Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Romanija.....šarena, ista kakva je i mala ovogodišnja od Primorke i još malo pa će i ona cvjetat
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kerria, premještena na novu poziciju.....to je toliko nezahtjevna biljka da njoj svako mjesto paše
![]() ![]() ![]() Krug gdje je i majska ruža (božur) sve se više šareni
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ajme boja, ajme rascvjetanost, ajme...
Ma više uopće neću k tebi dolazit, kad vidim tvoje i kad vidim svoje, suze mi idu! |
|
![]() |
|
Kamenjarić kod "lopatara"
![]() ![]() ![]() Novi vrtić kod grote...
![]() Tu raste i jedna biljka koju mi je poslala Shasha a ja neznam koja je to, pa ako netko zna.... ma krasna je koja god da je....
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Počele su i hoste...... Ove su od BBee
![]() Ovo je gđica Lora i u nastavku niču moje stare čisto zelene
![]() A ove su još od moje pok. sveki
![]() Neumorna potočnica
![]() Nove koraljne zvončike isto od BB, mislim da su ove bočne ista vrsta
![]() Iglica ona starinska vrsta
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Za kraj prunus serrulata "Kanzan"
![]() ![]() ![]() ![]() I Proljećencetu sam ostala dužna sliku koja tradicionalno nosi naslov "poziv na siestu...."
![]() Ima još slika ali ne smijem sve odjedanput.... ovako ćete mi opet doć
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Naravno da ću opet doć, grijeh je propustiti tvoj prekrasni vrt
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
najbolje bih i ostala na ovoj prekrasnoj klupici pod brezom sa predivnim pogledom
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno je...posebno su mi se svidjela srdašca i naravno ova klupa..bilo bi lijepo sjest na nju i uživati u ljepoti tvog vrta
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho je opet u elementu, to je dobro.
![]() Korijenko kad god prošetam tvojom hacijendom ja sam oduševljena, čini mi se kao da sam tamo, tako nam lijepo sve pokažeš i slikom i rječju. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
meni dođu suze kad nema nigdje ni travčice... al kad njih puno, a svi skupa kad zbrojiš nemaju godina ko ja
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Hvala što si me se sjetila, godilo mi je malo odmoriti kod tebe.
A cvijeće ti neću više hvaliti nego obično...sve savršeno!!!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Otok, Bromi,Stefi,Mali kaktus... dođite mi opet cure moje...uživajte na klupi, ljuljački ili pod brajdom na šterni....
Niho....sad bi te i ovako
![]() ![]() ![]() ![]() Lantana.... da si mi barem tu, makar na jedno popodne
![]() Hamara...za cvjetnjake bez travki sam zadužena ja a ostalo i povrtnjak moj tata i MM a uskočimo i ja i Nina.... a naš zbroj godina je 186, grozno zvuči ali samo tata "piči" sa 88.........
![]() Proljeće..... danas točno u 17,00 sjedim tu i pijuckam svoju Lavazzu, nadam se i jednoj zajedničkoj
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prihvaćam poziv, ali bit će brzinska, moram kod doktorice biti u 18,00!!!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ok, sve je lijepo,divno, krasno ali mi odaj kaj je to zaboga merlin?
![]() |
|
![]() |
|
Merlin je MRKVA
![]() ![]() ![]() ![]() Išla sam kupit novi paketić i sve jovo nanovo...... toliko o mom porvtlarenju i sjemenju
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
cure su sve rekle moje riječi su suvišne
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |