševljena i ko je ne bi volio . Kad sam vidjela da se od nje može oblikovati 1 drvce oduševila sam se. I stvarno ti svaka čas na izboru avatara-imala si dobar razlog. Svaka čast i zato te volim jer si jedno divno biće Tongue
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 17:20
Evo me opet -tekoma je predivna i samo da se izvinim za riječ avatar -mislila sam na izbor imena koj si baš odabrala Embarrassed----smile79
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 22:57
Hibiskus ti je prekrasan Clap. A znaš kaj, baš sam si  prije danas mislila kak to ja nemam tekomu, pa si me još ti sad podsjetila na nju...moram u izvidnicu da li ju mama još ima da si zapelcam, stvarno divan cvijet!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 23:10
savršeno i dalje, nauživam se u tvom vrtu Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 11:03
Moram malo ponoviti šetnju kod tebe jer baš uživam u svakom detalju tvoga vrtasmile120
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 12:38
LantanaThumbs%20Up
Upravo sam MM pokazala cvijet hibiskusa i rekla da su to oni mali u žiciLOL kod nas u travi.
Prekrasni cvjetovi!
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 13:18
Bravo, bravo, bravo!!! Prekrasno sve! smile120
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,348 sekundi.