Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 381> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni se ne dolazi prljati jok jok
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ja da mogu rado bi ti došla, no ne mogu, nemam prijevoz ....jedino da unajmim kakav helić?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Hehe, malo mora biti sale :-)
Bilo bi lijepo napraviti jedan party za nas iz povrtlarske brbljaonice:-) Ja cu ga organizirati :-) Moze vec za mjesec dana kod mene, krece moja sadnja cesnjaka pa bi mi cUre dobro dosle :-) hehehe Bio bi to pravi party :-) |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Buckić, sad me malo zezaš ha ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Hvala teta monstera ;-)
Evo sad upravo otisla muzeva rodbina u Kanadu dosli na par dana u posjetu, nakob 7g sta nisu bili, i eto sad nisu ni otiali a mi bi da opet dodu... Muzeva mama place, mu place, i eto kad ti drage osobe. Koje su ti sve placu i kad su tuzni, naravno da tada ni meni nije lako... Uzivala je teta u domacoj hrani :+) |
|
![]() |
|
Jooj draga, ne govori tako, ako ja još nisam završila na psihijatriji, a prošla sam valjda svakakve moguće i nemoguće " životne misije ", onda sigurno nećeš ni ti tamo završiti.....Ne dao Bog ! Još si vrlo mlada i istina doživjet ćeš još svakakve dobre i one manje dobrte stvari....ali i kad padneš, ustani, otresi prašinu sa sebe, digni glavu i kreni dalje, ma koliko bilo teško....Čovjek zapravo samo tako očvrsne i postane imun na sve.....da nije tako, već bi nas mnoge ono nešto " loše " ubilo.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ah monstera sta da ti pricam...kad bih pocela o tom malom svojem zivotu od 23 g sto sam sve dozivjela...
Uopce se necu cuditi ako za 10 ak godina budem na,psihijatriji... Svi mi nosimo svoj kriz... Al zato su tu nase biljke, nas povrtnjak koji je zapravo doza lijeka :-) |
|
![]() |
|
Da znaš draga da i ja često tako razmišljam.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma kazem bit ce bolje na godinu :-)
Treba sad drva spremiti, zima ce sigurno biti ostra ;-) Ja sam danas malo prekopala gredicu za salatu, sad cekam kisu pa cu onda usitnit zemlju i posijati |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bucka u pravu si.ja ih pokušavam odvratiti od toga,ali ne shvaćaju me ozbiljno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Cure jeste pesimisticne i depresivne,
Ne dajte se ;-) Ponekad nam se neki problemi cine ogromni ali nakon sto nastane jos koji novi problem, onaj prethodni tada postaje sasvim malen... Ja sam inace pesimista, al cesto pomislim kako je cijeli nas zivot bzvz... Ali o tom potom.. Danas svekrca i ja ukiselile 15tegli cikle i 14 neki dan... Papriku bi trebala kupiti za kiseljenje... Paradajza isto nemam... Ma bit ce bolje drugu godinu :-) |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
kod mene zemlja isto cisti beton... nisam bila ziher jel se to meni cini ili kad sam bila dijete je bilo ljeti pljuskova i kise, i vrtovi su bili zeleniji. al ocito kad i vi to primjetite ima nesto do toga.
mogu se slikat sa jesenskom salatom i ostalim, bar dok ne padne neka kisa. ajd paradajzeki su dobro, sljive su popucale jadne od tezine, i papricice su super kad su u posudama a ne u betonu. jabuke otpadaju, fali im vode, al nema veze skupljamo ih za rakiju. tikvice su totalno jadne ove godine. mozda bi trebala sad pofrezat jedan dio vrta dok je suho pa onda kad padne kisa taman ce namocit sitnu zemlju? |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Ma Pustilka moja, jesen ili ne....U mom životu ima puno tuge bez obzira na godišnja doba, vjeruj mi... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
o wiz i ja se puno puta osjećam.ja udaram i udaram,ali ništa se ne događa.
skuhali smo 46 l paradajza i neću više previše je za nas.da ste barem bliže-ima ga ko u prići.
morat ću ga nekome utrapiti.papriku smo jeli do sada.mm danas prvi put kupio.iako je naša bila dosta dobra ova je debela i sočna.
krastavce smo brali do neki dan,ali više ih nitko i ne jede,a i počeli su žutjeti.ma da ima još pokoji.
kupus smo pojeli ,kasni još nije došao,ali ima kelja i blitve.nađe se poneka tikvica.
moram reći da mi je moj bunar spas.svaku večer napustim vode u kante i sutradan udri-zalijevaj.to što me već bole i noge i ruke nema veze.glavno da ja radim kao onaj majmun
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mons tek ces sada poslije tih izmijesanih osjecaja past u depresiju vjeruj
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..tako se lijeće frustracije...ak nemaš s čime, pustili da udarišš...ti ono...uzmi čelom...kažu da je tvrdo i sve razbija...hehehešala mala...al ima istine..
|
|
|
|
![]() |
|
EEEeee jesi me sad........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Morat cu i ja ici tuci kamenje sa necim
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
imam..evo...
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |