Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Malo sam bacila oko i protegla nogice tvojim vrtom, a ono - prekrasno, toliko lijepoga i rascvjetanoga, a zdravoga cvijeća. Oduševljena ostavljam ti postić
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kod tebe uvijek svašta ljiepoga
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Leona, nije da nisam htjela biti u tvom vrtu, jednostavno ne stignem sve pregledati, uz posao i moje unučice malo šta stignme. Ovakvu celoziju sam i ja kupila sa onom krem ali je u tegli i jako je mala pa ju baš i ne slikam, tvoje su prekrasne u kombinaciji sa paradajzom.
![]() na novim slikama ne znam što bi izdvojila, klematis predivan, nova gvineja šatirana, cestrum vidim prvi puta, sve ti je za 5+, šteta što nisi malo bliže da dođem u tvoj vrt dok još svi spavaju, da malo ![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bila sam... prošetala... i mogu reći samo - miruj, miruj srce moje!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ma to sve izgleda tako frisko i zalijano ! Trebala bi kod nas vidjeti zemlju !
Meni se je sve dopalo i sigurno cu u skoro doci opet ! ![]() |
|
![]() |
|
Ako ,ako moon,protegni cesce nogice jer ja ne mogu ,juce si mi zadala veliku zadacu,sve vicem necu vise da se prosirujem(rasadjujem) a juce zasadila ko da cu vojsku kititi... ![]() ![]() hvala ti i drago mi je da te vidim. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Ajama ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Draga Milioce ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Wanesa,naravno da znam i ciri bu i ciri ba i hokus i svasta nesto valjda vidis....pa ti si to htela mene da iznenadis znam ja
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Smail,samo sam se nasalila,ma svi imamo milion obaveza ali ja jos nemam tu privilegiju da sam baka pa se jos svercujem...slobodnog vremena imam malo vise nego ti pa sam cesce pri kompu,ali svejedno uvek mi je drago kad te vidim nije bitno koliko je to retko.
Za daljinu i setnju po mojoj bastici ma dogovoricemo se da skratimo daljinu ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Hvala Dadinice bas znas da laskas ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Vidim ja da cu morati traziti pelcer nazad!Hahahaha...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga Gute,samo ti mislis da je tako kod mene ,cekam da se vrati foto-aparat pa cu ti pokazati noga moze da prodje na dubinu 20 cm,bilo je jos susa ali ovo je nenormalno,ni K od kise,vodu samo smem da zalijem saksije-tegle,to mi je podvuceno,jer vode je sve manje. Hvala ti na poseti i uvek me razveseli kad vidim da si ostavila trag. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |