Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 09:22
Romanija.....šarena, ista kakva je i mala ovogodišnja od Primorke i još malo pa će i ona cvjetat

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 09:26
Kerria, premještena na novu poziciju.....to je toliko nezahtjevna biljka da njoj svako mjesto paše Wink

Krug gdje je i majska ruža (božur) sve se više šareni

(zgora Opatije)
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 09:28
Ajme boja, ajme rascvjetanost, ajme...
Ma više uopće neću k tebi dolazit, kad vidim tvoje i kad vidim svoje, suze mi idu!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 09:31
Kamenjarić kod "lopatara"

Novi vrtić kod grote...

Tu raste i jedna biljka koju mi je poslala Shasha a ja neznam koja je to, pa ako netko zna.... ma krasna je koja god da je....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 09:36

Počele su

i hoste......

Ove su od BBee

Ovo je gđica Lora i u nastavku niču moje stare čisto zelene

A ove su još od moje pok. sveki

Neumorna potočnica

Nove koraljne zvončike isto od BB, mislim da su ove bočne ista vrsta

Iglica ona starinska vrsta

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 09:43
Za kraj prunus serrulata "Kanzan"

I Proljećencetu sam ostala dužna sliku koja tradicionalno nosi naslov "poziv na siestu...."

Ima još slika ali ne smijem sve odjedanput.... ovako ćete mi opet doć Wink

smile113

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 11:19
Naravno da ću opet doć, grijeh je propustiti tvoj prekrasni vrt
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 11:24
najbolje bih i ostala na ovoj prekrasnoj klupici pod brezom sa predivnim pogledom smile78 samo ti stavi slikice nikad nije previše
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 11:29
Prekrasno je...posebno su mi se svidjela srdašca i naravno ova klupa..bilo bi lijepo sjest na nju i uživati u ljepoti tvog vrta
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 12:03
smile39----ali moje opet ljepšeeeeeeeesmile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 13:41
Niho je opet u elementu, to je dobro. Wink
Korijenko kad god prošetam tvojom hacijendom ja sam oduševljena, čini mi se kao da sam tamo, tako nam lijepo sve pokažeš i slikom i rječju. Clap
život je more
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 14:54
meni dođu suze kad nema nigdje ni travčice... al kad njih puno, a svi skupa kad zbrojiš nemaju godina ko ja Cry
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 15:07
Draga moja hvala ti za ovu fotku. Danas kao da ste osjetile da mi treba "šub" pa mi više ljudi na forumu stavlja slike koje volim.
Hvala što si me se sjetila, godilo mi je malo odmoriti kod tebe.

A cvijeće ti neću više hvaliti nego obično...sve savršeno!!!
smile79
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 15:22
smile71 opet sam bila,klupa je za deset
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 15:28
Otok, Bromi,Stefi,Mali kaktus... dođite mi opet cure moje...uživajte na klupi, ljuljački ili pod brajdom na šterni....

Niho....sad bi te i ovako smile232 i ovako Hug, samo se ti zezaj u drugoj turi stiže Pedro Wink a onda nema tvoje ljepše......smile213

Lantana.... da si mi barem tu, makar na jedno popodne Hug

Hamara...za cvjetnjake bez travki sam zadužena ja a ostalo i povrtnjak moj tata i MM a uskočimo i ja i Nina.... a naš zbroj godina je 186, grozno zvuči ali samo tata "piči" sa 88.........Wink

Proljeće..... danas točno u 17,00 sjedim tu i pijuckam svoju Lavazzu, nadam se i jednoj zajedničkoj Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 15:31
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Otok, Bromi,Stefi,Mali kaktus... dođite mi opet cure moje...uživajte na klupi, ljuljački ili pod brajdom na šterni....

Niho....sad bi te i ovako smile232 i ovako Hug, samo se ti zezaj u drugoj turi stiže Pedro Wink a onda nema tvoje ljepše......smile213

Lantana.... da si mi barem tu, makar na jedno popodne Hug

Hamara...za cvjetnjake bez travki sam zadužena ja a ostalo i povrtnjak moj tata i MM a uskočimo i ja i Nina.... a naš zbroj godina je 186, grozno zvuči ali samo tata "piči" sa 88.........Wink

Proljeće..... danas točno u 17,00 sjedim tu i pijuckam svoju Lavazzu, nadam se i jednoj zajedničkoj Wink

Prihvaćam poziv, ali bit će brzinska, moram kod doktorice biti u 18,00!!!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 15:52
ok, sve je lijepo,divno, krasno ali mi odaj kaj je to zaboga merlin? Embarrassed
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:03
Merlin je MRKVA Wink. Kad je već riječ o merlinu da napišem što sam izvela Embarrassed. Pred neki dan posijala sam blitvu, na gredicu u dva reda......do nje mi je MM napravio gredicu za merlin i još jednu za kapulu.....prekjučer dođem ja na vrt, do tih gredica i počnem na jednoj grabljama raditi plitke kanaliće za merlin, posijem ga, zagrnem, zalijem i shvatim da sam ga posijala direktno na blitvu, na istu gredicu smile42, normalno da sam se izživcirala jer sad će tu biti kaos i morat ću kako izraste čupati merlin,... a lude žene Wink.
Išla sam kupit novi paketić i sve jovo nanovo...... toliko o mom porvtlarenju i sjemenju LOL

(zgora Opatije)
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:12

hvala LOL ne bi pogodila da je to mrkva ni u ludilu,super!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 16:36
cure su sve rekle moje riječi su suvišne smile94 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.