Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 184>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 08:29
smile186 Smrčko
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 10:35
sve ti je predivno..već sam to rekla puno puta ali stvarno je super..a tek samojed, predivan je..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 10:40
Sa užitkom razgledam i smijem se . Svaka ti čast da te nije trebalo bi te izmislitismile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 10:58
Šmrcko, ima li šanse da samojeda neopazice strpaš u tašku dok si kod susjeda? Ti ga samo donesi do Rijeke, ja ću dalje. Ipak treba spasiti jadnu životinju. Teško mu je u tom boxu.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:12
Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima , srce ste
Kad vidim na terenu nered i smeće koje treba raščistiti zažmirim sjetim se vas, mojih slikica i kažem si " Ja to mogu , ja to hoću i ja to želim"LOLLOL. Inače bi odmah smile39   
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:16
Ima li još mjesta u tvom kraju ili si zaposjela cjeli Gorski kotar, vidim ja tamo se više ne može proći onom cestom Benkovac - Fužine - vrata, sve je pretrpano tvojim cvjećem, još malo pa ćeš do Skradnika, ajde nemaš još puno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:21
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Šmrcko, ima li šanse da samojeda neopazice strpaš u tašku dok si kod susjeda? Ti ga samo donesi do Rijeke, ja ću dalje. Ipak treba spasiti jadnu životinju. Teško mu je u tom boxu.

Nije susjed u pitanju već rodica. Meni se čini Verica da je taj psić teži od mene, a da bi mu ušla u kavez morala bi biti podvojena ličnost. Moj je zaključak da nisu uzalud u kavezima, a da se kavez otvori ja bi bila već na krovu. Rodicin muž je uvijek kupovao posebne pse sa pedigreom ( ako se tako kaže čistokrvni, sa porijeklom i papirima kao dokazom). E sad valjda su i ovi psi plemenite krvi. Imaju 3 sina koji vole te pse i u biti od djece su. Taj film Verica nećeš gledatismile223 radije ti zmiju donesem iz BosneLOLLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:24
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ima li još mjesta u tvom kraju ili si zaposjela cjeli Gorski kotar, vidim ja tamo se više ne može proći onom cestom Benkovac - Fužine - vrata, sve je pretrpano tvojim cvjećem, još malo pa ćeš do Skradnika, ajde nemaš još puno.

LOLLOLLOLLOLLOL

LOLMa Triška moje cvijeće ne stane na više od 15 m2, ali ja malo povećam slikeWink i vi mislite " Ah vidi koliko Šmrckić ima toga?!"Tongue
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:25
Prekrasno Smrcko Clap, puno truda i rada vratilo ti je ovom cvjetnom ljepotom. 
život je more
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:26
U redu je Šmrcko, nemoj se truditi. Ne znam kako iz otrova napraviti serum.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:32
Donijeću ti pitomu bez zubaWink
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:33
Bit će i ona dobra da plašim MM i kćer kad me naljute.Big%20smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:37
Za tu svrhu može i sljepić. Imam ga u gazdinom vrtu tu negdje, a susjeda ih se boji i sve ih potamani. Sad nam se pojavile crne riđovke. Kao opravdanje mi navodi da sljepić jede cvijeće, svašta ćeš čuti u svijetu mašteLOLLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:51

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:54

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:55

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:10
Jadni sljepići, koji a propos, uopće nisu zmije. A tako su korisni.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:10
ovi cvijetovi su za nepovjerovati kako su lijepismile120
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:11
Šmrcko kod tebe pravo veselo...društvo ugodno, cvijeće lijepo, pa kud ćeš ljepše!!!

Samo mi reci kako se zove ovo cvijeće na zadnjoj slici??? Preslatko je...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:22
Anemone su.

Hvala vam na posjeti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.